• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ya grip oldum burnum akiyor:hasta: sabah başladı bide hapşırık ard arda kasigim açıyor kasigimi tutarak hapsiyorum artik:hasta:
Çok geçmiş olsun en korktuğum şey hamileyken hastalanmak ilk hamileliğim de çok kötü hasta oldum 7 aylık felandı öyle böyle öksürmedim aha dedim kesin bebeğe bişi oldu hüngür hüngür ağladım çok şükür bişi olmadı bol bol C vitamin al dinlen

Oyy maşallah :) ben en son 6+6da gittim 0.83 cmdi. Şimdi 8+1im ne kadar oldu acaba :) bir sonraki randevumda 2 kasımda nasıl geçiçek günler bakalımm
Bende 8+2 yim işte sen gidiyosun bi ben gidiyorum sirayla:) en son gördüğümde 5.5 mm idi şimdi 18.4 mm olmuş artık birşeylere benzemeye başlamış :) benimki taa 10 kasımda ama onda çok net görürüm diye düşünüyorum hem cihaz saha iyi hem büyümüş olur iyice :) hatta belki hareket bile eder :) geri kalan günlerde bitsede dogsalar artık :)

Tabiki öyle. Ama biz insanoğlu nankörüz :) Ben hamileliğimi öğrendim dua ettim bulantı kusmam olmasın ama başka ağrılarım olsun hatta boşu boşuna evham yapıp strese giriyim ama bulantım genede olmasın diye :KK70: Duam kabul oldu hala şikayetçiyim işte :)
Sorma yaa bende de aynı kuruntu :)) bulantıdan çok korkuyodum şimdi olmuyo diye kafama takılıyo. Biz bu hamilelik boyunca sürekli kafaya takacak birşeyler buluruz :)

Çok geçmiş olsun en korktuğum şey hamileyken hastalanmak ilk hamileliğim de çok kötü hasta oldum 7 aylık felandı öyle böyle öksürmedim aha dedim kesin bebeğe bişi oldu hüngür hüngür ağladım çok şükür bişi olmadı bol bol C vitamin al dinlen
Öyle yapmaya çalışacağim da yarın okulda kurs var valla bilmiyorum gelince dinelenecegim artik

Kızlar aranızda öğretmen olan var mı ben dün okulda ayakta çok durduğum için akintim çok gelmişti mesela çok zorlaniliyor mu kusma evrelerinde felan

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için
Esteofem kullanan var mi aranizda
Acaba o mu yapiyo bu ağrıyı?

Evet mümkün yarın aramayı düşünüyorum gel derse gidiyim bari içim rahat etsin yokmu acaba hiç burda hiç belirti yaşamayan :KK64:
Bende de var kaşıntı eklendi 2 gündür ben sirkeli suyla taharet alıyorum iyi geldi kaşıntısı gitti ve bolca akıyo heralde söktürdü

Çok geçmiş olsun canım kistler bebeklerimizden hızlı büyüyor gibi ama olsun doğuştan savaşçı olacak bizim miniklerimiz:emir_bebek:
Evet ya sorma :)
Seninle konuşmuştuk değilmi
Miniklerimize zarar gelmiyormuş Allah’dan büyüsünler napalım

Bendede şey oluyo mesela acaba bu çocuk hala içerde yasiyomu diye tribe giriyorum :KK70: mesela bugün yine gittim doktora daha önce dinlememistim ya kalp atışını bu sefer dinledim bayada büyümüş yaklaşık 2 cm olmus bi rahatlama geldi :) 2 hafta sonrada öbür doktoruma gidip bakicam dayanamıyorum gormeden :KK70:
Kaç haftalıksın canım 2cm çok büyük maşallah

Bende 8+2 yim işte sen gidiyosun bi ben gidiyorum sirayla:) en son gördüğümde 5.5 mm idi şimdi 18.4 mm olmuş artık birşeylere benzemeye başlamış :) benimki taa 10 kasımda ama onda çok net görürüm diye düşünüyorum hem cihaz saha iyi hem büyümüş olur iyice :) hatta belki hareket bile eder :) geri kalan günlerde bitsede dogsalar artık :)
Hayırlısıyla sağ sağlim doğsunlar inşallah yaa. Ne zormuş hep bi stres. Oysaki benim annem beni 3. Ayında öğrenmiş :D

Bende de var kaşıntı eklendi 2 gündür ben sirkeli suyla taharet alıyorum iyi geldi kaşıntısı gitti ve bolca akıyo heralde söktürdü
Öylemi bende mi denesem bide sade soda çok işe yarıyomuş sanırım mikropları öldürüyor onuda denemek istiyorum.

Bendede şey oluyo mesela acaba bu çocuk hala içerde yasiyomu diye tribe giriyorum :KK70: mesela bugün yine gittim doktora daha önce dinlememistim ya kalp atışını bu sefer dinledim bayada büyümüş yaklaşık 2 cm olmus bi rahatlama geldi :) 2 hafta sonrada öbür doktoruma gidip bakicam dayanamıyorum gormeden :KK70:
Ne kadar aynı şeyleri yaşıyoruz düşünüyoruz yaa :))
Eve ultrason cihazı alcam biraz ucuz bişey olsa :halay:
Bi an önce büyüseler de kıpırtılarından içimiz rahat etse keşke

Bikini bölgesinde adet ağrısı gibi ama hiç geçmiyor
Şimdi farkettim sabah aksam ilaçtan sonra siddetleniyor
Sizne kullaniyorsunuz ostrojen icin
Benim kullandığım cyclo progynova.
Benim bir çikolata kistim var. Arada onun ağrısını hissediyorum.
Östrojen kistleri büyütebiliyomuş.
Sizde kist varmıydı?

Benim kullandığım cyclo progynova.
Benim bir çikolata kistim var. Arada onun ağrısını hissediyorum.
Östrojen kistleri büyütebiliyomuş.
Sizde kist varmıydı?

çok sık kistim olurdu hep
Geçen sene alınmıştı
son dönemde ilaçla büyüdüyse haberim yok
Kistten mi bu Ağrı diyosun

Back
X