- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
- 158
Evet canım demekkiMuz fayda eder aslinda ama senin sistem iyi çalişıyor demekki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım demekkiMuz fayda eder aslinda ama senin sistem iyi çalişıyor demekki![]()
Bende bi deneyeyim canim. Muzlu süt yaparim olmazsaCanim sütü bende icemiyordum ama aksamlari muzla yada bilimum meyveyle harmanlayip birde laktoksuz aldim simdi icebiliyorum. Istersen bi dene sende
Saolasın.Rica ederim canımEvet herhalde çözümü öyle bulucam canım,geçmiş olsun sanada yanıt için teşekkür ederim
Evet cok iyi.zaten adım basi var sirf oturdugum caddede 10 tane vardir : )bakalim kizim cok israrci kismet olursa balondan ogrenecegiz : )Artık her yerde satılıyor o balonlar. Benim eşimin arkadaşı parti evinde çalışıyor 15 tlymiş cinsiyet balonu çok iyi bence :))
Oradada vardir fazlaca.izmirdeyim. görmüştüm bayılıyorum o balonlara bence süper fikir
Kalp atisini duyunca istemişti benden.MerhabaDün kalp atışı dinleyen şanslı anne adaylarından biri oldum çok şükür, darısı henüz duymamış olan arkadaşlarımızın başına
. Geç döllenme nedeniyle sat a göre 8+0 ultrasona göre 6+4 görünüyor bebeğim. 6 hafta sonra ikili tarama için tekrar kontrole gelmemi söyledi doktorum. O zaman detaylı görebileceği için tam ne kadarlık olduğunu belirleyecekmiş. Gebelik paneli diye kombine bir tahlil duyuyordum hamile arkadaşlarımdan ama doktorum onu istemedi benden. Sadece nodüler hipotiroidi hastası olduğum için tsh ve evde köpeğim olduğu için toksoplazma istedi. Acaba paneli yaptırmayan başka kimse var mı aramızda? Bir de aile hekimine gebeliği bildirme zorunluluğumuz var mı? Bir de çalışanlar varsa işyerine söylediniz mi? Ben ne zaman ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum tavsiyenize ihtiyacım var
![]()
Canim cok geçmiş olsun insAllah bebegin sana simsiki tutunur sagliklica kucağına alirsin dualarim seninleKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Hosgeldin Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinSelam kızlar bende 8+6 hamişim 3. Bebiş hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah ankarada olan varmı aranızda hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz
Olur öyleeee arada :))((Yok hem saglikli yiyorum hem sagliksiz bunyem duzenli beslenmeye hamilelige ayak uydurmaya calisiyor![]()
Haberleri olduğuna sevindim, gitmeme gerek yok öyleyse teşekkür ederim cevap içinKalp atisini duyunca istemişti benden.
Saglik ocagina bildirmene gerek yok diye biliyorum.zaten suan hamile oldugundan haberleri var.hangi doktora hangi hastaneye gidersen git eger gebeysen saglik bakanlığına bildiriliyor direkt e nabiza dusuyor ve saglik ocagi takibe aliyor.ben onunden gecerkrn ugradim.evet haberimiz var dediler : )
Ben denedim bi sislik filan varmi diye bulamadim karin yaglarindan sanirimKızlar yatınca bebısın oldugu yerı hısseden var mı? Ben yatında tabi sabah bakıyorum tokluk elıme gelıyo hafıften :))))) ay sankı ılk gebelıgım heycana bak![]()
Canim bence git kayit olusturmak icin senden bazi bilgiler istiyolar kilonu falan takip ediyorlarHaberleri olduğuna sevindim, gitmeme gerek yok öyleyse teşekkür ederim cevap için
Selam kızlar bende 8+6 hamişim 3. Bebiş hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alırız inşallah ankarada olan varmı aranızda hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsinKızlar benim akşam saat 5 de aşırı kanamaö oldu hemen hastaneye geçtik. Kalp atışı var ama bukadar kanaman olması normal değil düşük riskin var deyip yatış yaptılar. Sabaha kadar hastanedeyim dua edin lütfen. Resmen pet taktım adet kanamam gibi.
Kiloyu takip etmeseler keşke. Fil gibi yemek yiyorum şu sıralarCanim bence git kayit olusturmak icin senden bazi bilgiler istiyolar kilonu falan takip ediyorlar