- 3 Eylül 2015
- 3.464
- 11.540
- 408
- 34
Günaydın.mide yanması bende de oluyor. bana elma iyi geliyor ama.. siz de bi deneyebilirsiniz
Cnm ben elma yiyince daha kötü oluyorum asitinden mıdır nedir anlayamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın.mide yanması bende de oluyor. bana elma iyi geliyor ama.. siz de bi deneyebilirsiniz
Haha bende korkarım valla ne yalan söyliyim ama eşim patlatır ben geride dururumAyy ben acayip korkarim balondan sunu okuyunca bile bi icim urperdi cocugu birakirim korkudan yapmayin anacim boyle seylero deilde gonlunden gectigi gibi olur insallah
![]()
Artık her yerde satılıyor o balonlar. Benim eşimin arkadaşı parti evinde çalışıyor 15 tlymiş cinsiyet balonu çok iyi bence :))Yaa benimde kizima anlatmis arkadasi bole yaptik kardesimde diye.bizde kagida yazdiracagiz doktora parti evleri yapiyormus ole balonlar.yapip 3umuz patlatacagiz : ))
yok bi kısmını pazar günü bırakıyorum inşallah diğerlerini (estrofem, coraspin, folbiol ve proluton depot haftada bir oda) kullanmaya devam edeceğim 2li teste kadar.Neler kullaniyosunuz
Bütün ilaclarinizmizi ikili teste kadar kullanin dedi
onu da ilk defa duydum hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah..Evet benim de tüp bebek, 2 adet ngs li embriyo.
Bana prenatest yapılacakmış..
Hangi tedaviyi?TEDaviyi nerede yaotirdiniz?Turkuazvesari
1 çorba kaşığı iç sadece canım arkasından ılık 1 bardak su emin ol rahatliycaksin böyle bebeğe de baskı yapıyo kusarsanda denemiş olursunYa sorma nedir bu sikinti sirf sis diye yatamiyorum. Ben zeytinyagida icemem kesin kusarim![]()
Canım benim küçük küçük değilde ergen sivilcesi gibi sivilce çıktı yüzümde benimde cildim kuru ve yüzümde kızarık tahrişker oluştu iyice kururu kremlerle geçiriyorum kuru bölgeleri ama sivilceye bişi bulamadım çok sa bi cildiyeciye felan mı görünsen canımGünaydın güzel hamişlerbir sorum olucak benim gibi aynı problemi yaşayan varmış acaba ? 30 yaşındayım kuru bir cildim var ve ömrüm boyunca sivilce sorumu yaşamadım ancak 3 haftadır yaka bölgemde ve sırtımda küçük küçük sivilceler çıktı bir iki tanede değil çok fazla daha önce yazıldıysa kursa bakmayın sayfa okadar hızlı ılerlıyorki takip edemiyorum :) aynı durumu yaşayan bi çözüm bulan varmı acaba ?
Evet herhalde çözümü öyle bulucam canım,geçmiş olsun sanada yanıt için teşekkür ederimCanım benim küçük küçük değilde ergen sivilcesi gibi sivilce çıktı yüzümde benimde cildim kuru ve yüzümde kızarık tahrişker oluştu iyice kururu kremlerle geçiriyorum kuru bölgeleri ama sivilceye bişi bulamadım çok sa bi cildiyeciye felan mı görünsen canım
Kız parti malzemesi satan normal dükkanlar :)ben de dün bunla ilgili bir video izledim. yurtdışında yaşıyolar. doktora gidip cinsiyeti söylemeyin kağıda yazın diyorlar sonra o kağıdı pastaneye götürüyorlar. cinsiyeti neyse içinin kremasını ona göre yapsınlar diye. sonrası bilindik görüntüler. ama şöyle bişi var. yurtdışında 20. haftadan önce doktor asla cinsiyeti söylemiyormuş. ama bizde 13. haftalarda tahmin yapabiliyorlar.
sizin bahsettiğin parti evleri nasıl bişi?
Muz fayda eder aslinda ama senin sistem iyi çalişıyor demekkiYok kız korkma :) bende tam tersine ishal gibiyim hep anlamıyorum neden her günde muz yiyorum ama faydası olmuyo demekki
Tesekkur ederim canim❤Ben de internetten aldim indirimden nerdeyse 1 koli pehlivan gibi dolasmayi dusunuyorum
saglikla gelsin insallah annesi kocaman olmus masallah![]()
Hangi tedaviyi?
Valla canım ilk başlarda daha cok dikkat ediyordum ama sonradan biraz boşladım.Ne yiyip ne iciyorsun bize de soyle![]()