- 2 Ekim 2018
- 42
- 27
- 3
Ayy o stres yapmamak elimde olsa keske. Tamam canim.Bugün stres yapmamaya calış canım stres kötü etkilemesin. Doktora sor bakalım yarın ne dedi buraya yazarsın hem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy o stres yapmamak elimde olsa keske. Tamam canim.Bugün stres yapmamaya calış canım stres kötü etkilemesin. Doktora sor bakalım yarın ne dedi buraya yazarsın hem
Tamam canım nasipse daha zaman var yani benim %90 Şişli etfal olacak 2. Seçenekte Okmeydanı. Özelde pek dşünmüyorum şimdilik ki şuanda gittiğim özel doktorunada söyledim oda şişli önerdi.Tatlım ben dağa doğum yapmadım tabi ama tanıdıklarım var hastanede ben hala 20. Haftada ısrarcıyım :) sonuçta ilk 3 ayı doktorlar biraz riskli görüyorlar 12. Hafta çok erken dosya açtırma işi içinde kendime sormuştum o tanıdığıma oda 20. Hafta demişti :)
Ben de nette gezinirken okudum
Etlik Zübeyde hanım hastanesinde büyük oranda lokal anestezi yapılıyor diye başhekim açıklama yapmış,
Bi araştırsana canım
Arkadaşın yazdığına da çok şaşıramadım ben o yüzden inandım![]()
İki gündür yoruluyorum grip de var ve dinlenme imkanım yok Malesef.. İnşallah çabuk geçerBenim de geçen gece inanılmaz baş ağrım oldu. Uzun zamandır böyle ağrılmamıştı. Zor uyudum. Sabaha düzeldi. Gün içinde çok yoruldunuz mu
ben kızımda devlette yapmıştımAz öncede yazdım bende devlette kürtaj oldum. Gayette güzeldi herşey hatta şuanda hem devlete hemde özel gidiyorum ve az önce doğum yapılabilecek devlet hastanesi bakıyordumhatta istanbul avrupa yakasında olan arkadaşlarımız varsa önerilerinide beklerim. Beşiktaşa yakın
Birde bir sorum olacak geçen yazılarda 12 . Haftaya kadar doğum için kayıt yaptırmak gerekiyor gübi birşey okumuştum. Devlette doğum yapan varsa prosedürleri yazabilir mi?
İnşallah canım, ağzına sağlık..Özel sağlık sigortam tüm özel hastanelerde geçerli olduğu halde 2 kez devlette kürtaj oldum çünkü Dr um devlet hastanesi imkanlar açısından daha uygundur herhangi bir olumsuzlukta müdahale şansı daha fazladır dedi ve 2 sinde de gayet anestezili olup hiçbirşey hissetmedim, arkadaşaların yazdıklarına katılıyorum tüm devlet hastaneleri kötü diye birşey yok ha ilgi alaka özel kadar olmuyor tabi orası ayrı, olumsuz düşüncelerden uzak birbirimize faydalı bilgiler verdiğimiz birbirimize moral olduğumuz bir topik olsun inşallah, Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize
cok geçmiş olsun umarım bir an önce geçerİki gündür yoruluyorum grip de var ve dinlenme imkanım yok Malesef.. İnşallah çabuk geçer
Bende ankaradayım zehai tahir de zübeydede narkoz vererek yapıyorCanım ben orda Doğum yaptım :) geçmiş tarihli bir açıklamadır. Ama yine de yarın orayı da arayacağım.
keyfini cikar bence.. bulanti berbat bir sey.. bir de yemek yiyemedigim icin duzen bozulunca mide grilarim basladi.. ne olcak bilmiyrumValla hepinize dua ediyorum canım allah bi an önce kurtarsın şu bulantı dan sizleri :) böylede hamile değilsin gibi oluyo bi adapte olamadim:)
Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım en güzel şekilde tamamlariz insallah gebeligimizi yavrularimizi kucagimiza alırız insanın eşinin yanında olması en kuvvet verici şey sanslisin bu konudaBende baya çalışıyorum çok şükür bir sorun olmuyo ayakta kalinca yoruluyorum yoğun tempoda eskisinden daha kısa sürüyor yorulmam :) herkes aman dikkat et diyip duruyo hele eşim tam bir takıntı hastası oldu o kadar bekledim ben onu diye :) ama beni zorlamiyor şuan şükür allah herkesinkini kolaylaştırır umarım :)
Haklısın canımTercih meselesi yapılır ya da yapılmaz. Ama bu konu gebelerin olduğu başlık altında bu kadar uzatılmamalı, gerçekten kendimi kötü hissettim ve biliyorum ki birçok kişi böyle hissetti ki herkes bi yere kadar hiç bişi demedi.. Ben de kürtaj oldum, 8 kere tüp bebek yaptırdım, bir sürü başka kişi de kürtaj oldu, başka bi çok kişinin de çocuğu hiç olmuyor vs vs, karşılaştırılacak acılar yeri değil burası : (
Ben doğum yaptım devlet hastanesinde ozele hiç gitmedim ama genelde devamlı ozel e gidip doğum için devlete gelenleri pek fazla kabul etmiyorlar çünkü her hangi bir olumsuz sonuçta kendilerini riske atmak istemiyorlar takip eden doktorla devam etmelerini istiyorlar sonuçta sizi takip eden doktor sizi daha iyi biliyor diye biliyorum ama tabi hafta olarak nasıl tam bilmiyorumAz öncede yazdım bende devlette kürtaj oldum. Gayette güzeldi herşey hatta şuanda hem devlete hemde özel gidiyorum ve az önce doğum yapılabilecek devlet hastanesi bakıyordumhatta istanbul avrupa yakasında olan arkadaşlarımız varsa önerilerinide beklerim. Beşiktaşa yakın
Birde bir sorum olacak geçen yazılarda 12 . Haftaya kadar doğum için kayıt yaptırmak gerekiyor gübi birşey okumuştum. Devlette doğum yapan varsa prosedürleri yazabilir mi?
Hala da ısrarcısın emin olmadığın bilgiden. Valla bravo
Cehalette sınır yok . Bunu anladım. Ama yeni nesilin böyle olması çok üzücü.
Hadi aç rehberden sırayla devlet hastanelerini arayarak sor. Bakalım canlı canlı yapan var mı? Sen arayamam diyorsan yarın ben başlıyorum aramaya.
Canım daha çok küçük ağrılar olması normal kanaman olmadigi surece cunku rahim kendini hazirliyor ama cok artarsa agrin serum taktir rahatlarsinYok cok sukur leke falan fazla akintim da yok. Adet olacakmis gibi bir ağrım var. Yarın doktora sorarım diye onemsememeye çalışıyorum ama vesvese yapmadan da duramıyorum.
Tabi aradan tek mesajımı alıntılayınca durup dururken saldırmışım gibi olmuş :) o arkadaşı tanımam etmem neden düşman olayım ki, ama cehalete düşmanım evet bu doğru. Yaşadığı olaya çok üzüldüğümü de yazmıştım. Aynı şeyi ben de yaşadım. Zor olduğunu biliyorum. Ama sence canlı canlı kürtaj yapıyorlar demesi, hele de hiç bu deneyimi olmayan ve kürtaj olmak durumunda olan arkadaşlarımız ne hisseder? Bu kadar endişeli ve tedirginken. Ben böyle olmadığı yazmama rağmen, başka arkadaşlarda yazmasına rağmen, ısrarla her yer bir değil demesine ben bu mesajı yazmıştım. Bu pencereden bakarsan benim neden bu kadar dil döktüğümü anlarsın. Kötü niyetli olsa direkt kib lerim zaten. Biz öğretmenlerin bir yerden sonra kişiliği oluyor sanırım, doğru bilginin sonuna kadar arkasında durmaya çalışması. Ben yarın arkadaşın o dediği hastaneyi arayıp soracağım. Eğer evet derlerse, özürü mü dileyeceğim. Merakın olmasın :)Neden bu kadar düşmanca yazıyorsunuz arkadaş düşük yaptı bir kadın için çok zor bir durum her hastanenin uygulaması farklıdır herkes duyduğunu yazıyor yanlış ya da doğru lütfen usulünce uyarın arkadaşın kötü niyeti olduğunu sanmıyorum bunu yazarken kendi tedirginliğini dile getirmiş bildiginin duyduğunun yanlış olduğunu söylemek yeterli zaten morali bozuk olan birine lütfen böyle yaklaşmayın hepimiz aynı durumdayız birbirimizi anlamalıyız
Ayaklarını sıcak tutmaya çalış, bende hafifletiyor ağrıyı kendimi sıcak tutmam..Yok cok sukur leke falan fazla akintim da yok. Adet olacakmis gibi bir ağrım var. Yarın doktora sorarım diye onemsememeye çalışıyorum ama vesvese yapmadan da duramıyorum.
Medistate de onerdiginiz doktor varmidir peki?Önceki doğumumu tuğba gürbüz de yaptım menmun kaldım hiç bi sorun yaşamadım bende öneriyle gitmiştim şimdi biraz uzak kaliyo son aylara kadar devlete gidip 7den sonra felan yine ona gideceğim kavacık medistatede ayrıca sultanbeyli saycı hastanesi nihan hmm ve afiyet hastenesi vefa hanımı çok oneriyolar
Ben de o tarz ağrı olmadı ama doktorum adet ağrısı gibi ağrı hissedebilirsin. Bu normal demişti.Yok cok sukur leke falan fazla akintim da yok. Adet olacakmis gibi bir ağrım var. Yarın doktora sorarım diye onemsememeye çalışıyorum ama vesvese yapmadan da duramıyorum.
Tabi aradan tek mesajımı alıntılayınca durup dururken saldırmışım gibi olmuş :) o arkadaşı tanımam etmem neden düşman olayım ki, ama cehalete düşmanım evet bu doğru. Yaşadığı olaya çok üzüldüğümü de yazmıştım. Aynı şeyi ben de yaşadım. Zor olduğunu biliyorum. Ama sence canlı canlı kürtaj yapıyorlar demesi, hele de hiç bu deneyimi olmayan ve kürtaj olmak durumunda olan arkadaşlarımız ne hisseder? Bu kadar endişeli ve tedirginken. Ben böyle olmadığı yazmama rağmen, başka arkadaşlarda yazmasına rağmen, ısrarla her yer bir değil demesine ben bu mesajı yazmıştım. Bu pencereden bakarsan benim neden bu kadar dil döktüğümü anlarsın. Kötü niyetli olsa direkt kib lerim zaten. Biz öğretmenlerin bir yerden sonra kişiliği oluyor sanırım, doğru bilginin sonuna kadar arkasında durmaya çalışması. Ben yarın arkadaşın o dediği hastaneyi arayıp soracağım. Eğer evet derlerse, özürü mü dileyeceğim. Merakın olmasın :)