Öyld düşünme hayırlısı buymuş. Bende mayıs ayında dış gebelikten kürtaj oldum. Hamile olduğumu bile tesadüfen öğrendim. Kürtajdan sonra çok ağladım. Tek başımaydım hep çok zor zamanlardı ama sonra aklım başıma geldi. Şükürler olsun dedim en azından hamile kaldım 10 gün bile olsa onunla uyudum kalktım. Üzülmemin bana bir faydası yoktu ve isyan etmiş oluyordum. Sürekli dua ettim ağladığım için Allah tan özür diledim . Ve çok şükür ilaçlada olsa Allah tekrar nasip etti. Ha sonuna kadar gidrr gitmez o Allah ın bileceği iş. Ama biz ne yapıcaz ??elimizden ne geliyorsa onu ve dua edicez. Her kayıp bir can ama ne yapalım. Benim arada aklıma geliyor sağlıklı olsa aralıkta doğum yapacaktım . Kısmet olmadı
önceki hamileliklerin olumsuz sonuçlandı diye buda öyle olacak değil ya. Şükredelim ki hamile kalabiliyoruz. Bir arkadaşım 7 yıldır istiyor ve 4 5 defa tüp bebek denedi hiç biri tutmadı. Diyordu keşke bir kere yaşasam o anı. Hamileliği bir kere tatsam ...
bunları düşün ve üzülme. Benim sürekli lekelenmelerim oluyor korkuyorum ama yapılacak herşeyide yapıyorum