• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana kalsa ydi 3 yeterdi ama 5 çocuk annesi olacakmisim demekki
Olsun nasip bundna sonrasına bakacaksın. Senın ıcınde zor onlar ıcınde zor. Doktor tamam dıyorsa olabılır bence bılemıyorum hıc arastırdıgım bı konu degıl. Senın ıcın en iyisi ne ise o olsun.

Canım benim bebişte 5+6dayken gözüktü yani 6 haftalık de artık. Belki senin geç döllenme ve bi hafta geridesin korkma haftaya bi daha git. P Prensescann Kızlar bu arada soru sordum ama cevaplamadınız :/ Sapsarı kıvamlı akıntım var nedendir hiç bilginiz varmı?

İnşllah öyledir
Bu defa baya umutlu idim
Dr um un görememe gibi bir durumu olduğunu hiç sanmıyorum
Elbet beşer o da ama ...
Ona çok güveniyorum
Eşim de vazgeçme hemen bebekten diyo
Beklicez diyo
Canım bazen ultrasona göre değişiyor ben bugün hem acile hem kendi dr gidince üç farklı ultrasona girdim birincide bebeğin kalbimi gösterdi Dr ,ikinci poliklinik dru göremedi biraz önce acilde gördük deyince YÖK burda görülmüyor dedi sonra kendi dr uma gittim evet var dedi , ayrıca kistlerimin ölçümleride her birinde farklıydı
Yani diyeceğim çok enteresan ama şuanda çok küçük olduğu için net bi ölçü ve görüntü alamayabilirler kötü düşünme dr güvensende başka dr muhakkak git

Canım benim bebişte 5+6dayken gözüktü yani 6 haftalık de artık. Belki senin geç döllenme ve bi hafta geridesin korkma haftaya bi daha git. P Prensescann Kızlar bu arada soru sordum ama cevaplamadınız :/ Sapsarı kıvamlı akıntım var nedendir hiç bilginiz varmı?
Benim kanamamdan sonra kahverengi olmuştu simdi sari kivamli gozden kacirmayayim diye gunluk ped kyllaniyorum.doktorum normal kalan kan atiklarini temizliyor vucut dedi

Benim de hafif kıvamlı bi akintim gelio ama arada renksiz normalmis diye okudum. Bi de su gibi bi akintim var o fena baya camasirim islaniyo.
Sari akinti genelde enfeksiyon falan derler. Koku ya da kasinti var mi varsa bunlar da mantar olabilir. Hic bisey de olamayabilir su tuketimin falan nasil?
Baska sikayetin yoksa bir dahaki kontrolune kadar c vitamini almaya calis bi de yogurt suyu ic.

3. Kizimda hamile kaldigimda spiral düşmüş fark etmemisim o yüzden güvenmiyorum 25 yasindayim 5. Çocuk
Hay maşallah sana :nazar:
Sen kendin için en iyisini bilirsin tabi ki.
Bağlatmay etraflıca düşünmen gerek , umarım doktorun da senin için en saglikli sekli onerecektir .

Benim kanamamdan sonra kahverengi olmuştu simdi sari kivamli gozden kacirmayayim diye gunluk ped kyllaniyorum.doktorum normal kalan kan atiklarini temizliyor vucut dedi
Benim kanama veya lekelenmem yok ama bu aralar sarı akıntım var anlamadım inşallah herşey yolundadır.

Benim de hafif kıvamlı bi akintim gelio ama arada renksiz normalmis diye okudum. Bi de su gibi bi akintim var o fena baya camasirim islaniyo.
Sari akinti genelde enfeksiyon falan derler. Koku ya da kasinti var mi varsa bunlar da mantar olabilir. Hic bisey de olamayabilir su tuketimin falan nasil?
Baska sikayetin yoksa bir dahaki kontrolune kadar c vitamini almaya calis bi de yogurt suyu ic.
Su içiyorum. Kaşıntı oluyor acaba enfenksiyonmu var. Birde hiç belirtim yok şu aralar zaten hiç bulantım olmadı ama kasık ağrım veya sızlaması olurdu oda yok artık tek belirti halsizlik var o kadar.

Su içiyorum. Kaşıntı oluyor acaba enfenksiyonmu var. Birde hiç belirtim yok şu aralar zaten hiç bulantım olmadı ama kasık ağrım veya sızlaması olurdu oda yok artık tek belirti halsizlik var o kadar.
Kaşıntı varsa büyük ihtimal mantar. Doktoruna ulasman mumkun mu bi danissan

Bende de var o idrar yolu enfeksiyonu sanırım. İdrar tahlilinde bakteri çıkmış mıydı?
Yok çıkmadı canım doktor herşey normal dedi ama daha önce olurdu idrar yolu enfenksiyonum. Kaşıntıda oluyor akıntım var diye günlük ped takıyorum takmıyım bari onunda zararı oluyodur belki :/

Kızlar nasılsınız
Dün berbat bir gece geçirdim , hani dün hatırlarsanız rahmimin olduğu yer çok acıyor diyordum akşam daha iyiydim ama gece acıyla uyandım yarım saat direndim geçer belki diye kıvrandım resmen dayanamaz hale gelince eşimi uyandırdım acile gittik serum verdiler ağrım hafifledi sonra ultrasona girdim dış gebelik şüphesinden dolayı emin olamadılar poliklinik ultrasonuna yönlerdirdiler çok şükür büyüyen kistlerim dışında sıkıntı yok ama gece 5den sabah 10a kadar hastanedeydik
Sonra kendi doktoruma gittim şükürler olsun pıt pıt ını gördük miniğimin ama sesi duymak için biraz daha büyümesi gerekiyor dedi
Eve gelir gelmez uyudum şimdi kalktım
Bu kistler 12 haftaya kadar büyüyecekmiş burda bir arkadaş söylemişti zaten ve bu ataklar tekrarlayacakmış olsun miniğim iyiymiş ona zararı yokmuş :)
Çok geçmiş olsun canım kistler bebeklerimizden hızlı büyüyor gibi ama olsun doğuştan savaşçı olacak bizim miniklerimiz:emir_bebek:

Back
X