- 15 Ekim 2018
- 981
- 845
- 23
Merhaba canım daha çok erken benim 5548 çıktı değerim ama keseyi göremedi bu hafta zarzor gördü keseyi biraz sabret
Hepimize bol sabır diliyorumm o halde işimiz zorrr :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım daha çok erken benim 5548 çıktı değerim ama keseyi göremedi bu hafta zarzor gördü keseyi biraz sabret
Günaydın canım benimde akşamları oluo bulantımGunaydin kizlarrrr, dun aksam regl olcakmisim gibi agri cektik ama bugun iyiyiz. Aksamlari hafif bulantim oluyor ama sabahlari bi sikayetim yok sukur..
Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah .![]()
Günaydın canım benimde akşamları oluo bulantım
Gerçekten öyle benim ikinci hamileliğim ama insan bir an önce büyüsün istiyo inş çabuk geçerHepimize bol sabır diliyorumm o halde işimiz zorrr :):)
Aynen cok yeni gebeligin tahminim 3haftalik gebeliksin. 2hafta sonra 5.hafta olur kese gorulebilir. Yemene icmene dikkt et gerisini bebisin halleder :))Evet baya düzenliydi, idrar testinde silik 2. çizgi çıkmıştı belirsizlikten artık ne yapıcagımı bilemedim adetim 1 gün geçti acilde kan testi yaptırdım :) acilden gittiğim için net bişey de öğrenemedim açıkcası sadece daha çok yeni 2 hafta sonra tekrar gel dediler.
Kendisi biraz çıkıyor tabi ki
Profesterron fitilden asla korkacak bişeu yok
Sokabildiğini kadar derine sok parmağınla ittir
Ben sabah akşam kullanıyorum.
Akşam koyduğum sabah çıkıyor parmağıma bulaşıyor diğerini koyarken
Çamaşırıma da geliyor
Çok çok normal
Aynen cok yeni gebeligin tahminim 3haftalik gebeliksin. 2hafta sonra 5.hafta olur kese gorulebilir. Yemene icmene dikkt et gerisini bebisin halleder :))
Günaydın kızlar benim doktor randevumda yarın inşallah 8+0 oluyoruz normalde özeldeki doktorum 10 haftalık gel dedi ama ben devlete gidip baktircam 2 hafta sonra gel demişti ama merak insanı ne hallere sokuyor yahenüz hiç bir sıkıntım yok benim okuyorum okuyorum bende mi bir anormallik var diye düşünüyorum umarım sizin sikintilarinizda bi an önce biter :)
Kızlar benim gibi şimdiden fermuarlı düğmeli pantolon giyemeyen, giyipte düğmesi açık gezen var mıoğlumda da böyleydim
![]()
Benim okadar değilde rahatsız ediyor oturduğumda ilkinde böyle olmamıştımKızlar benim gibi şimdiden fermuarlı düğmeli pantolon giyemeyen, giyipte düğmesi açık gezen var mıoğlumda da böyleydim
![]()
Şimdi şöyle burdaki hastane hep tanıdık bizim o yüzden ben aldım ama verirler mi bilmiyorum rica edersen alabilirsin bence ya benimle dalga geçmişti hoca bebek yok ki kese var alsan napcan diye ama vermişti yinede sende bi işte bakalım :)Maşallahh size darısı başımıza :)
Benim merak ettiğim ilk ultrasonda resim veriliyor ya hani devlet hastaneleri veriyormu o nu özele mi gitmek gerekiyor ?
Şiskinlikten mi acaba malum bağırsaklar pek düzgün çalışmıyor :)Kızlar benim gibi şimdiden fermuarlı düğmeli pantolon giyemeyen, giyipte düğmesi açık gezen var mıoğlumda da böyleydim
![]()
Şimdi şöyle burdaki hastane hep tanıdık bizim o yüzden ben aldım ama verirler mi bilmiyorum rica edersen alabilirsin bence ya benimle dalga geçmişti hoca bebek yok ki kese var alsan napcan diye ama vermişti yinede sende bi işte bakalım :)
Anladım canım banada öyle geliyor ama bakalım heycanla bekliyorum doktor muanesini :)Seninkisi tek canim bak sana ornek bi ultrason atayim bana ait degil tek gebelik. Sende kese boslugu embriyo ve kordonu gorunuyor.
Ne demek insan merak ediyor sonuçta supriz yapicam falan de ya belki anlayışlı biri çıkar karşına :)tamam teşekkür ederim o zaman önce devlet hastanesinde şansımı denicem, olmazsa mecbur özele :/
Bazen akıyo bazen birikip tortu halinde geliyo değişiyor ama yaptıktan sonra yatıyorum ben kalkmıyorumHeli koyduktan sonra geri akiyo mu sizinde?