Benim biraz büyüktü bünyeye bağlı sanırım arkadaşımda olmadı meselaCok sarkiyor mu sarkmamasi icin yapilacak birsey yokmu benimkiler baya ufakti cok az büyüdü yine de sarkar mi ayy ben istemiyorum ya hic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim biraz büyüktü bünyeye bağlı sanırım arkadaşımda olmadı meselaCok sarkiyor mu sarkmamasi icin yapilacak birsey yokmu benimkiler baya ufakti cok az büyüdü yine de sarkar mi ayy ben istemiyorum ya hic
33 yıldır hayatım diyet olmuş 10 kilo ver 5 kilo al takılıyorum napalım veririz bu kiloları da inşallahAyyy cok sükür tek ben kilo aliyorum gibi geliyor doktorumda kizdi hizli gidiyosun diye off off yesen bi dert yemesen bi

Anladım canım ben bu markayı içinde alüminyum olmadığı için kullanıyorum,çok araştırdım,çok da memnunumBenim onerdigim markasi da lr idi icinde aluminyum varmis sanirim
Canım yazmıyor ama yorumda var demişler anlamadım. Bende alayım en iyisi sen şuanda kullanıyomusun peki?
Benim de üst tarafında cikmisti ama benim ki kuruyemis yada cekirdekten o sebepten bilemedim boyle seyler tuetiyorsan olur belkiKızlar selam göbeğimin alt tarafında böyle kırmızı kaşıntılı birşey çıktı. Böyle birşey yaşayan varmı?
Senin attığının markası lr değilmi canım?Anladım canım ben bu markayı içinde alüminyum olmadığı için kullanıyorum,çok araştırdım,çok da memnunum
Bende cok memnunum icerigine bakmadim ama hic zararini da gormedimAnladım canım ben bu markayı içinde alüminyum olmadığı için kullanıyorum,çok araştırdım,çok da memnunum
Oda lr benimki de lr canimSenin attığının markası lr değilmi canım?
Ben hayatimda hic diyet yapmadim çunku hep zayiftim o sebepten korkuyorum33 yıldır hayatım diyet olmuş 10 kilo ver 5 kilo al takılıyorum napalım veririz bu kiloları da inşallah![]()

Ayy insallah olmaz ya ne diyim yasayip görcezBenim biraz büyüktü bünyeye bağlı sanırım arkadaşımda olmadı mesela
Kullanıyorum canım bizim evdeki hemen hemen herşey Lr zaten;Roll-on,diş macunu,Ağrı kesici krem,propolis kremi biz çok memnunuz.Bebek için de Bebek bakım ürünlerini alıcam zatenCanım yazmıyor ama yorumda var demişler anlamadım. Bende alayım en iyisi sen şuanda kullanıyomusun peki?
Merhaba kızlar bende 4 aylık bir kızı olan yeni anneyim 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Selam arkadaslar .benimde 2.gebeligim. ilk gebeligimdede bu sitedeydim simdi tekrar nasip oldubu gebeligim beklenmedik bir gebelik oldu..tamamen surpriz..icimde korkular var..endiseler var.plansiz oldgu icin mi bilmiyrm..oglum 3 yasinda onun endisesi var..faha tuvaletini soylemiyor.tam net konusmalari yok.bu yuzden cok endiseliyim.yani oglumu ihmal etmekten cok korkuyorum..
Canım kaşıntılı birşey mi? Buna benzer birşey benim parmağımda çıktı Bi doktor uçuk Bi doktor da egzema dedi.. İnşallah seninki basit birşey dir ve çabucak geçerKızlar selam göbeğimin alt tarafında böyle kırmızı kaşıntılı birşey çıktı. Böyle birşey yaşayan varmı?
Benim artık çok acaip bazen çok açsam ve saat geçse hala aç kaldıysam kusmuyorum ama belli olmuyorYani yalan değil dün dışarda kusmaktan korkuma saatlerce aç kaldım. Resmen aşırı aç olmadıkça yiyemiyorum midem sindirmiyor
Çok ilginç ..demek ki gerçeklik payı varBen normalde sevmem kedi gibiyimdir su konusunda ama gel gorelim simdi varya sabahtan aksama icinde sipir sipir kalayim istiyorum gunde iki kez girdigim oluyor niye bende anlamadim ve cozemedim![]()
Neyseki enerjin yerindeymiş bende o da kalmadı halsiz ve depresifimBence kesin belirtinormalde hiç atlamaz üşenmezdim. Şimdi aynen 2-3 gün zor idare ediyorum iş var mecbur giriyorum. Bütün gün koşturuyorum akşam geliyorum sorun yok 1 den önce uyumuyorum 8 de kalkıyorum enerjim maşallah yerinde pek etkilenmiyorum ama gel görki banyo dedinmi bütün enerjim bitiyor.
Ben bu defa korkak yaklasiyorum biraz.Ilahi ya guldürdün beni gel de kilo gör daha minicik bir pirinc tanesine 3 kilo aldim gobegim var artik benim