Bende kizimdan once 6 aylik bir bebek kaybettim.uzulme zamanini bekliyordur.ins bu defa saglikla alirsin kucagina.Ben 2'sini de kaybettim. Bu sefer belirtiler hep farkli oldu. Yerlesme kanaması bile oldu. Mutlu oluyorum![]()
Olumlu dusun her zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kizimdan once 6 aylik bir bebek kaybettim.uzulme zamanini bekliyordur.ins bu defa saglikla alirsin kucagina.Ben 2'sini de kaybettim. Bu sefer belirtiler hep farkli oldu. Yerlesme kanaması bile oldu. Mutlu oluyorum![]()
Insallah canim insallah❤Bende kizimdan once 6 aylik bir bebek kaybettim.uzulme zamanini bekliyordur.ins bu defa saglikla alirsin kucagina.
Olumlu dusun her zaman.
Günlük 3 tam ceviz diğer kuruyemışlerden 1 avuç gelıcek şekilde yıyebılırsınız .Ne bulantı ne bişey eskisinden daha çok yemeye başladım. Ama isteyerek yemiyorum işte bebek için asla süt içmezdim torku günlük süt aldım 2 bardak içiyorum günde yaklaşık 8 tam ceviz bi avuç çiğ fındık badem yiyorum. 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum inşallah minik bir dana olmam. 1.70 boy 80 kiloyla gebe kaldım allah hayırlısıyla sonucunu göstersin![]()
Yok kız ben açamamki :) sardım sadece ama aç olunca fenalaştım heralde.Yalnız ben de sen açtın sandım :))))
hadi ya acele etmeyeyim o zaman geç gideyim bende teşekkür ederim canım15 gun sonra git cnm bende 5+4 um en son pazartesi kan verdigimde 14900 du ona ragmen kese gorundu kalp atisi icin iki hafta sonra dedi doktor
Onun etkisidir
ben zaten kestim onu folbiol kullanıyorum sana ne verdi kuzum b12li okçlan hangisiÇok yakınız çunku :)
Gögüslerim fena hassas
Doktora söyledım . Bu aylarda bel ağrısı , kasık ağrısı , gögüs ağrısı çok normal dedi . Bulantıların başlıyabılır dedi . O yüzden bol su iç dedi . .
Benı kabız yapan şu hanı ikimizinde içtiği pembe ilaç varya adını unuttumGyno bişeydı .. O yapıyuormus onu içmeyı bırak dedi . Folık asit verdi b12 li ..
12. haftadan sonra başlıcaz demır hapına dedı . Bu süreçte içersen kabızlık + bulantı şikayetın çok olur dedi.
Canım arabada unuttum ya .ben zaten kestim onu folbiol kullanıyorum sana ne verdi kuzum b12li okçlan hangisi
Yalnız kızlar Allah yardımcımız olsun bebeler genelde ikizlerburcu olacak gibi. Ben bi ikizlerburcu olarak kendimden hiç memnun değilim. Allah kısmet ederse tabi inşallah. Hep derdim bekarken asla ikizlerburcu çocuk yapmam diye![]()
tamam kuzum bende ay başı gidicem doktora bakalım bana ne verecekCanım arabada unuttum ya .
Akşam eve gidince bakayım yazarım sana ..
walla ben ikizlerden korkmuyorumBu ikizler neymiş herkes korkuyor. Takılmayın boşverin. Saglikli olsunlar yeter. Hem bunun yükseleni de var dert etmeyin![]()
bende var 4/5 gündür sebebi ne acaba?Ağzında metalik tat olan varmi
Bende 2 de test istedi normalde kalp atışından sonra istiyorum ama sen ona göre ayarla dedi .tamam kuzum bende ay başı gidicem doktora bakalım bana ne verecek
Dün bende de kötü bir tat vardı hatta yediğim yemek bozuldumu acaba dedim. Hemen kedilere verdim baktım yiyiyorlar dedim benim ağzımın tadı bozukAğzında metalik tat olan varmi
Çok tuhaf bir tat insan anlam veremiorbende var 4/5 gündür sebebi ne acaba?
düzenli diş taşı temizletmeye giderim o zaman bile bukdr beter olmamıştı agzım ki yazın temizlettim hamile falan olursam dedim dişçiye belki gidemem![]()