- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.005
- 133
- 42
Ben sabah akşam 200 mg koyuyorumMerhaba Kızlar,
Aranızda vajinal yolu ile progeston kullanan var mı acaba?
Sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah akşam 200 mg koyuyorumMerhaba Kızlar,
Aranızda vajinal yolu ile progeston kullanan var mı acaba?
Bir kişi daha vardı sanırım ya ikiz öyle hatırlıyorum. Banada benimki tek geliyor boş kısımda göremiyorum ben yatan bi bebek görüyorum başı ve gövdesi olan bak bida atıyım iyice bakınSeninkisi tek canim bos gorulen kisim embriyo degil kese boslugu diye dusunuyorum. Ama ikiz olamasini isterim topikte tekim(
Ben jel kullanıyorum
Merhaba .Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)
Hamilelik haftasını hesaplarken son adetin ilk gününümü baz alıyorsunuz son gününü mü öğrenebilir miyim ?
Beta Hcg 190 çıktı ama 2 hafta sonra tekrar kan testi yapalım ondan sonra ultrasonda bakılır dediler bana cok uzun değil mi daha erken gitsem görünürmü acaba :)

Adetlerin duzenli ise Adetin ilk gunu baz aliniyor. Evet daha cok erken ultrasonda goruntu icin heyecan yapma canim :))Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)
Hamilelik haftasını hesaplarken son adetin ilk gününümü baz alıyorsunuz son gününü mü öğrenebilir miyim ?
Beta Hcg 190 çıktı ama 2 hafta sonra tekrar kan testi yapalım ondan sonra ultrasonda bakılır dediler bana cok uzun değil mi daha erken gitsem görünürmü acaba :)
Kullanırken mi korkuyorsun6 haftalık korkuyorum açıkcası..
Ben sabah akşam 200 mg koyuyorum
Sen ?
Merhaba .
son adet tarihinin ilk gunu .
Benımde şuan 283 2 gun sonra gel dediler
Ama benım bazı kan değerleri düşük çıktı onun için çağırmış olabılırler. yoksa ben 6,5 haftalıkken falan gidicektim.
Kullanırken mi korkuyorsun
Canim korkulacak bir durum yok . onceki yillarda bekarken bir topikte cogu kadinda bu yontemi kullandiklarini biliyorum.
Bir zarari yok
Kese veya bebek gözükcegını sanmam .Teşekkür ederim, doğru yazmışım o halde tam emin olamamıştım. :)
yakınmış tarihlerimiz bende daha erken gitsem şansımı denesem olur sanırım :)

Kendisi biraz çıkıyor tabi kiHer akşam 2 tane dedi kullandıktan sonra beyaz akıntı şeklinde leke geliyor mu sende de?
Yani o kafamı karıştırdı biraz yapamadım mı acaba?
Adetlerin duzenli ise Adetin ilk gunu baz aliniyor. Evet daha cok erken ultrasonda goruntu icin heyecan yapma canim :))
Kese veya bebek gözükcegını sanmam .
Gözükmezse canını sıkma
Senınde ilk sanıırm . Bende gitmek istiyorum ama engel oluyorum kendıme![]()
Seninkisi tek canim bak sana ornek bi ultrason atayim bana ait degil tek gebelik. Sende kese boslugu embriyo ve kordonu gorunuyor.Bir kişi daha vardı sanırım ya ikiz öyle hatırlıyorum. Banada benimki tek geliyor boş kısımda göremiyorum ben yatan bi bebek görüyorum başı ve gövdesi olan bak bida atıyım iyice bakınuzanıyor resmen sol taraftaki başı devamındaki ayağı bacağı
![]()
Merhaba canım daha çok erken benim 5548 çıktı değerim ama keseyi göremedi bu hafta zarzor gördü keseyi biraz sabretMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)
Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah .Evet ilk olucak o yüzden kimseye de söyleyemedim henüz doktordan net bişey duymayınca cesaret edemedim. Eşimi de bol bol tembihledim kesinleşene kadar söylemeyelim diye :)