Insallah görürsün canim ya mide bulantin nasil biraz daha iyimisin ? Daha erken gitme sansin yokmu gerci 2 gun kaldi amaİnşallah canım perşembeyi zor bekliyorum valla umarım görürüm. Günler yavaşladı resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah görürsün canim ya mide bulantin nasil biraz daha iyimisin ? Daha erken gitme sansin yokmu gerci 2 gun kaldi amaİnşallah canım perşembeyi zor bekliyorum valla umarım görürüm. Günler yavaşladı resmen
Benim roll on hic agir degil oyle deriyi sokme falan olmadi tabiki simdi hamilelikten ara verdim. Ama benim ihtiyacimda kalmadi cok sukur bir bunu kullandim birde her derde deva karbonatKrem falan mı kullandın canım ben biliyorum bi kaç krem ama ağır kremler olduğunu biliyorum. Arkadaşım kullandı kızın resmen derisi döküldü yeniden deri çıktı çok ağır bi kremmiş.
Ve karbonatCanım hemen hemen her kadının sorunu, cilt kararması.
Krem ve ya doğal yıldan çözümü kolay oluyor.
En başlıca şey kese, sonra da limonla ovmak ...
Bak bunlar sorunundan birazda olsa kurtarır seni.
bugün kustum onun yüzündenKızlar merhaba aranızda elevit pronatal kullananlar var mı ?

aynen bende çok uyuyorum canım için de bi fabrika çalışıyo resmen onlar çalıştıkça benim uykum geliyo diyorum mesela bugün 1 de uyandım şu an yatağa geri girdim sana yazdıktan sonra uyuyucamKizlar ben surekli uyku modundayim. Hic halim yok. Temizlik yapayim dedim iki oda supurdum uyuyakaldim ne zaman gecer bilen varsa yardimci olabilir mi?
senin minişe de maşallah kuzum şimdi bakıyodum fotosunaMaşallahh miniğineeee![]()
aynen valla tam fasulyecikmelaba minik fasulyee![]()

senin minişe de maşallah kuzum şimdi bakıyodum fotosuna![]()
Benim tsh 2.66 doktor hic bir sorun yok dedi 4ün üstundekiler tehlikeli dediBenim 4 çıktı ilaca başladım.
Hamilelikte 2.5 altı olması gerekiyormus
Doktorun bilgilendirip ilaç vermiştir muhakkak..
Evet , karbonatta etkili.Ve karbonat
Ben kullanıyorumKızlar merhaba aranızda elevit pronatal kullananlar var mı ?
Hesabı pasif gözüküyor...
Maşallah ne güzel ben burdayım diyo minik :))Aynen canım hafta içi daha sakin olur
Aynen canım bu haftasonu birden çıktı şoktaym ben de.bir de aynı kilodaym Bak 5 hafta var arda fotoğraf ekliyorm![]()
Neyse bebisten sonra yavaş yavaş denersin ozelede güç dayanmazHic sorma ya artik gitmeye korkuyorum valla ne yalan soylim
MasaAllahKızlar şükür kalp kalp atışlarını duydum o an dünyam durdu herşey yolunda dedi 26.9 mm olmuş çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı![]()
Maşallah bebeğine canımmeleba teyzoşlarım![]()
Ben hamıleyken elevıtle ılgılı söylentıler vardı ama suan hatırlamıyorum. Ben decavıt kullanmıştım bunda daha vermedibugün kustum onun yüzünden![]()