• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar iki gündür diş agrısından ağlıyıp duruyorum bu sabah başimin ağrısı beynimin üyüştüğünü hissediyom resmen adım atcak halim yok yarın köntrol günüm var dr a danışmadan dişçiye gitmek istemiyorum yarın umarım bu sorunu çözerim yoksa bu hamilelikle çekilcek gibi değil
Diş etlerin mi çekılıyor? Ya da kanıyor mu? Ben ılk gebelıgımde yasadım agladım agrıdan 3aylıktım hemen dişciye gittim gebelıkten dedı ve temızleme yaptı ayyyy nasıl rahatladımmmmm anlatamam bayaa kanama olmuştu.. hıc bır zararı yok!
Bu gebelıkte yıne oldu hemen gıttım basındayken aglamaya nıyetım yoktu gıttım temızlettım ohhh rahatladım resmen diş etlerım cekılıyodu sankı...
Yanı cok kotuysen dişciye gitmenı tavsıye ederım. Zaten 4aydan önce temızleme dışında işlem yapmıyolar

Banada oluyo bazen gaz olabilir bebekle alakalı değildir.
Karnında şişlik varmış aynı seyler bende de var kızımda da olmuştu gaz bitmıyo dogurana kadar :KK70: 3 aydan sonra normale donerız ınsallah ama gaz hep oluyo :KK70: yani bende olmuştu
Karnım okadar şiş ki :skandal:
kabızım zaten zorlamıyorum . kaç gundur wc ye gidemedim :olamaz:

İki kere kan vermedın mı? Artıs eger normalse bence gitmene gerek yok 5 haftada degılsen zaten keseyı goremez.
1 kere kan verdım pazartesı . 2. kanı perşembe kadın doğumda vericem .
Hem kan hemde benım değerlerde sıkkıntı var onları görüşücez :bicak:

H E senin kan sonucun kaç çıktı dün vermiştin değil mi?
bi de kabızlık için sanırım bol su içmek lazım bugun sürekli su içmeye çalıştım iyileşme var bende :KK48:

• Beğen
Reactions: H E
H E senin kan sonucun kaç çıktı dün vermiştin değil mi?
bi de kabızlık için sanırım bol su içmek lazım bugun sürekli su içmeye çalıştım iyileşme var bende :KK48:
283 çıktı canım .

Aslında çok su içiyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum . Kuru kayısı falan da yıyorum o_O

Hormonlardan oluyor malesef :KK43: ben de azcık dikkat etmeyi bıraksam hemen kabız oluyorum
Çok zorlamayın sakın
Yok yok zorlamıyorum ..
Bakıyorum gelmıyomu hemen kalkıyorum . Dün 1 saat oturudum ama yok o_O
Neyse yarından sorna doktora gidicem onuda söylerım :olamaz:

Yaa kaç degerın? Tabı soylemek ıstersen..
Benımde mesela reglme gore dusuktu ama geç dollenme oldugu ıcın belkı senınde öyledir:dua:
Oyleyse git tabı rahat edersin belkıde keseyı görursun.

O bende de var kotlarm sıkıdır benım bıde yuksek bel ya allahım sankı patlıcam cok kotu ya ama evde kı esofman tayt ble karnımı rahatsız edıyodu o dereceydım bıraz azaldı sukur... hatta gıttım erken olsugu halde hamıle pntlnu aldım oda bel kısmı kumas ya bu sefer belımden dusuyo buyuk yanı napcam blmıyorum:deli:

• Beğen
Reactions: H E
Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Kalp atımı duyanları ve keseyi görenleri tebrik ediyorum. Hamilelik sizlerde nasıl gidiyor ben mide bulantısı ve üşümeyle uğraşıyorum. Mide bulantısı çok yoruyor beni kusma yok sadece bulantı nasıl geçecek bilmiyorum :110:
Bugün bana premesis diye bir ilaç verdi işe yaradı gibi sigorta karşılamıyor ama maalesef

Yaa kaç degerın? Tabı soylemek ıstersen..
Benımde mesela reglme gore dusuktu ama geç dollenme oldugu ıcın belkı senınde öyledir:dua:
Oyleyse git tabı rahat edersin belkıde keseyı görursun.

O bende de var kotlarm sıkıdır benım bıde yuksek bel ya allahım sankı patlıcam cok kotu ya ama evde kı esofman tayt ble karnımı rahatsız edıyodu o dereceydım bıraz azaldı sukur... hatta gıttım erken olsugu halde hamıle pntlnu aldım oda bel kısmı kumas ya bu sefer belımden dusuyo buyuk yanı napcam blmıyorum:deli:
283 çıktı değerim . Satım 16 eylül 28 gunde 1 oluyorum . 13 eylül bat tı . 15 eylülde 283 çıktı .
Sağlık ocagına baktırdım ben demır ım falan benım hep düşüktü zaten önlem alıcakmı bakalım . Demir hapı kullanıyodum onu falan bıraktım konusmadan kullanmak ıstemedım ..

Aynen bende kot giyiyorum genellik fermuar falan acık gezıyorum . Allah vere düşmese :D :D

Kizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
ne yaptin cnm sonuc ne

Back
X