- 3 Şubat 2017
- 107
- 109
- 53
- 40
Maşşallah canimRabbime cok sukur bebeklerimin amniyon zarlari varmis bugun cok kotu gittim hastaneye detayli flimler cekildi. İkizler burcunda ikiz bebislerim olacak insaAllah . dua eden herkestwn Allah razi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşşallah canimRabbime cok sukur bebeklerimin amniyon zarlari varmis bugun cok kotu gittim hastaneye detayli flimler cekildi. İkizler burcunda ikiz bebislerim olacak insaAllah . dua eden herkestwn Allah razi olsun
Allah razi olsun canim. Evet karından göründü sat a göre geç döllenme olmuş o yüzden ultrason a uyucaz artik haftaya tekrar gel dedi kalp atışı için hayırlısıyla pıt pıtı duyarsam rahatlayacagim ilk bebeğim değil ama insan bi heyecan yapıyor yinedeGozunaydin canim ben de kese icin 5+5 te gitmeyi dusunuyorum karindan mi göründü
Bende ayni durumdaydim canim hayatim felc oldu resmen mide yanmasi bulantisj ard arda gecmiyordu. Hamilelikte rennie yada gaviston kullanilabiliyormus bence almalisin bende cok direndi m ama olmuyor . simdi rahatladim. Bu arada doktor verdiBende aynı durumdayım ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum yemek malzemesi hatta lokanta görünce bile midem bulanıyor çerez meyve falan yiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum
Tek yumurta ikizi sahaneBebegi gorduyseler tektir canim. Cogul gebelikte kesin karari ultrason gorjntusu belirliyor. Benim iki kucuk embriyom goruldu. Tek kesedelr hemde teyzesi tek yumurta ikizleriymis
Kucagina aldigin gunleri de gor insallah canimSagol canim . cok korkuyorum hamilikleri zor geciyormus ve cogu erken dogum . hayirlisiyla sagliklariyla kucagimiza aliriz insaAllah . ben sarisinim esimde ben gibi bi de rekli gozluyuz bugun espri yapiyoduk bizim ikizlercok dikkat cekeceklerTek yumurta ikizi sahaneKucagina aldigin gunleri de gor insallah canim
Bende ayni durumdaydim canim hayatim felc oldu resmen mide yanmasi bulantisj ard arda gecmiyordu. Hamilelikte rennie yada gaviston kullanilabiliyormus bence almalisin bende cok direndi m ama olmuyor . simdi rahatladim. Bu arada doktor verdi
Canim her hamilelik bir degil. Hic karsilastirma yapma. Insallah bundan sonra cok rahat ve huzurlu bir hamilelik yaşarsin.Sagol canim . cok korkuyorum hamilikleri zor geciyormus ve cogu erken dogum . hayirlisiyla sagliklariyla kucagimiza aliriz insaAllah . ben sarisinim esimde ben gibi bi de rekli gozluyuz bugun espri yapiyoduk bizim ikizlercok dikkat cekecekler
Leke değil canım bildiğin açık kırmızı kan gelio bı 5 dk baya geliyor sonra kesiliyor ertesi gün bir daha. Her kanamada düştü artık diyorum herhalde Dr acille gidiom bebek iyi kalp atisi var dinlen diyor lar. Hiç böyle bir şeyle karşılaşan oldumu siz veya yakınlarınız dan. Korkuyorum yaaa. Niye böyle oluyor.
Kizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
Nekadar canım scaba doğum ücreti sezeryan ? Bende orayı ve o doktoru duydum daha öncede adnan bey koru hastanesinde görev yapmışMerhaba kızlar nasılsınız ben dahs öncede demişdim pek uğrayamıyorum malesef kızımdan ve ev işlerinden dolayı..
Ankaralı arkadaşlara birşey soracağım yine son dakka hastane değişdirme kararı aldık Koru çukurambarla görüşmüşdük aslında ama şimdi lokman hekim akay hastanesini çok tavsiye ettiler tunus caddesinde tecrübesi olan varmı özellikle Adnan beyi?
Görüldü canım ama doktor bişey demedi. Ultrason görüntüsünü atabilirmisin bak benimki böyle.Bebegi gorduyseler tektir canim. Cogul gebelikte kesin karari ultrason gorjntusu belirliyor. Benim iki kucuk embriyom goruldu. Tek kesedelr hemde teyzesi tek yumurta ikizleriymis
Nasip canım bakalım bekleyelim :))Kuzum ablamında hamileliğinde hiç ama hiç midesi bulanmamış kız oldu benimde yok allaha şükür bizimde kızımız olabilir umudunu kaybetme :)
Benim 6+1 iken kesem görüldü ama minicik bir keseydi..Kalbide duymadık henüz..şu anda 6+5 im cuma günü tekrar gideceğim..Neden bu kadar yavaş ilerliyor ki
Erken haftalarda karından görmek zor oluyor. Vajinal ultrason daha net sonuç veriyor ama ondan da çekiniyoruz zarar verirse diye.Ben de aynıyım canım, 6+1 iken kese görüldü ama bebeği göremedik. Bu hafta çarşamba gidicem tekrar. Ultrason cihazı mı iyi değil acaba bilemiyorum.