• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
  • Beğen
Reactions: BYV
Pozitif değerde igG de yükselme olursa antibiyotik kullanman gerekiyor dedi ilk gittigim doktor, korkma bağışıklıgın olduğunu gösterir vs diye açıklama yapmadı... Bunun uzerine ikinci bir doktordan daha fikir almak istedim canım.
Benim bildigim igg gecmis zaman igm simdiki zaman igmnin negatif olmasi gerekiyor. Igg de bagisikligi gosterir dedi benim doktorum mesela benim rubella igg pozitif degerde doktora sordum icin bagisikligin var dedi en istedigimiz sonuc dedi tabi belki senin farkli bir durum vardir canim doktorun daha iyi bilir ama sen yine ikinci bir doktora görün bakalim ne diyecek

• Beğen
Reactions: BYV
Tamam canım haber veririm çıkınca. Geçen sefer bulantıyı demiştim işe yaramayan ilaç vermişti serum sorucam bakalım
Benim senelerce midem bulandi ac kalirdim bulanirdi arabaya binerdim bulanirdi en ufak seyde bulanirdi cocuklugumdan beri o yuzden kendime iyi gelen seyleri buldum belki senin de vardir nanr limon olabilir peynir olabilir zeytin tanesi olabilir herseye mi tepki veriyor vücudun ?

Benim bildigim igg gecmis zaman igm simdiki zaman igmnin negatif olmasi gerekiyor. Igg de bagisikligi gosterir dedi benim doktorum mesela benim rubella igg pozitif degerde doktora sordum icin bagisikligin var dedi en istedigimiz sonuc dedi tabi belki senin farkli bir durum vardir canim doktorun daha iyi bilir ama sen yine ikinci bir doktora görün bakalim ne diyecek
Aynen canım senin bildiğin doğru malesef bendede igg negatif çıktı şimdi ikili teste gidince bir daha yaptıracağım. Evde 4 canavarım var bunlara rağmen nasıl negatif çıktı bende şaşırdım. S sandyy bence başka bir doktora daha sor bence boşuna stress yapma keşke bendede pozitif çıksaydı.

Kızlar resmen gribi fırsata çevirdim bugün burnum tıkalı hiçbir şey kokmuyor tıka basa yemek yedim:) bulantısı olan herkes dilediği gibi yemek yemeye başlar inşallah bir an önce ❤️
Yiyin bence de tabi ya tek kilo alan ben olmiyayim hepinizin bulantisi gecsin hepiniz yemek yiyin bol bol:KK45:

Benimde büyüdü emzirdikten sonra sarkma oluştu tabi ama sanki hiç bişey olmamış gibi şimdi de göbekte gündüz birşey yok akşama doğru çıkıyor
Cok sarkiyor mu sarkmamasi icin yapilacak birsey yokmu benimkiler baya ufakti cok az büyüdü yine de sarkar mi ayy ben istemiyorum ya hic

Kızlar defacto onlinedan alışveriş yaparken dikkatli olun !!Hamile taytı siparişi verdim,normal beli lastikli tayt gelmiş.5 dk ancak giyebildim,beli çok sıktı.Bluz istedim,yırtık ve ütüsüz göndermişler
Üst kısmı bol olmayan,sıkmayan hamile pantolonu için nereye baktınız ?
Götürüp magazasinda kafalarina at ya para iadesi yada beğendiğin birseyi al bu ne bicim is ya saka gibi

Ya evet acaba buda mı hamilelik belirtisi
Ben saat kaç olursa olsun sabah duş almadan evden çıkmam ama şimdi çoook zor geliyor bazen 2 bazen 3 gün oluyor dışarıya çıkmayacak olsam bu süre daha da uzayabilir :olamaz:
Ben normalde sevmem kedi gibiyimdir su konusunda ama gel gorelim simdi varya sabahtan aksama icinde sipir sipir kalayim istiyorum gunde iki kez girdigim oluyor niye bende anlamadim ve cozemedim:KK73:

Ya evet acaba buda mı hamilelik belirtisi
Ben saat kaç olursa olsun sabah duş almadan evden çıkmam ama şimdi çoook zor geliyor bazen 2 bazen 3 gün oluyor dışarıya çıkmayacak olsam bu süre daha da uzayabilir :olamaz:
Bence kesin belirti:silah: normalde hiç atlamaz üşenmezdim. Şimdi aynen 2-3 gün zor idare ediyorum iş var mecbur giriyorum. Bütün gün koşturuyorum akşam geliyorum sorun yok 1 den önce uyumuyorum 8 de kalkıyorum enerjim maşallah yerinde pek etkilenmiyorum ama gel görki banyo dedinmi bütün enerjim bitiyor.

Aynen canım senin bildiğin doğru malesef bendede igg negatif çıktı şimdi ikili teste gidince bir daha yaptıracağım. Evde 4 canavarım var bunlara rağmen nasıl negatif çıktı bende şaşırdım. S sandyy bence başka bir doktora daha sor bence boşuna stress yapma keşke bendede pozitif çıksaydı.
Simdiye dek almadiysan almazsin diye dusunuyorum senin bebisler cok temiz demek ki senin toxoplazma olan negatif ozaman dikkat etmen gerekiyor evet

Bazilarimiz cok dikkatli bu konuda ama bana su zamana kadar hicbir roll on zarar vermedi bide ben bu kadar didik didik olamam kim kullanmiyor ki suan senin gibi olmak belki daha iyidir bilemem ama bir elin parmaklarini geçmez
Ben her konuda böyle değilim canım ama arkadaşımın göğsünden kitle alındı ve deodarantla roll on çok kullanırmış doktor hepsini yasaklamış bunu duyunca bu konuda hassas oldum açıkcası insan kötü bir örnek görünce daha dikkatli olurya bende korktum açıkcası :/

Back
X