• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
benim de şimdi tekrardan oldu. işyerindeyim, devam ederse doktora gidicem burdan. peki bişi sorcam progesterona falan baktılar mı bi test yapıldı mı
Vallaha canım yatışımı yaparken kan ve idrar aldılar sormadım hiç. Ama progeston ve proluton iğne vuruldum. Birde serum taktılar. Rabbim kimseyi düşürmesin hastaneye uyuyamadım sabaha kadar deli oldum.

Haberleri olduğuna sevindim, gitmeme gerek yok öyleyse teşekkür ederim cevap için
Ben ılk testı saglık ocagında yaptıgında ebemız bana haber ver dedı ben tabı unuttum tehlıke o bu derken geçen aradı ne oldu varmı gebelık dedı. Tehlıkem oldugu ıcın telefondan aldı bılgılerımı oraya gırdı oyuzden gelmsns gerek yok dedı. Benım doktorum ozelde oyuzden mı bılmem haberlerı yoktu.

Ben denedim bi sislik filan varmi diye bulamadim karin yaglarindan sanirim:KK70: sen zayif misin canim
Yok yahu balıketkıyım ne zayıfı :D tatillerım sagolsun ustune eklemıs olarak hamıle kaldım ama henuz kg almadım hedef max 9,10kg tabı saglıklı gebelık oncelıgımız:)
Ben doktoruma soyledim sag yada solda degil kese tam ortada surada dimi diye..evet dedi..
Sadece orada bir sertlik gibi minik kabariklik var elime gelen cunku
evet oyle bana sola dogru gıbı geldı zaten doktor bakarkende cıhaz ortada bakıyo genelde :) bugun bana öyle geldı

Kiloyu takip etmeseler keşke. Fil gibi yemek yiyorum şu sıralar:kk77: o zaman her halükarda gitmek gerekli. Peki ben sıklıkta çağırıyorlar bilgin var mı canım? Henüz iş yerine söylemedim, izin almak için bahane bulmak lazım:KK64:
Doktor takıp edıyr kıloyu zaten :) ebede edıyor tabı :)
Bence saglık ocagını ara hangısı senınle ılgılenıyorsa onunla telefonda konus bılgılerını ver ızın alamıyorum dersın bır daha gıttıgınde muhtemelen ası ıcın olur

Vallaha canım yatışımı yaparken kan ve idrar aldılar sormadım hiç. Ama progeston ve proluton iğne vuruldum. Birde serum taktılar. Rabbim kimseyi düşürmesin hastaneye uyuyamadım sabaha kadar deli oldum.
ben de 2 sefer gittim de hiç serum takmadılar. sadece proluton iğne vuruldum. sonra da hap yazıp gönderdiler o kadar. ikisi farklı hastaneler.
Amin canım valla insanın kalbi güm güm atıyor. hele o ultrosona bakma anları. benim kalbim duruyordu muhtemelen o an sadece bebeğimin kalp sesini duymak için:KK51:

Duyuldu canım kalp atışı taburcu oldum ankaradan annem gelecek yanıma onu bekliyorum
inşallah kahverengi akıntıda biter için rahatlar canım. ne güzel annen geliyor uzat ayağını tadını çıkar hiç olumsuz düşünme.. bebeğin tam bi savaşçı. bak sana sıkı sıkı tutunuyor :anneadayı::anne:

sevgili arkadaşlar kabız oldum :( kayısı kaynattım suyunu içiyorum tarifler o şekilde nette uamrım işe yarar tadıı da çok berbattttt

Amin canım hepimize inşallah ben özelde kontrole gidip devlette doğurmak istiyorum gazinin doğumu ciddi anlamda çok güzel ilk bebeğimi zübeyde hanımda ikinciyi gazide doğurdum aralarında Ciddi uçurum var ahmet erdem ve mehmer erdemi çok duydum çevremde gidenlerde var onlarda gazide bildiğim kadarıyla muayene ücreti nekadar

Muayeneye Ahmet hocaya yada Mehmet hocaya gidip, doğumunu Gazi Hastanesinde yapabilirsin tabi :anneadayı:
Muayene ücreti 400 TL tatlım.
Tetkikleri, kan testlerini Gazi hastanesinde yaptırıyor. :KK49:

sevtap hanım ve ayla esere iyi dediler canım. ben de henüz karar vermedim daha gitmedim hiç.. bi de cerrahi tıp merkezinde ayşe ateşi önerdiler...

not alıyorum canım bi bakıcam .. kafam çok karıştı ya 2 can sigortası yaptıracaktım medical park medicana dan daha pahalı çok saçma değil mi?

Back
X