• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben normalde hic yogurt yemem.kizim icin evde surekli mayalanir ama.simdi hergun 1 kase yoz seker katip ancak yiyorum fakat fazla tatlida yemek istemiyorum meyve ve seker disinda ne ile tadi degisir bunun acaba
Zencefil zerdeçal kırmızı biber koy canım cips sosu gibi oluyor :) ya da tarçın ben öyle de seviyorum

Benim istahim cok acik ilk gunden beri 1 dilim ekmekle doyan insan simdi yarim ekmek yiyor düsün birde yemeyince acliktan boyle midem kaziniyor cok rahatsiz ediyor bildigin gibi degil bazen o acligi yogurt yada meyve ile gecirmeye calisiyorum.ama bazende ne bulursam yiyorum.
benim bulantilar gidip geliyo. cok sukur cok kotu degilim kusmuyorum ogurmuyorum ama istahim yok. o yuzden decavite basladim. az az da yemeye calisiyorum. allah yardimcimiz olsun canim. saglikli olsunlarda kilo milo kolay :)

internette de görmüşsünüzdür uht sütlerin içine ne koyuyorlarsa ocağa koyunca patlıyor, ben günlük süt tercih ediyorum, en azından uzun ömürlüye göre daha az kimyasal işlem görmüş oluyor
Hadi ya hic duymadim
Günlük süt bulunduğum yerde birturlu bulamadim normalde yogurdumu faan kendim yapardim buraya yeni tasindik insAllah denk gelir biryerden ya.

Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz

benim bulantilar gidip geliyo. cok sukur cok kotu degilim kusmuyorum ogurmuyorum ama istahim yok. o yuzden decavite basladim. az az da yemeye calisiyorum. allah yardimcimiz olsun canim. saglikli olsunlarda kilo milo kolay :)
Tabiki canim saglikla geldinde kilo verilir iste sorun su ki fazla yesen bi dert az yesen bi dert

gunluk sut iciyorum canim ben. icimin ve sek in tadi guzel geliyo bana. once pinarin organik olanindan almistim ama tadi cok kotu geldi icemedim. simdi icim ve sek aldim.
Ben süt sevmedigim icin bu konulari pek bilmiyorum bulundugm yerde de günlük süt alabilecgim bir yer bulamadim o halde bende marketten günlük süt olarak satilanlardan alayim teşekkür ederim :)

Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
Canim hic hic kafana takma adetin 2. Gunu 9 ise gec dollenme olmus bu yuzden görülmemiştir ayrıca ultrasonla alakali da olabilir karindan mi bakti

Ben süt sevmedigim icin bu konulari pek bilmiyorum bulundugm yerde de günlük süt alabilecgim bir yer bulamadim o halde bende marketten günlük süt olarak satilanlardan alayim teşekkür ederim :)
pastorize urunleri tercih edin diyolar. evde kaynatinca az kaynarsa mikrop cok kaynarsa iyi bakterilerde oluyomus. icimin ve sek in tadi guzel gunluk sutte. tavsiye ederim.

Ah canımm ya sana tek tavsıyme kımseyle kendını kıyaslama kötü bir doktora denk gelmişssin.
3-4 gun bekleyıp özelden randevu alsan ?
Karın dan mı baktı vajınal mı ?

Back
X