Allah yardimcin olsun canim benim bugun 1 buçukta saatler geçmiyor seni düşünemiyorum. Gerci bana da haftaya yine gel dicek buyuk ihtimal sabirsiz zamanlar başlıyor sanırım.Perşembe kontrolüm var , gün geçmiyor sanki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsun canim benim bugun 1 buçukta saatler geçmiyor seni düşünemiyorum. Gerci bana da haftaya yine gel dicek buyuk ihtimal sabirsiz zamanlar başlıyor sanırım.Perşembe kontrolüm var , gün geçmiyor sanki![]()
İki defa daha gittim canım :)sen gidip gel de sıra bana gelsinn
daha önce gitmişmiydin kontrole ?
İki defa daha gittim canım :)sen gidip gel de sıra bana gelsinn
daha önce gitmişmiydin kontrole ?
Canım geçmiş olsun ,zencefil kullanımına dikkat et,doktorum bana bir çay kaşığını geçmesin,günde 1 kez dedi.Bana da toz zencefil,bal karışımı çok iyi geliyor ama zorda kalmadıkça içmiyorumCanım ya Malesef 24. Haftaya kadar nöbet zorunlu ve anlayış yok.. Dün çok zorlandım bugün mecbur rapor aldım evde dinlenmeye çalışıcam. Hamilelikte grip daha zor oluyormuş ilaç vs kullanamıyorum. Zencefil zerdeçallı süt içiyorum c vitamini alıyorum. İnşallah seninde fazla ilerlemez
İki defa daha gittim canım :)
Keseyi görmüştüm şimdi kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum
Güzel haberlerle gelirsin inşallahAllah yardimcin olsun canim benim bugun 1 buçukta saatler geçmiyor seni düşünemiyorum. Gerci bana da haftaya yine gel dicek buyuk ihtimal sabirsiz zamanlar başlıyor sanırım.
Aramızda iki gün var, ben perşembe duyarsam sen bir daha ki kontrolünde rahat rahat duyarsın inşallah :)Bende kalp atışlarınıda duyayım gitmişken diye bekledim baya ama şimdi beklemesi zor geliyor :):)
Ah ah doktora gitmedim ki direk kalp atışına gideyim diye gün içerisinde gidecegimcanım ayaklarını yastık üzerine yüksekçe bi yere koyup uzan biraz,doktorunla irtibata geçme şansın var mı?
Saol canim doktora gideyim dün hep ayaktaydimCanım doktorunu ara ve ya hemen hastaneye git.
Umarım bir şey olmaz.
Aramızda iki gün var, ben perşembe duyarsam sen bir daha ki kontrolünde rahat rahat duyarsın inşallah :)
tamam canım haber ver mutlaka,iyi haberlerini beklyirozuAh ah doktora gitmedim ki direk kalp atışına gideyim diye gün içerisinde gidecegim
Aa hiç duymamıştım yarım çay kaşığı koydum inşallah birşey olmazCanım geçmiş olsun ,zencefil kullanımına dikkat et,doktorum bana bir çay kaşığını geçmesin,günde 1 kez dedi.Bana da toz zencefil,bal karışımı çok iyi geliyor ama zorda kalmadıkça içmiyorum
Ah ah doktora gitmedim ki direk kalp atışına gideyim diye gün içerisinde gidecegim
Saol canim doktora gideyim dün hep ayaktaydim
İyi yapmışsınız söylememekle :) benim eşimin ağzı durmamış ki, ailesine söylemiş şimdi bütün sülalesi biliyor.aynen haberlerini bekliyorum :)
cuma günü inşallah bende duyarım, kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeye de cesaret edemedik çünkü artık birilerine söylemek istiyorum :)
Cuma günü muayene ye gidicem inş. duyarımm :)
bu zamana kdr 2 kere acilden gidip beta ölçtürdüm en son pazar günü de ordaki dr. sadece alttan ultrasonla bakıyormuş oyuzden girmemiştim :)
Gebelikte bitki çaylarını onermiyorlar canım düşük tehlikesi oluşur diye o yüzden araştırarak kullanAa hiç duymamıştım yarım çay kaşığı koydum inşallah birşey olmaz
aynen haberlerini bekliyorum :)
cuma günü inşallah bende duyarım, kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeye de cesaret edemedik çünkü artık birilerine söylemek istiyorum :)

Kanama düşük olur diye yada birşey olur diye korkuluyor ama aslında hiç bir sakıncası yokyani kese bebek hiç görmedin o zaman demi? benim son iki muayenede de alttan bakıldı. neden alttan bakılmasını istemiyosun merak ettim canım
İyi yapmışsınız söylememekle :) benim eşimin ağzı durmamış ki, ailesine söylemiş şimdi bütün sülalesi biliyor.![]()
yani kese bebek hiç görmedin o zaman demi? benim son iki muayenede de alttan bakıldı. neden alttan bakılmasını istemiyosun merak ettim canım