- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben crinone jel kullaniyorum canim.Merhaba Kızlar,
Aranızda vajinal yolu ile progeston kullanan var mı acaba?
Amin canım gözün aydın :)Kızlar günaydın bugün 5+1 Çok şükür keseyi gördük 6.2 mm ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
adet olmayı beklerken herzamanki gbi benim de şişkinligim oldu ve hala o şekildeyim dar kotlarımı giyemiyorum ama hamileliğin bukdr başında kilo alınmaz yazıyor heryerde anlamadım, aynı durumda olmamıza sevindim tek deilmişim :)
Kızlar günaydın bugün 5+1 Çok şükür keseyi gördük 6.2 mm ALLAH hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Şiskinlikten mi acaba malum bağırsaklar pek düzgün çalışmıyor :)
Kilo değil zaten canım şişkinlik :)
O şişlik bende de var sabah karin dümdüz akşama kadar 4 aylık oluyoruz
Arkadaşlar Meghan da hamileymiş bizden önce doğuracak kadın.
O şişlik bende de var sabah karin dümdüz akşama kadar 4 aylık oluyoruz
Arkadaşlar Meghan da hamileymiş bizden önce doğuracak kadın.
Valla durumlar hep aynı galiba o konuda icerde yer yok çünkü :)aynen :) karnımı içeri çekemediğimden düğme açıyorum :)
Onun hamile olduğunu ilk Diananın medyumu söylemiştiİki çocuğu olcakmış sonra boşancaklarmış :))
Royaller 3 aylik olmadan açıklama yapmıyorlarmis..
Helal olsun kız meghan biliyordum o cilveleslemelerin sonucunun bebek getireceğini
Nenem ne halde acep![]()
kesinlikle aynı durumdayım. karnımın çok şiş olduğunu hissediyorum. kocaman göbeğim oldu bile. ama çok erken işteKızlar benim gibi şimdiden fermuarlı düğmeli pantolon giyemeyen, giyipte düğmesi açık gezen var mıoğlumda da böyleydim
![]()
kesinlikle aynı durumdayım. karnımın çok şiş olduğunu hissediyorum. kocaman göbeğim oldu bile. ama çok erken işte![]()
Kızlar benim gibi şimdiden fermuarlı düğmeli pantolon giyemeyen, giyipte düğmesi açık gezen var mıoğlumda da böyleydim
![]()
De mi bencede o heyecan stres 9 ay surecek:)) dogumdan sonra da gelsin uykusuz gecelerCinsiyet dönemi de çok heyecanlı geçiyor :)
Sonra ilk hareketleri hissetmeler, bir süre tekmesini hissedemeyince acaba birşey mi oldu diye endişelenmeler. Böyle böyle geçicek aylar, mayıs olunca da başlayacak teker teker doğumlar :)
Canım bende cuma günü 6+1 olucam o gün randevum o yüzden soruyorum sadece kese görülüyor değilmi içinde bebek görülüyormuBu da benim keseciğim kızlar :)
Geçen salı, 6+1 ken karından bakıldığında görülmüştü, fotosunu ekleyememiştim daha önce, bugün becerebildim nihayet.