Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok normal şikayetlerin yoksa ne güzel 20. Haftada falan hissedeceğiz bebeği sanırım ama benim bulantı ve kusmam bitmesiKizlar kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum artik![]()
Yaa benimde kizima anlatmis arkadasi bole yaptik kardesimde diye.bizde kagida yazdiracagiz doktora parti evleri yapiyormus ole balonlar.yapip 3umuz patlatacagiz : ))Valla bilmiyorumki bende :) Aslında ben bi balon patlatmak istiyorum ikimizinde haberi olmasın başkası öğrensin sadece deniz kenarında bi heycan olsun diye balon patlatarak öğrenelim istiyorum ama eşim çok sıcak bakmıyo bu duruma :))
Dikkat et canım iyi haberlerini bekliyoruz, iyi olacaksın inşallahYok canım mutfaktaydım salata yapıyodum birden bacaklarımın arasından bişeyler aktığını hissetim akıntı olamaz bu dedim tuvalete koştum girdim resmen damla damla kan akıyodu hemen eşimi aradım. Sabah tekrar ultrasondan bakacaklar şuan için var kalp atışı.
Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.

ben de dün bunla ilgili bir video izledim. yurtdışında yaşıyolar. doktora gidip cinsiyeti söylemeyin kağıda yazın diyorlar sonra o kağıdı pastaneye götürüyorlar. cinsiyeti neyse içinin kremasını ona göre yapsınlar diye. sonrası bilindik görüntüler. ama şöyle bişi var. yurtdışında 20. haftadan önce doktor asla cinsiyeti söylemiyormuş. ama bizde 13. haftalarda tahmin yapabiliyorlar.Yaa benimde kizima anlatmis arkadasi bole yaptik kardesimde diye.bizde kagida yazdiracagiz doktora parti evleri yapiyormus ole balonlar.yapip 3umuz patlatacagiz : ))
Sağol canım sende faydasını gördün yaniBen ilk gebeligimde de bio oil kullandim o zaman turkiyede yoktu.simdi gecen gratis indiriminde depoladim.gratiste var yani
canım dualarımız seninle. ben de 3 sefer kanama geçirdim. şuan devam ediyor mu yoksa kanama geçti mi?Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Istanbuldaysaniz adim basi var hani su dogum gunu icin cocuk konsept ivir zivirlari satan yerler.buyuk balonlar sisiriyor oralar tek yapmalari gereken pembe yada mavi parca pincik gramofon kagitlarini balonun icine doldurup sisirmek.arkadasimda yapmisti.kizimda okulda ogrenip karar verince biz mecbur uyacagiz. : ))ben de dün bunla ilgili bir video izledim. yurtdışında yaşıyolar. doktora gidip cinsiyeti söylemeyin kağıda yazın diyorlar sonra o kağıdı pastaneye götürüyorlar. cinsiyeti neyse içinin kremasını ona göre yapsınlar diye. sonrası bilindik görüntüler. ama şöyle bişi var. yurtdışında 20. haftadan önce doktor asla cinsiyeti söylemiyormuş. ama bizde 13. haftalarda tahmin yapabiliyorlar.
sizin bahsettiğin parti evleri nasıl bişi?
Ben 47 kilo aldigim icin catlamak kacinilmaz oldu gobegimde fay hatlari olustu ama mesela memelerde yok bacaklarimda yok catlak.tabi evet faydasini gordum o bolgelerde.Sağol canım sende faydasını gördün yani
Canım çok geçmiş olsun şimdi gördüm geriden geldiğim için ama son mesajlarına baktım kahverengiye dönmüş çok şükürKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
mide yanması bende de oluyor. bana elma iyi geliyor ama.. siz de bi deneyebilirsinizS.Aleykum hanimlar
Benim midem çok kötü yanıyor ve ağrı var sizlerinde varmı. Ne yesem dokunuyor.
Ne yapsam da geçer.
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? sabah tekrara bakılacak demişsin.. inşallah bir sıkıntı yoktur...Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.

Kızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Hadi güzel haberlerle gel canım inş. Dualarımız bebeğinleCanım doktor normal değil dedi. Kahverengi olsa korkmayız ama aktif kan dedi taze kan bu dedi ve pıhtı atıyosun düşük tehtiti bu gece burdasın dedi.
izmirdeyim. görmüştüm bayılıyorum o balonlara bence süper fikirIstanbuldaysaniz adim basi var hani su dogum gunu icin cocuk konsept ivir zivirlari satan yerler.buyuk balonlar sisiriyor oralar tek yapmalari gereken pembe yada mavi parca pincik gramofon kagitlarini balonun icine doldurup sisirmek.arkadasimda yapmisti.kizimda okulda ogrenip karar verince biz mecbur uyacagiz. : ))
Doktora soyledim tahmininizi bile soylemeyin diye yazilo kapali zarfta istiyoruz dedim