• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım yazmıyor ama yorumda var demişler anlamadım. Bende alayım en iyisi sen şuanda kullanıyomusun peki?
Kullanıyorum canım bizim evdeki hemen hemen herşey Lr zaten;Roll-on,diş macunu,Ağrı kesici krem,propolis kremi biz çok memnunuz.Bebek için de Bebek bakım ürünlerini alıcam zaten

Selam arkadaslar .benimde 2.gebeligim. ilk gebeligimdede bu sitedeydim simdi tekrar nasip oldubu gebeligim beklenmedik bir gebelik oldu..tamamen surpriz..icimde korkular var..endiseler var.plansiz oldgu icin mi bilmiyrm..oglum 3 yasinda onun endisesi var..faha tuvaletini soylemiyor.tam net konusmalari yok.bu yuzden cok endiseliyim.yani oglumu ihmal etmekten cok korkuyorum..

Kardesimle aramda 1 yas var
Sorun olmuyor bence buyuyup gdiiyorlar
Dhaa iui hem birbirlerinedestek olurlar buyurken

Kızlar selam göbeğimin alt tarafında böyle kırmızı kaşıntılı birşey çıktı. Böyle birşey yaşayan varmı?
Canım kaşıntılı birşey mi? Buna benzer birşey benim parmağımda çıktı Bi doktor uçuk Bi doktor da egzema dedi.. İnşallah seninki basit birşey dir ve çabucak geçer

Bence kesin belirti:silah: normalde hiç atlamaz üşenmezdim. Şimdi aynen 2-3 gün zor idare ediyorum iş var mecbur giriyorum. Bütün gün koşturuyorum akşam geliyorum sorun yok 1 den önce uyumuyorum 8 de kalkıyorum enerjim maşallah yerinde pek etkilenmiyorum ama gel görki banyo dedinmi bütün enerjim bitiyor.
Neyseki enerjin yerindeymiş bende o da kalmadı halsiz ve depresifim

Günaydın arkadaşlar dün sabah uyandığımdan beri basım agrıyor normaldede çok nadir ilaç kullanırım ancak dayanamadım dün bir tane parol aldım kesmedi ama hafifletti gece 4 te kalktım yine bas agrısı şimdi uyandım hala devam ediyor korkmaya başladım artık doktora gitmeliyim galiba hiç böyle uzun süre bas agrısı ceken oldumu ? Gözüme ve dişime vuruyor sancısı resmen

Back
X