- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
İnşallah görürsünüz kalp atışlarını ama dinleme erken haftalarda zararlıymış bebeğeİnş herşey yolunda dır
Ben de yarın gideceğim kalp için ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah görürsünüz kalp atışlarını ama dinleme erken haftalarda zararlıymış bebeğeİnş herşey yolunda dır
Ben de yarın gideceğim kalp için ...
Dinletmesin hiç sorun değilİnşallah görürsünüz kalp atışlarını ama dinleme erken haftalarda zararlıymış bebeğe
Canim bende 5+6 yım. Henüz gitmedim doktora. Haftaya pazartesi gidecegim. 6+3 olmuş olacak. Insallah o zaman kalp atislarinida duymus oluyorum.kızlar 5+4üm. dün hcg baktırdım 10000 üzeri çıktı henüz doktora görünmedim hiç. kalp atışı için erken mi acaba haftaya gitmeyi düşünüyordum ama cumartesi filan mı gitsem doktora?
Dediğine göre bebim doktorumun bebek için ilk 3 ayda üretilen hormonlar yüzünden biraz daha büyürler 4. Aydan sonra küçülmeye başlar dedi tam olarak nerede yerleşimi kistlerin belki ondan demiştirBenim daha fena 6 cm 3 tane kist var
Benim dr da çok önemsedi takip edicez
Geçen hafta karnımda çok baskı hissediyordum bu hafta biraz da iyi umarım küçülmüştür cuma kontrol var
:)) der der merak etme. Güzel haberlerini bekliyoruzDinletmesin hiç sorun değil
Yeter ki herşey yolunda desin dr![]()
Hangi ilaçları kullanıyorsun ?Benim ilaclardan biri beni sersemletiyor uyuyorum surekli.sabah uyanip kizimi opuyor okula gonderiyorum bir daha uyuyorm kalkip kahvalti yapip bir daha uyuyorum.hangisi acaba.
Yarin sabah doktor kontrolum var.c.tesi sabahta var.
Nasil uyanirim diye dusunuyorum resmen
Memelerini sık ben ole yapiyorum aciyor mu hala diyeBulantım da yok bugün kasıklarımda gerilme gibi hafif ağrılar olurdu onlar da kaybolmuş o yüzden evham yaptım zaten. Sinir bende de var ya eşime çektiriyorum![]()
Canim aç birakma kendini. Kahvalti cok onemli. Bebiş sinyal vermis sana anne acıktım diyeKızlar bugün kayınvalidemin günü var sabah kalkar kalkmaz ona geldim börek yaptım ayakta 1 saat falan açtım börek pişince yerim diye yemedim bişey ama bi fenalaştım başım döndü midem bulandı kuscaktım nerdeyse gözüm karardı hemen oturdum biraz durdum ekmeğin arasına bişiler koydum onu yedim öyle kendime geldim çok kötüydü ya![]()
Benim göğüslerimde ağrı olmadı sadece büyüdüler biraz dahaMemelerini sık ben ole yapiyorum aciyor mu hala diye
İstanbuldayım ama bana uzamış teşekkür ederimMedical park Shahla Valizada Canım İstanbul daysan .
Birde yasemın Tontuş var oda çok iyi bir doktor. Ben shahla hanımdan yana kullandım![]()
Nar dusuk riskini artiriyor bana da yeme dediAllah allah nar neden ki ya
Nar suyu Rahmi kalınlaştırır oysaki ...
Dr elbette daha iyi bilir
Benim de canım aksine nasıl çay istiyor ya
Pregna formula (folik asit vitamin)Hangi ilaçları kullanıyorsun ?
15 gun sonra git cnm bende 5+4 um en son pazartesi kan verdigimde 14900 du ona ragmen kese gorundu kalp atisi icin iki hafta sonra dedi doktorkızlar 5+4üm. dün hcg baktırdım 10000 üzeri çıktı henüz doktora görünmedim hiç. kalp atışı için erken mi acaba haftaya gitmeyi düşünüyordum ama cumartesi filan mı gitsem doktora?
Benim gecen haftaya kadar belim regl oldugumdan daha siddetli agriyordu.ki regl olunva apranaxlarla 3 gub yatalak geciririm.Benim göğüslerimde ağrı olmadı sadece büyüdüler biraz daha
Memelerini sık ben ole yapiyorum aciyor mu hala diye
Benim inanılmaz agriyor ilk gunden hem sis hem geriliyor her sabah ilk isim otek yapan ben değilmişim sevindim
![]()