• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ablama söyledim zaten o aylardır sürecin içinde bütün Dr kontrollerinden haberdar anneciğim rahmetli hayatta olsa onada hemen söylerdim eşim ailesine henüz söylemedi
Bende benim taraftan bı anneme söyledim o da haftaya kesinleşecek dedim eşimin ailesine söylemek için sağlıklı mı emin olmak için bekliyoruz:KK51:

Kızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Ben test yapar yapmaz annemle kız kardeşlerime söyledim:halay: annem babama söylemiş. Kız kardeşim yeğenime söylemiş. Durun ya bi kalp atışını duyalım dedim. Yayılmadan duruma el attım:KK53: eşim ailesine söylemedi. Ben tembihledim söyleme diye. Zaten gerekte yok, en son öğrenebilirler :kusmuk: ha bir de çok yakın arkadaşıma söyledim. Çünkü o da hamile:KK51:
Bebek erkek olursa ismi benim eski soyadim olacak belli yani.kiz olursa kizima biraktik 4 sayfa liste hazirlamis eleyecekmisiz de sececkmisiz:işsiz:
Ay ne güzel ya. Benim oğlum 3 yaşında. Sorsam kardeşinin adı ne olsun diye, Jet-Daisy-sky falan der:KK70:

Yazın bilgilerinizi beni etiketleyerek ben eklicem müsait olduğum bi zaman :) Bu ara annem taşınıyorda buraya bile zor giriyorum:)
Sat tarihi 21 Eylül bat tarihi 20 Ekim dogum tarihi 28:emir_bebek: haziran yaş 28 kilo 65:KK43: yaşadığımız yer Sivas 1. Bebek olacak inşallah ❤️

Ben test yapar yapmaz annemle kız kardeşlerime söyledim:halay: annem babama söylemiş. Kız kardeşim yeğenime söylemiş. Durun ya bi kalp atışını duyalım dedim. Yayılmadan duruma el attım:KK53: eşim ailesine söylemedi. Ben tembihledim söyleme diye. Zaten gerekte yok, en son öğrenebilirler :kusmuk: ha bir de çok yakın arkadaşıma söyledim. Çünkü o da hamile:KK51:

Ay ne güzel ya. Benim oğlum 3 yaşında. Sorsam kardeşinin adı ne olsun diye, Jet-Daisy-sky falan der:KK70:
Senle tarihlerimiz yakın ya canım doktor keseye seni ne zaman cagirdi bende açıkçası ameliyat imda da aynen senin yaşadığın durumu yaşadım kimse bin bilmesine gerek yok dedim didinin didisi duymus:halay: o yüzden korkuyorum:anneadayı:

Kızlar birşey soracağım. Söylemesi ayıptır 2 gündür acayip bir gaz oldu ve ben 33 yıldır böyle bir koku duymadımo_O var mı böyle sıkıntı yaşayan aramızda:olamaz:

Senle tarihlerimiz yakın ya canım doktor keseye seni ne zaman cagirdi bende açıkçası ameliyat imda da aynen senin yaşadığın durumu yaşadım kimse bin bilmesine gerek yok dedim didinin didisi duymus:halay: o yüzden korkuyorum:anneadayı:
Canım kese ile kalp atışını aynı zamanda öğreneyim, iki defa git gel yapmayayım diye Kasımın ilk haftası gideceğim. Her hangi bir aksilik olmazsa tabi :)
Kızlar birşey soracağım. Söylemesi ayıptır 2 gündür acayip bir gaz oldu ve ben 33 yıldır böyle bir koku duymadımo_O var mı böyle sıkıntı yaşayan aramızda:olamaz:
gaz sorunu var bende de ama dediğin gibi değil. Yediklerinden olabilir mi?

Hahahahaha hem de nasıl bi gaz kokusuz ama oldukça gürültülü eşime dedim gebelikte olur böyle bebek yapıyo ben değil :KK49:

Canım kese ile kalp atışını aynı zamanda öğreneyim, iki defa git gel yapmayayım diye Kasımın ilk haftası gideceğim. Her hangi bir aksilik olmazsa tabi :)
gaz sorunu var bende de ama dediğin gibi değil. Yediklerinden olabilir mi?
Bilemedim ki 2 gündür kedilerim bile yanaşmıyor yanıma:skandal:

Kizlar daha cok erken olsa da ben bebek ihtiyaçları için araştırma yapıyorum hangi ürünü hangi marka alayim diye.bez konusunda dusuncelerinizi merak ettim
En iyi prima diyorlar ama israil maliymis molfix turk mali ama kalinmis vs sleepy menseini bilmiyorum ama okuduklarim prima kadar iyi olduğu yönünde. .
Yiyenim de primadan başka bir marka kullanmadık,çok da memnun kaldık.Bir kere bile pişik problemi yaşamadık,kendim de Prima alıcam
Islak mendil Unibaby
Çamaşır deterjanı +yumuşatıcı Unibaby
Şampuan Unibaby
Tırnak bakım seti,tarak Chicco
Biberon +emzik Philips Avent
Hatta geçen hafta ben hepsi buradadan çok güzel indirimle biberonla,emzikleri aldım

Yiyenim de primadan başka bir marka kullanmadık,çok da memnun kaldık.Bir kere bile pişik problemi yaşamadık,kendim de Prima alıcam
Islak mendil Unibaby
Çamaşır deterjanı +yumuşatıcı Unibaby
Şampuan Unibaby
Tırnak bakım seti,tarak Chicco
Biberon +emzik Philips Avent
Hatta geçen hafta ben hepsi buradadan çok güzel indirimle biberonla,emzikleri aldım
Aynen canım ben de oğlumda her marks bezi denedim sayılır. Prima en iyisi maalesef. Çok pahalı ama kaliteli. Ne pişik, ne de sızdırma problemi yaşamadık biz.

Aynen canım ben de oğlumda her marks bezi denedim sayılır. Prima en iyisi maalesef. Çok pahalı ama kaliteli. Ne pişik, ne de sızdırma problemi yaşamadık biz.
Aynen zaten erkek bebekti,9 ay boyunca gaz problemi yaşadık,bir de pişiğiyle uğraşmak,kabus olurdu

Ben 3 ay dolana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum (sadece ailelerimiz ve siz biliyorsunuz)Sosyal medyayı bile çok aktif kullanırdım,yaklaşık 1.5aydır resim bile yüklemiyorum,yıldızım çok düşük,çok kolay nazara geliyorum
Nazara iniyorsan tabi ki söyleme canım, önemli olan senin içinin rahat etmesi . Göbek belirginleşmeye başlayınca anlayacaklar zaten :KK200::nazar:

Ya canm burdan acık yazmak hosuma gıtmıyo:olamaz: her wcde dıyım sen anla sadece sabah yogundu
Çok çok geçmiş olsun canım :KK200:
Benim önceki hamileliğimde bir kaç defa yaşadığım bir sorundu, regly dönemleri olması normal demişti doktorum. Umarım senin de hemen geçer , lütfen stres yapma olur mu :nazar::KK15:

Back
X