- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
Tam kaç günlükmüş acaba boş gebelik dedikleri zaman
Tam bilmiyorum ama ne zaman döllendigi de önemli geç dollenmedir senin belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam kaç günlükmüş acaba boş gebelik dedikleri zaman
Bağlamanın bır zararı varmıymış? Iyıce doktora falan sorup arastırdın mı? Yakınımda buyuk bırı 4.den sonra yaptırdı ama yası buyuktu tabı.. eger sen korundugun halde kalıyorsan, bır zararı yoksa bence de baglattır. Benım senın yasında kızım dogmustu allah sabır versın hemde kaynana falan zooooor!3. Kizimda hamile kaldigimda spiral düşmüş fark etmemisim o yüzden güvenmiyorum 25 yasindayim 5. Çocuk
Umarım öyledirTam bilmiyorum ama ne zaman döllendigi de önemli geç dollenmedir senin belki
İnsAllah canim düşünüyorumyaaa katıl muhakkak çok eglencelı oluyor![]()
Allah yardimcin olsun çabucak gecer insAllahCanım halen zorlu geçiyor ama doktorum bunun normal olduğu konusunda ısrarcı hatta iki tane doktorda aynı şekilde düşünüyor.
Bana kesinlikle zorla yemek yeme dedi..
Zarari yokmuş korundugum halde kaldigim için ve sizce de 5 tane çocuk yetmezmiBağlamanın bır zararı varmıymış? Iyıce doktora falan sorup arastırdın mı? Yakınımda buyuk bırı 4.den sonra yaptırdı ama yası buyuktu tabı.. eger sen korundugun halde kalıyorsan, bır zararı yoksa bence de baglattır. Benım senın yasında kızım dogmustu allah sabır versın hemde kaynana falan zooooor!
MasaAllah kuzucuguna3 aylik oldu teyzesi .Cok gazlı gece gunduz ayaktayiz .Arabayla gezdirmeler ,haftada 1 gun kesin hastanedeyiz.
Insallah sizin bebekleriniz gazsiz olur .
Gebeligi ogreninceye kadar bisey olmuyor diyorlar ama Muhakkak dr una soyle bunuArkadaşlar benimki sürpriz Bi gebelik oldu antibiyotik ve soguk algınlığı ilacı kullandım 10 gün öncesine Kadar ne düşünüyorsunuz bu konuda
7+2 sata gore ama 6+3 dedi doktor 1 hafta geridenÇok duygusal değil mi içinde bir kalp atıyorKaç haftalıksın canım bu arada
Insaallah sonrasinda da ayni duygularda olurlar4,5 yaşında bir kızım var o da aynı
Yatıp kalkıp kardeşim olacak diyor , göbeğimi seviyor, hayaller kuruyor
Ablalık bizim cimcimelere çok yakışacak![]()
Benim bir doktorum kiziminda dogumunu yaptiran 18 yasimdan beri gittigim doktorum.Doktorlariniz nasıl ?
Araştırdıniz mi ?
Ben kizimda ne ilaclar kullandim cok şükür sorunsuz dogdu.Arkadaşlar benimki sürpriz Bi gebelik oldu antibiyotik ve soguk algınlığı ilacı kullandım 10 gün öncesine Kadar ne düşünüyorsunuz bu konuda
Çok şükür canım çok sağolÇok çok geçmiş olsun şükür güzel haberlerle geldin
Ay sonu olması itibariyle birde geç döllenmeyi düşünürsek yengeç olabıleceği ihtimali gülümsetiyor
İkizlerede sabır diliyorum
Çok bişey demıyorum nolur nolmazz![]()
![]()
Canım çok teşekkürlerGeçmiş olsun canım
çocuk içindir bence ben bi tane vurdurmuştum sadeceHe benımde eklenmiş ..
1 ay sonra dediği doğumdan sonra mıı 1 aylık hamıleyken mı
Bide ben hepatit B aşısı vuruldum aslında neden tekrar vuruyolar ki
Zaten sevmem iğneleri![]()
Bence doktora danıs ve çözüm bul tabiii ki herkese gore degısır ama 5cocuk bana göre cok fazla yeterlı yanıZarari yokmuş korundugum halde kaldigim için ve sizce de 5 tane çocuk yetmezmi
Bozma moralini geçde görülebilir çok örneğini okuduk burda hep iyi düşün kuzum iyi olacak inşArkadaşlar
Dr dan çıktım
Kese büyümüş bebek Yok
Haftaya gel dedi
Moralim çok bozuk , bugün 7+0 dayız
İnşallah inşallah inşallahBozma moralini geçde görülebilir çok örneğini okuduk burda hep iyi düşün kuzum iyi olacak inş

Bana kalsa ydi 3 yeterdi ama 5 çocuk annesi olacakmisim demekkiBence doktora danıs ve çözüm bul tabiii ki herkese gore degısır ama 5cocuk bana göre cok fazla yeterlı yanı
Maşallahhh7+2 sata gore ama 6+3 dedi doktor 1 hafta geriden
Tabi inanilmaz duygusal mucize gibi