• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
vardır ama bizim aileler burda değil. o yüzden hevesleniyorum ama yapsam nasıl olur bilemiyorum
Benimde kizim istiyor diye esim kizim ve ben yapacagiz.
Sende ver zarfi balonu hazirlasinlar aksamda esinle kamerayi koy karsiniza alin 2 igne patlatin : )pekte guzel olur

Yok yahu balıketkıyım ne zayıfı :KK70: tatillerım sagolsun ustune eklemıs olarak hamıle kaldım ama henuz kg almadım hedef max 9,10kg tabı saglıklı gebelık oncelıgımız:)
evet oyle bana sola dogru gıbı geldı zaten doktor bakarkende cıhaz ortada bakıyo genelde :) bugun bana öyle geldı
10 kiloyla bitirirsen helal olsun ben daha basindayim 2.5 kilo aldim boyle giderse finise 90 kiloyla girerim sanirim:KK57:

Benimde kizim istiyor diye esim kizim ve ben yapacagiz.
Sende ver zarfi balonu hazirlasinlar aksamda esinle kamerayi koy karsiniza alin 2 igne patlatin : )pekte guzel olur
bakalım, eşim de pek gelmez öyle şeylere ama güzel anılar biriktirmek lazım.

sevgili arkadaşlar kabız oldum :KK43: kayısı kaynattım suyunu içiyorum tarifler o şekilde nette uamrım işe yarar tadıı da çok berbattttt
Kuru kayisida yiyebilirsin oda cok faydali zeytinyagi icen arkadaslar var miden bulanmaz ise birde kola ishal yapar ama hamile oldugundan onermiyorum canim

Doktor takıp edıyr kıloyu zaten :) ebede edıyor tabı :)
Bence saglık ocagını ara hangısı senınle ılgılenıyorsa onunla telefonda konus bılgılerını ver ızın alamıyorum dersın bır daha gıttıgınde muhtemelen ası ıcın olur
Benim doktorum kiloma da bakmadı. Fazla mı rahat acaba:KK53:

Benim esimde senin gibi surpriz olsun heyecan olsun hatta kizar bazen hicbiseye mi hevesin yok diye zit kutuplar olayi iste demekki:halay:
Aynen biz eşimle zaten inanılmaz zıt kutuplarızdır hiç anlaşamayız birbirimizi yeriz bitiririz beni sinirden delirtir ama 5 dk sonra birbirimize sarmaş dolaş halde buluruz evde bi kamera olsa izleyen gülmekten ölür :D

Ben normalde hic yogurt yemem.kizim icin evde surekli mayalanir ama.simdi hergun 1 kase yoz seker katip ancak yiyorum fakat fazla tatlida yemek istemiyorum meyve ve seker disinda ne ile tadi degisir bunun acaba

not alıyorum canım bi bakıcam .. kafam çok karıştı ya 2 can sigortası yaptıracaktım medical park medicana dan daha pahalı çok saçma değil mi?
Ben dün Hacettepe Hastanesine gittim,ikili taramamı mı Hacettepe Hastanesinde yaptırıcam,kasım sonu da Medicana’ya gidicem,Sevtap Hoca’ya gitmeyi düşünüyorum

Kuru kayisida yiyebilirsin oda cok faydali zeytinyagi icen arkadaslar var miden bulanmaz ise birde kola ishal yapar ama hamile oldugundan onermiyorum canim
çok teşekkür ederim. kola ve zeytinyağı imkanız iğrenç geliyor şu anda :( kayısılarıda akşam eve gidince yerima rtık. dünden beri suyunu içiyorum ama kayısıları da yerim..

Aynen biz eşimle zaten inanılmaz zıt kutuplarızdır hiç anlaşamayız birbirimizi yeriz bitiririz beni sinirden delirtir ama 5 dk sonra birbirimize sarmaş dolaş halde buluruz evde bi kamera olsa izleyen gülmekten ölür :KK70:
Oyle olanlarin evlilikleri daha uzun suruyor ama ben cok huysuzumdur en ufak seyden kavga cikarabilme potansiyeline sahibim esim aksine sakin mizaclidir. Kavga edilir yarim saate ikimizde unutmus oluruz.:KK67::KK70:

çok teşekkür ederim. kola ve zeytinyağı imkanız iğrenç geliyor şu anda :KK43: kayısılarıda akşam eve gidince yerima rtık. dünden beri suyunu içiyorum ama kayısıları da yerim..
Belki asiriya kacmamak kaydiyla doktoruna sorarak bitki cayida icebilirsin canim onlarin bazilari da cok iyi geliyor

çok teşekkür ederim. kola ve zeytinyağı imkanız iğrenç geliyor şu anda :KK43: kayısılarıda akşam eve gidince yerima rtık. dünden beri suyunu içiyorum ama kayısıları da yerim..
Kuru inciri bi bardak su ile kaynatıp posasını da beraber yiyince çok iyi geliyor tavsiye ederim

Back
X