• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Biz söyledik herkese daha ortada ne kese var ne bişey öncesinde de hep derdim 3 ay olmadan kimseye söylemem diye ama dayanamadım şimdi çok pişmanım kese boş olur düşük olur iyi yapmışsınız siz şu forumdaki şeyleri okuyup okuyup halleniyorum. Keşke İnternet olmasaydı o kadar saçma şeylere bakıyorum ki yok kese boşken beta yükselir mi duş gebelik nedir vs. Allahın dediği olacak offf offf
Arkadaşına tam kaç günlükken öyle demişler acaba
6 veya 7 haftalıkmış sanırım unuttum ama 2 defa gitmiş. Nasip canım içimizde bir korku var hepimizin bence ama bu ömür boyu sürer bence

Daha 2 ayım dolmadab 1 kilo almış ım ben bu hamileliği 30 kapatırım heralde:rolleyes::stop::kk77:
Göğüslerim büyüyor karnımız (gaz da olsa ) büyüyor kan hacmimiz rahmimiz büyüyor 1 kilo normal bence ya bide güzel beslenmek zorundayız ben çok kustum ama hep yedim de çalıştığım için .Ama 1 kilo almışım

Göğüslerim büyüyor karnımız (gaz da olsa ) büyüyor kan hacmimiz rahmimiz büyüyor 1 kilo normal bence ya bide güzel beslenmek zorundayız ben çok kustum ama hep yedim de çalıştığım için .Ama 1 kilo almışım
Ben o açıdan hiç düşünmemiştim :KK48:doğru diosun :KK200:

İnşallah o da olur canım. Benim için de zaman geçmek bilmiyordu. Gerçi hala öyle. Ben de bir an önce 18-20 olmak istiyorum, karnım büyüsün istiyorum :))
Zaman geçse hızlıca insan sabredemiyor ya göbek çıksın o harekleri hissetmek paha biçilmez zaten

Genelde tavsiye edilen şekilde kullanım öneriyorlar ama istersen bir daha sor doktoruna sormadan birşey yapma derim
Öyle yapıyım. Yoksa mahfeder bu beni bu gidişile. Aşırı baş dönmesi yapıyor gerginlik değişik bi sinir yapıyor bi garip oluyorum. :kızgın:

Kızlar hiç acele etmeyin doğum için :) çünkü er ya da geç doğacak o bebişler :KK48: sonra gelsin gaz sancıları, uykusuzluk, süt arttırma arayışları daha nicesi nicesi ...
Bunlar güzel şeyler ama şimdiden doğum telaşına kapılmadan benden tavsiye hamileliğinizi yaşayın çünkü gerçekten tarifsiz zamanlar :anne:

Ben polikistik değilim ama aynı senin gibi 3 ay 4 ay olmuyorum çoğunlukla geçince dedim bakayım da yine yoksa söktürücü iceyim varmış eşim bile şaşırdı yani :KK70: ultrasonu gösteriyorum adam yeni kistin mi dedi düşün :KK70:
Ayy şok olmuştur hamile olduğunuzu duyunca :) kistten mi geç oluyodunuz pkolular genelde geç adet olur ama.

Kızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.
Bana doktor agızdan alma çok sersemlık yapar dedı oyuzden ben dıger yontemı kullanıyorum sabah ve yatarken 200luk bendekı

Kızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.

En rahatı vajinal kullanmak hem öyle daha etkili hemde yan etkisi olmuyor doktorum bana nasıl istetsen öyle kullan dedi

Bulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım

Evet mümkün yarın aramayı düşünüyorum gel derse gidiyim bari içim rahat etsin yokmu acaba hiç burda hiç belirti yaşamayan :KK64:
Kuzum dünden beri ben de öyleyim mide bulantım başlamıştı o gitti kasık ağrım gitti endişelendim aslında ama sakin kalmaya çalışıyorum halsizlik uyku devam ama bı de göğüs ağrısı azalmasına rağmen yine var

Back
X