- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Evet ben kullanıyorumMerhaba Kızlar,
Aranızda vajinal yolu ile progeston kullanan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben kullanıyorumMerhaba Kızlar,
Aranızda vajinal yolu ile progeston kullanan var mı acaba?
Banyo bile yapmıyorum neyse yarin yaparim diye diye 3.gunu devirecegim![]()
Bugün 5+0 Canımkaç haftalıksın canım tam olarak
annesi minnak daha gorunmez
Allah razi olsun kızımda epey rahattım gerçekten her hamilelik kendine özgümüşİnş bian önce geçer rahat bir hamilelik geçiriririz .

Ayy bu ikiz mi acabaaaaaa cok merak ettimBir kişi daha vardı sanırım ya ikiz öyle hatırlıyorum. Banada benimki tek geliyor boş kısımda göremiyorum ben yatan bi bebek görüyorum başı ve gövdesi olan bak bida atıyım iyice bakınuzanıyor resmen sol taraftaki başı devamındaki ayağı bacağı
![]()
Bende oğlumda çok rahattım ne oasık ağrısı ne yorgunlu ik ne bulantı sadece koku hassasiyetim vardı okadar . Öyle her hamilelik farklıAllah razi olsun kızımda epey rahattım gerçekten her hamilelik kendine özgümüş![]()
Gözün aydin canim. Bende doktora gitmek icin sabirsizlaniyorum.Kalp atışını gördük bugün bebişimin :) Allah isteyen herkese nasip etsin
guzel canim artisArkadaşlar ader günü kan değeriniz kaçtı yada şöyle sorayım beta hcg artışınız nasıl ilerledi ?
Benim iki gün arayla 9, 51, 161 diye gidiyor
Annesine benzerse sen neneyi ozaman görRoyaller 3 aylik olmadan açıklama yapmıyorlarmis..
Helal olsun kız meghan biliyordum o cilveleslemelerin sonucunun bebek getireceğini
Nenem ne halde acep![]()
adete bir gun kala bile hamile kalan varHanımlar bugün kaset test yaptım ve negatif çıktıama hala regl olmadım. 9 gün geçti olmam gereken tarihten. Hatta bu sabah bulantım falan oldu. Kandan baktırmadım. Şu sıra hiç vaktim yok. Ama iyice endişelenmeye başladım. Geç döllenme olabilir mi? Biz regl tarihinden 5 gün önce korunmamıştık sadece. Kazara yani. O gün yumurtlamış olabilir miyim
tekrar kaset test mi yapsam kan tahlili verene kadar bekleyemeyeceğim.
Bugün muayene ye gittim geç döllenme dedi doktor. 17 gün geriye çekti. Şu an 4+6 daymışız. 10.5 mm olmuş miniğim![]()
Banada oluyo bazen gaz olabilir bebekle alakalı değildir.Karnınıza aniden iğne batması gibi bir şey oluyormu
Sık sık olmyor 5-6 saatte bir
hayirli olsun cnmSelam hanımlar ben yeniyim burada dun öğrendim hamile oldugumu
nasipte n varsa o olur canim uzulme sukr etSelam ben yeni yim dun öğrendim hamile olduğumu aslında supheleniyordum ama isteğim yoktu nasip oldu bebeğim daha 5 aylık onun için çok üzülüyorum
Jeli taptıktan sonra aksine yürümek gerekiyor her yereyayılsın diye internet ye kullanımındada yazıyor tablette ise Eriyene kadar uzanmak gerekiyorBazen akıyo bazen birikip tortu halinde geliyo değişiyor ama yaptıktan sonra yatıyorum ben kalkmıyorum
yerlesme kanamsinidr dr git baksinKızlar merhaba
Bende Rabbim izin verirse Haziran annesi olacağım inşallah ve ilk gebeliğim.
Bu sabah bende afedersiniz koyu kahve siyaha yakın lekelenme oldu. Çok korkuyorum kızlaar![]()
İki kere kan vermedın mı? Artıs eger normalse bence gitmene gerek yok 5 haftada degılsen zaten keseyı goremez.Sonunda içime sinen bir doktor buldum . Perşembeye randavu aldım .Kese falan gözkmez bılıyorum ama kan artış değerine baktırcam bırde tanışmak istiyorum . Azeiymiş tam denk geldı çok severım azerileri:)
Bugün muayene ye gittim geç döllenme dedi doktor. 17 gün geriye çekti. Şu an 4+6 daymışız. 10.5 mm olmuş miniğim![]()