• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Öylemi bende mi denesem bide sade soda çok işe yarıyomuş sanırım mikropları öldürüyor onuda denemek istiyorum.
onu hiç denemedim ama kaşıntı beni uykumdan uyandırdı hemen sirkeli suyu denedim kaşıntı gitti şükür ve akıntı çoğaldı söktürüyo dene istersen sen bilirsin

Ne kadar aynı şeyleri yaşıyoruz düşünüyoruz yaa :))
Eve ultrason cihazı alcam biraz ucuz bişey olsa :halay:
Bi an önce büyüseler de kıpırtılarından içimiz rahat etse keşke
Ay valla aynen bende eve alıcam ucuz olsa :D o zamanda 5 dk da bir niye oynamıyor bu diye tribe gireriz :D doğunca nefes alıyor mu diye :D evham yapacak şey mi yok bize :D

onu hiç denemedim ama kaşıntı beni uykumdan uyandırdı hemen sirkeli suyu denedim kaşıntı gitti şükür ve akıntı çoğaldı söktürüyo dene istersen sen bilirsin
Tamam çok teşekkürler şuan sirke yok evimde ama alınca denicem inşallah benimde geçer akıntım hep olurdu ama hep şeffaf ve su gibi olurdu ilk defa sarı ve koyu oldu.

Valla her ay rutin haline binmisti artık hcg testi cunku hasta olamıyorum doğru düzgün yoksa bende heralde 3 aylık ogrenirdim:KK70:
Ben kasık ağrısından sızlamasından şüphelenip test yaptım eğer ilk başlar oda olmasaydı yapmazdım çünkü polikistik overim ben 3 ay bile adet olmuyorum çoğu zaman :D

Esime yarin gratise birak beni yuzde 50 indirim var dedim bebek bezimi depolayacagiz diyor
Deli mi ne bebek bezini sen dusunursun bir ara dedim
Tam oğlumu bezden bıraktım bez parasından kurtulduk dedim hamile olduğumu öğrendim :KK70:hediye olarak herkezden bez isticem :KK70:

Kızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.

Ben kasık ağrısından sızlamasından şüphelenip test yaptım eğer ilk başlar oda olmasaydı yapmazdım çünkü polikistik overim ben 3 ay bile adet olmuyorum çoğu zaman :KK70:
Ben polikistik değilim ama aynı senin gibi 3 ay 4 ay olmuyorum çoğunlukla geçince dedim bakayım da yine yoksa söktürücü iceyim varmış eşim bile şaşırdı yani :D ultrasonu gösteriyorum adam yeni kistin mi dedi düşün :D

Merhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür :halay:
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor :nazar:
Sanırım en büyüğünüz benim :anneadayı:
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz :21:
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim:oops:
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah:anne:
Hayırlı oldun hoşgeldin aramıza inş sağlıkla büyüsün miniklerimiz bizde onlar büyürken sohbet edelim :))

Kızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.

Merhaba canım ben o tableti hep vajinal yoldan kullandım. Doktoruna danış sen de o şekilde al istersen. Ağızdan alınca yan etkisi çok oluyormuş. 8 saatte birse bünyeni mahveder.

Genelde tavsiye edilen şekilde kullanım öneriyorlar ama istersen bir daha sor doktoruna sormadan birşey yapma derim

Back
X