Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 5. haftada 14 gs yazmışarkadaşlar kese gorenler hangı hafta ve kac mm oldugunu gorduler yazarlarsa sevınırım benimki 4+5 de 7.06mm idi normalmi acaba bir düşük yaşadım o yüzden korkuyorum
Canim bol bol dinlen. Rabbim bebegini sana bagislasin. Insallah kalp atislarini da duyarsin.Bugun doktora gttik hanimlar dun kanamakanamam ostu acilde igne olmustum bugun de doktorum 10 gun rapor verdi calismiycam hatta yataktan hic kalmiycam haftaya da ilaca basliycaz haftaya kalp atimini duyabiliriz ama Allaha emanet dedi yani kanama durmazsa yapacak bi sey yok Rabbm herkesn bebegini korusun insallah
Tebrik ederim canim. Gozun aydin.Kan sonucumu aldım 290 çıktı
İki gün sonra tekrar kan vericem artışını takip edicez![]()
Sağolasın canım amin inşallah sizde en yakın zamanda görürsünüz kalp atışlarını. Heralde sorun olsa doktor söylerdi o an heyecandan tüm sorularımı sormayı unutmuşum doktora :)Gozun aydin canim darisi bizlere olsun insallah. Birkac gunluk oynamalar olabilir diye biliyorum.
Kizim var 10 yasinda 1 gun kusmayi gectim midem bulanmamıştı bileGebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum
Yerlesme degil dusuk riski benim ki malesefyerlesme kanamsi normal tam kirmizi olmadikca canim
Şu an görünmemesi normal canım üzülme ben de geçen pazartesi gittiğimde görünmemişti. Doktor bugün çağırdı bugün görüldü. Haftaya senin de görülür.Bu arada kalp atışı görünmedi![]()
canım benim bu dönemde o kadar hassasız ki.. baba adayları da endişeleniyor tabi ama bizler kadar olamaz. malesef bu süreç bazen anlayışsız ve kaba olabiliyorlar. sen bebişine odaklanmaya çalış. çok şükür her şey yolunda.. inşallah huzurlu bi aile ortamınız olur bebişle beraberSağol canım. Bir sorun yok Aslında kendi huysuzluğu. Bu hastaneyi çok mu aramışım? Ve son bombası seni ben bulmadım sen beni buldun dedi. Neyse benim bebeğim iyi olsun da, kendisi hayatımda olmasa da olur.

Bugun doktora gttik hanimlar dun kanamakanamam ostu acilde igne olmustum bugun de doktorum 10 gun rapor verdi calismiycam hatta yataktan hic kalmiycam haftaya da ilaca basliycaz haftaya kalp atimini duyabiliriz ama Allaha emanet dedi yani kanama durmazsa yapacak bi sey yok Rabbm herkesn bebegini korusun insallah
Bat kaç gun geçti ?Kan sonucumu aldım 290 çıktı
İki gün sonra tekrar kan vericem artışını takip edicez![]()

25Waww maşallahhh
Siz kaç yaşındasınız

Amin inşallah benim 4 cadim varMaşallah çok güzelbende bi kızım daha olsun istiyorum eşimde öyle istiyor ama tabiki herşeyin hayırlısı :)
Öyle tabi erkegin adi var demişler bu bebeğim kiz da olsa erkek te olsa kordon baglatacam çok yiprandim bu yasta üst üste doğumlar Hayirlisiyla doğum sezeryanla yapip baglatacamKız evlat öz evlat demişler. Gerçekten Allah bilirya siz kızlarınızı besleyip büyütüp evlendirirseniz eğer cennetliklisiniz. Kız çocuğu bereket demektir, hamile olduğumu öğrendiğimden beri önce sağlıklı ve hayırlı olsun sonra da kız olsun diye dua ediyorum. Çünkü anne babaya kız evlat bakıyor genelde. Ama şunuda söylemeden geçemicem oğlunuz olucak gibi geliyor bana içime öyle doğdu tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması.
Gözünaydın :)Karindan mi gorundu canim kalp atisi cin erken 1 hafta daha bekleMerhaba kızlar kasem göründü. 5+ 5 te bugun. Ama kasem yassı benim. Sizce bu bir sorun mu
canım ben ilk hamileliğimde 16. haftaya kadar deli gibi kustum su bile içemiyordum ama oğluşum geldi dünyaya bu hamileliğimde ise başlamadı daha bulantı filan inşallah başlamazGebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum
yani uymadı bana söylediğinGünlerim berbat geçiyor kızlar çok halsizim
Bu yemek yiyememekten en sonunda bir yerde düşüp kalacağım![]()