Inşallah canım saolBen kizimda ne ilaclar kullandim cok şükür sorunsuz dogdu.
Bunuda beklemiyordum cok alkol aldim rontgene girdim babamla ins buda problemsiz 1 gebelik olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım saolBen kizimda ne ilaclar kullandim cok şükür sorunsuz dogdu.
Bunuda beklemiyordum cok alkol aldim rontgene girdim babamla ins buda problemsiz 1 gebelik olur
Bende öyle okudum ama inşallah bişey olmazGebeligi ogreninceye kadar bisey olmuyor diyorlar ama Muhakkak dr una soyle bunu
Ben varım galiba hiç belirti yaşamayan sadece göguslerim çok şükür başka hiç bir şeyim yok ama sanırım asıl mesele çok sakinmamak bilemiyorum tabi :)Evet mümkün yarın aramayı düşünüyorum gel derse gidiyim bari içim rahat etsin yokmu acaba hiç burda hiç belirti yaşamayan![]()
Belki enfeksiyondur basitce gecer doktoruna anlat bi.kotuye yorma yolundadir hersey tabi kiBenim kanama veya lekelenmem yok ama bu aralar sarı akıntım var anlamadım inşallah herşey yolundadır.
Siz bana daha yakınsınızya acaba bu haftalarda bulantı olmadığı zaman başka belirti olmuyormu diye düşünüyorum. Göğüs hassasiyetim, koku hassasiyetim, bişeylerden tiksinmem, kasık ağrım vs. 7. Hafta girdi ve bitti. Şuan sadece akşamları halsizlik var.Ben varım galiba hiç belirti yaşamayan sadece göguslerim çok şükür başka hiç bir şeyim yok ama sanırım asıl mesele çok sakinmamak bilemiyorum tabi :)
Bende 2 hafta oldu neredeyse berbatti ki reglim deli agrilidirKızlar adet ağrısı hiç kesilmiyor normal mi?
Sizde oluyor mu ne araliklarla oluyor
Pazartesi doktora gidicem
Sorucam yarın çok sağolun inşallah dediğiniz gibidir allah hepimizin bebişlerini korusunBelki enfeksiyondur basitce gecer doktoruna anlat bi.kotuye yorma yolundadir hersey tabi ki

İlk hamileliğin ise daha az belirti hissedersin.Evet mümkün yarın aramayı düşünüyorum gel derse gidiyim bari içim rahat etsin yokmu acaba hiç burda hiç belirti yaşamayan![]()
Canom şu an yerleşme aşamasında ağrılar çok normal , kahve rengi lekelenmen de olabilir ama eğer pembe ve ya kırmızı şekilde olursa hemen acile gidersinKızlar adet ağrısı hiç kesilmiyor normal mi?
Sizde oluyor mu ne araliklarla oluyor
Pazartesi doktora gidicem
Sende yine olmuş benim hiç olmadı yani eğer bebeği görmesem hamileyim diyemem naz bile yapamıyorum birşeyim olmadığı içinSiz bana daha yakınsınızya acaba bu haftalarda bulantı olmadığı zaman başka belirti olmuyormu diye düşünüyorum. Göğüs hassasiyetim, koku hassasiyetim, bişeylerden tiksinmem, kasık ağrım vs. 7. Hafta girdi ve bitti. Şuan sadece akşamları halsizlik var.
Evet ilk hamileliğim :) size bunu yazarken tamda şuan kasığıma sızı girdi baya acaba “anne ben burdayım korkma” mı dediki :) çok sağolun normalde evde yatardım kendimi dinlerdim şimdi her gün bi iş çıkınca sanırım kendimi dinleyemediğim için belirti bulamıyorum:)İlk hamileliğin ise daha az belirti hissedersin.
Herkeisn bünyesi farklı zaten , bence normal sende ki durum![]()
Tabiki öyle. Ama biz insanoğlu nankörüz :) Ben hamileliğimi öğrendim dua ettim bulantı kusmam olmasın ama başka ağrılarım olsun hatta boşu boşuna evham yapıp strese giriyim ama bulantım genede olmasın diyeSende yine olmuş benim hiç olmadı yani eğer bebeği görmesem hamileyim diyemem naz bile yapamıyorum birşeyim olmadığı içinyani bi ara okudum sinirlilik filan olmuş oda olmadı bende
arada kasık ağrım oluyor ama o hep vardı mide yanmasi desem oda vardı bilmiyorum ki yani :) ama şey oluyo benim bebegim sağ tarafımda ve 4 5 saati geçen ve aralıksız çalıştığım durumlarda tam otaraftan belime kalçam arasına bi ağrı giriyo oturup kalkamıyorum bile
boşver belirti olmamasi daha iyi bence :)
Bendede şey oluyo mesela acaba bu çocuk hala içerde yasiyomu diye tribe giriyorumTabiki öyle. Ama biz insanoğlu nankörüz :) Ben hamileliğimi öğrendim dua ettim bulantı kusmam olmasın ama başka ağrılarım olsun hatta boşu boşuna evham yapıp strese giriyim ama bulantım genede olmasın diye![]()
Duam kabul oldu hala şikayetçiyim işte :)
Saol canım inşallah bişey olmaz Allahım sağlıklı Bi evlat nasip etsin hepimizeS smyy58 canım içini ferah tut ben o kadar ay bebek olsun diye nelerden sakinmadim bi gorsen ama hamile kaldığım ay alkol sigara ve günde 12 saat kadar ayakta ve yogun tempo çalıştığım Bi işim vardı öğrendikten sonra hepsini bıraktım çok şükür hiç bir şeyi yok bebeğimin sende rahat ol aklına bile getirme bunları
Amin canım benim büyüklerin hep dediği gibi öğrenene kadar yediğin içtiğin senin :)Saol canım inşallah bişey olmaz Allahım sağlıklı Bi evlat nasip etsin hepimize
Oyy maşallah :) ben en son 6+6da gittim 0.83 cmdi. Şimdi 8+1im ne kadar oldu acaba :) bir sonraki randevumda 2 kasımda nasıl geçiçek günler bakalımmBendede şey oluyo mesela acaba bu çocuk hala içerde yasiyomu diye tribe giriyorummesela bugün yine gittim doktora daha önce dinlememistim ya kalp atışını bu sefer dinledim bayada büyümüş yaklaşık 2 cm olmus bi rahatlama geldi :) 2 hafta sonrada öbür doktoruma gidip bakicam dayanamıyorum gormeden
![]()