• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah yardımcin olsun tatlım sakinlestirecek ilaçlar filan var ama istersen bi doktoruna sor sana yardımcı olabilir bence bir tanıdığıma uyku ilacı vermişti içindeki madde ertesi gün boyunca mide bulantısını onluyordu belki öyle bişeyler verir doktorun :)
sagol canim. persembe ilk ultrason randevum var. istanbula geliyorum doktorumla butun ayrintilari konusacagim. :)

sorma valla bizde kimseye söylemeyelim dedik kalp atışını alana kadar ama haykırasım varr :eğlence:

aynı durumdayızz gerçekten :)

Kanama düşük olur diye yada birşey olur diye korkuluyor ama aslında hiç bir sakıncası yok

evet o konuyla ilgili de burda bikaç bişey okumuştum, hemşiresine söyledim hatta belki düşük tehlikem vardır önce üstten kesenin yerine baksa olmuyormu diye alttan sakıncası olabilir diye, maalesef doktorumuzun kesin talimatı dedi bildigin orda kadına dalasım geldi ama işte yapıcak bişey yok :):)

Bebek tutunmuşsa ultrasonla bakıldı diye hiç bir sakınca olmaz zaten ama siz bilirsiniz dedi bende çıktım :)

sorma valla bizde kimseye söylemeyelim dedik kalp atışını alana kadar ama haykırasım varr :eğlence:
Ben 3 ay dolana kadar kimseyesöylemiyorum,çok ketum çıktım ama eşimin ailesinin çok nazarları değiyor,2 yıldır onların yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Sadece anneler,babalar biliyor.Aralık gibi de güzel bir fotoğrafla sosyal medyadan duyururum diye düşünüyorum,belki cinsiyetini de öğrenirsem çok daha iyi olur :nazar:

Ben 3 ay dolana kadar kimseyesöylemiyorum,çok ketum çıktım ama eşimin ailesinin çok nazarları değiyor,2 yıldır onların yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.Sadece anneler,babalar biliyor.Aralık gibi de güzel bir fotoğrafla sosyal medyadan duyururum diye düşünüyorum,belki cinsiyetini de öğrenirsem çok daha iyi olur :nazar:

çok güzel düşünce ama bizde işler öyle olmaz sanırım çünkü anne baba bilsin sadece desek bile tüm sülale duyar :):)
kalp atışını duyarsam inş. sölicem hayırlısı dicez artık o saatten sonra da :))

dayanabiliyorsan süper,en yakın arkadaşımla dahi paylaşmadım bende henüz,ama çatlayacak gibiyim :-)Allah nazarlardan korusun kuzularımızı

Kızlar Anadolu yakası için ikili tarama testi için uygun fiyatları yer ararsanız, Ümraniye sondurak Ümran Tıp merkezi var, biraz önce aradım 135 tl dediler.
5 yıl önce de 80 tl ye yaptırmıştım.

Yeni hamişler , fiyatları araştırın özellikle tıp merkezleri daha uygun yapıyor.

Mecbur dayanıyorum arkadaşlar;Allah hiç kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın.2 yıllık evliyim,ve eşimin iş sıkıntıları yüzünden Bebek düşünmedim.Allaha çok şükür korunmayı bıraktığımız zaman bebeğimiz oldu.Ama bu iki yıl içerisinde,eşimin tarafı “Çoçuğun mu olmuyor,olur belki,üzülme “gibi laflarını duydum,kaldı ki benim onlarla hiçbir paylaşımım olmadı.Bana beş kuruş faydası olmayan insanlarla,sırf eşimin akrabası olduğu için muhattap olmak zorundayım,o yüzden söylemiyorum

Mecbur dayanıyorum arkadaşlar;Allah hiç kimseyi cahil insanlarla karşılaştırmasın.2 yıllık evliyim,ve eşimin iş sıkıntıları yüzünden Bebek düşünmedim.Allaha çok şükür korunmayı bıraktığımız zaman bebeğimiz oldu.Ama bu iki yıl içerisinde,eşimin tarafı “Çoçuğun mu olmuyor,olur belki,üzülme “gibi laflarını duydum,kaldı ki benim onlarla hiçbir paylaşımım olmadı.Bana beş kuruş faydası olmayan insanlarla,sırf eşimin akrabası olduğu için muhattap olmak zorundayım,o yüzden söylemiyorum
En iyisi canım söyleme hak edene hak ettiği değeri vermek en iyisi. Benimde evlendikten 22 ay sonra tüp bebekle hamile kaldım sinir olurdum çocuk yok mu diyenlere ya insanın mahremi sonuçta bu sorulacak şey mı ne kadar düşüncesizlik çok ayıp karşılarım hep

Kizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten :kızgın:
Bir daha beta hcg baktırdınız mı ? Ya da ultrasona girdiniz mi ?

Kizlar ben ayin 20 sinde gittim bana 2 ile 3 hafta arasinda gel dedi kacinda gideyim ki simdi.
Birine 19unda gittim o 1 ay sonra gel dedi.

İyi yapıyorsun canım valla o ne hadsizlik.. Tut ki olmuyor çocuğun alay eder gibi denir mi..
Bizim insanımızın genel kanısıdır. Eee çocuk var mı? Ne kadar çocuk seven bir milletiz yarabbi
Dün biriyle tanıştım ilk defa kv. İn arkadaşı çocuk var mı diyor. Sanane arkadaş napacan sen bendeki çocuğu

Canım ya Malesef 24. Haftaya kadar nöbet zorunlu ve anlayış yok.. Dün çok zorlandım bugün mecbur rapor aldım evde dinlenmeye çalışıcam. Hamilelikte grip daha zor oluyormuş ilaç vs kullanamıyorum. Zencefil zerdeçallı süt içiyorum c vitamini alıyorum. İnşallah seninde fazla ilerlemez
Tüh ya gece nöbetini bari iptal etselermiş. Tabi canım zorlanmışsındır sabah nöbetleri bile ne kadar zorluyo beni. Bugün rapor alman iyi olmuş vücut dinlenir biraz. Olmadı her nöbetten sonra rapor al özel durum sonuçta. Ne kadar zamanda bi nöbet denk geliyo. Canım tam mevsimi bol bol nar ve greyfurt ye tam c vitamini. Ben de kötü uyandım şimdi daha iyiyim şükür. Bişey yapmasak da çocuklardan çok mikrop geçiyo bize

Benim eşimin halası da öyle. Ayyy üzülme kıyamam olur olur elbet diyodu. Durduk yere konuşmayı böyle açıyordu :)) boşver kuzum cahil de geç. Ama sorulmaması gerekir bunlar mahrem konular. Çocuk yok mu nasıl soru şeklidir. He çocuk var da yıllardır evde saklıyoruz :)

Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için :anneadayı:

Ben başlıyorum 4+3 teyiz miniğimle :KK200:

Back
X