- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
İnşallah öyledir. Ben de öyle sandım ama hafif kaygan olunca idrar olmadığını anladımAynısı bende oldu bir ara hatta altıma kaçırdım sandım biraz.Ama korkulacak bir şey çıkmadı normal akıntıdir dedi doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir. Ben de öyle sandım ama hafif kaygan olunca idrar olmadığını anladımAynısı bende oldu bir ara hatta altıma kaçırdım sandım biraz.Ama korkulacak bir şey çıkmadı normal akıntıdir dedi doktor
Keseye de çok baktım geçen hafta. Şimdi büyümüş te pirinç tanesi kadar olmuş. Sana tavsiyem videoya çek izlemesi güzel oluyorAyyy bende sürekli kese fotografına bakıp duruyom sanki çok bişey varmış gibi çok mutlu oluyorum bakınca
Dinletti canım. Ama çok fazla güm güm ses çıkmadı çünkü daha minikmiş. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman daha net ses gelirmişÇok sevindim dinletti mi doktor yoksa sadece gördünüz mü
Canım ben de yarın 6+0 olucam ve yarın duymayı bekliyorum. geçen hafta pzt keseyi gördük. Bu hafta kalp atışı için çağırdı
İsyer istemez insan korkuyor ama allah büyük hep aynı olcak değil yaaa inşallh kucagına sağ salim alırsın canım
Benim olmustu canim. 5. haftaya gecince agrilar da gecti. 5+3 oldum. Şu an hic agrim yok. Sadece gogus hassasiyetim basladi.
Canım eşimle konustum başka bir hastane varsa gitsin diyor . O hastanenin butun cihazları çin malıymıs ..Kent Hastanesi ..
Birde kese çapı nerede yazıyor onuda bulamadım![]()
Bana dinletmedi zararlı dedi 8. Haftadan önceDinletti canım. Ama çok fazla güm güm ses çıkmadı çünkü daha minikmiş. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman daha net ses gelirmiş
Aynen canım benmde 22 ağustos 5+1 çıktı neredeyse aynı seninle. Sen bebeği gördn mü kese mi sadecetasarimcibayan canım sanırım geç döllenme benimde ayni sat 26 ağustos ama ultrasonda 5+5çıktı ilerledikçe değişiyor doğum tarihi benim ilk bebegimdede öyle olmustu
Rabbimbebeklerimizi ve bizleri korusun insaAllah .Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de yarın kontrolüm bana da dua edin :)
Bat kaç gun geçti ?
Bende bugun kan verdım .
yarın çıkcak ama sonucum . İnşallah gguzel çıkar![]()
Telden yukleywmedim boyut sorhnu veriyor canim yalniz benimkine benziyor.Görüldü canım ama doktor bişey demedi. Ultrason görüntüsünü atabilirmisin bak benimki böyle.
Yok cnm ben bu kadar çocuk zaten düşünmüyordum 6. Çocuğumu getirim bu devirde bu dogsun baglatacamYaşın daha çok küçük degil mi bağlatmak için başka yöntem düşünsen bağlamanın geri dönüşü yok Rabbim zamanla ne cikarır insanın önüne bilinmez
Bende de adet olacak gibi agrilar vardi.Gecer onlarda canim akilina kotu seyler getirme.Bende degisen karin agrilari var. Bi kasik agrisi, bi adet olacakmisim gibi agri, bi solda.. Bende cok korkuyorum.
Canım baglatmak erken menepoza neden oluyormus. Bir arastir istersen. Arkadasim da yaptiracakti vazgecti.Yok cnm ben bu kadar çocuk zaten düşünmüyordum 6. Çocuğumu getirim bu devirde bu dogsun baglatacam
Benim de çok fazla akıntım var günlük ped kullanıyorumAz önce otururken bacağımdan sıvı aktığını hissettim. Baya akışkan hafif kaygan ılık bir su.. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Normalde hiç akıntım da yoktu sizce neden olur.