Allahım kolaylıgını verir inşallah ama elimizde degil işteValla sezeryandan korkuyorum ama normal daha zor diye biliyorum çünkü canli canlı cekiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım kolaylıgını verir inşallah ama elimizde degil işteValla sezeryandan korkuyorum ama normal daha zor diye biliyorum çünkü canli canlı cekiyorsun
Okadar uzun duruyor mu yahu ben gırmeden taktılar odama getırdıler cıkardılar ben anlamadım...Valla eltimmi abartiyor kaynanam mi bilemem sondaj dolunca torbasjni değiştirmişler onu biliyorum
Sen sondayı çıkartma işini diyorsun ama. Bu dediğin bambaşka bişey. Sonda poşeti doldumu boşaltmak gerekiyor. Onu yakınına yaptıranda kalmadı pek. Kat görevlilerinden rica ediyorsun gelip yapıyorlar sağolsunlar:)Eltim cikarma değilde değiştirmiş diye biliyorum çünkü her dafasinda kafasına kakiyor
Doğru Allah yardim eder yoksa o acılara nasil dayanirdikAllahım kolaylıgını verir inşallah ama elimizde degil işte
Değişiyor demekki her yerde çünkü 67 SAT kalmis diye biliyirumOkadar uzun duruyor mu yahu ben gırmeden taktılar odama getırdıler cıkardılar ben anlamadım...
Gittim canım önceki mesajdada yazdım az önce geldim kahverengi lekelenmem var. Keseye baktı bozulmamış kesen hala düzgün dedi yolc sac kesesinide gördü. Düşük tehditi olabilir dedi. Ama ben çok korkuyorum varmı burda kahverengi lekesi olan korkmalımıyım bu kahverengi lekelerden.![]()
İyi yedi yabanci daha iyi bence 1 kere göreceksinSen sondayı çıkartma işini diyorsun ama. Bu dediğin bambaşka bişey. Sonda poşeti doldumu boşaltmak gerekiyor. Onu yakınına yaptıranda kalmadı pek. Kat görevlilerinden rica ediyorsun gelip yapıyorlar sağolsunlar:)
İnşallah canım çok korkuyorumKahverengi kanama sorun değil diye biliyorum canım
Sende benim gibi erkek anneligini tatmak istiyor musun acabaValla hıc saklamıyorum ben acayıp merak edıyorum ısım belırlemek öyle sevmek ıcın![]()
4 normal doğum yaptim mesela doğumdan değilde dikişte agliyordum
Mutluluğunuz daim olsin canımKızlar bugün evlilik yıl dönümümüzdü. Bende dün eşimden habersiz doktora gittim kalp atışını duyarım belki diye ona süpriz yaparım diye ama sadece görüntüsü vardı. Bende ona sessiz sinema yaptımhediye olarak videoyu gönderdim
sanırım hayatımda verdiğim en anlamlı hediye bu oldu
![]()
Korkma olabiliyor bazen dinlen ve ayaklarini kaldir kalçanın altına bir yastik koy benim 3 kizimda oldu çok şükür hic birşey olmadiKızlar benden de leke geldı suan soktaym e
Aman söylesin bırak kuzum ya sen kendi rahatına işine bak konuşursa konuşsun söylemesi kolay biliyorum ama sen onun için kimbilir neler yapıyorsun takmaSonradan yaptim onu yaptım diye söylemese güzel bence de
Kaçıncı haftada oldu sende canım birde kahverengimiydi ve adet sancısına benzer ağrın varmıydı?Yok canim korkma insallah birsey olmaz. Benimde 1 kere geldi. Acile gitmistik. Doktor tekrar olabilir adet gibi olmadikca korkulacak bir sey yok demisti. Kotuyu aklina getirme hemen.
Acile gidip gebelik testi yaptırmak istedigini belirtmen gerekiyor sadece.Arkadaşlar Devlette acilde i test yapılıyor dediniz şikayetle mi gidiyorsunuz yoksa direkmi
Canım sakin ol, eğer yoğunsa acile git. İğne yaparlar. Yoğun değilse sancın yoksa uzan dinlen. Allah’ın izniyle bir şey olmazKızlar benden de leke geldı suan soktaym e
Pembe seklınde be kasıgım agrıoyo kalkınca suan cok kotu oldumKorkma olabiliyor bazen dinlen ve ayaklarini kaldir kalçanın altına bir yastik koy benim 3 kizimda oldu çok şükür hic birşey olmadi
Yok canım dün gitmiştim ben kese gözüktü yolc sacda dün gözükmüştü dün doktorum kalp atışı için haftaya çağırmıştı. 5+2 günlük hamileyimCanım kalp atışını duymuşmuydun sen? Kırmızı olmadığı sürece doktorlar risk olarak görmüyo. Yat dinlen stres yapma bu üçünü yaptığın sürece bişey olmaz allahın izniyle.