• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günlük süt yazanlar genellikle cam şişede oluyor canım .
Ben o yüzden tercih ediyorum . Kutudakilerin tadı farklı gelıyor bana aralarında fark varmı ınan bılmıyorum
Tamam sagol canim bende onlardan alayim sevmesemde bebisim icin icicem bir sekil bal muz vs:)

• Beğen
Reactions: H E
canim nasilsin bebis nasil? ben ayin 20sine randevu aldim ama catliyorum her sey yolunda miki diye. burdada ultrason bakan yer yok. ile gitmem lazim. haftaya bi gideyim diyorum. :) sen nasilsin?
İyi sayılırım canım bılıyosun gecen hafta bizim minnağın kalp atışını duyamadık :110:
Yarına randevum var o yzuden korku var içimde :110:
Sürekli konuusuyorum annnenı bu sefer üzme nolur dıye inşallah bu sefer mutlu döneerım :KK200:

Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
Burdan bir arkadas suan 8. Haftasinda daha bugün gorecekti canim benim randevum cumartesi günü yani erken 6. Haftada bazen gorunmeyebiliyormus neye dayanarak bos gebelik dediki sana birde hcg nasil artmisti ? Son olarak karindan mi bakti vajinal mi ? Baska bir doktora daha gorün mutlaka ve canini sakin sikma lütfen

Tamam sagol canim bende onlardan alayim sevmesemde bebisim icin icicem bir sekil bal muz vs:)
Ay bende hayatta ballı veya muzlu içemem :D
Sıcak içmeyı severdım ama doktorum ısıtma direk iç dedi . O yüzden iğrene iğrene içiyorum sabah akşam 1 bardak

Canim hic hic kafana takma adetin 2. Gunu 9 ise gec dollenme olmus bu yuzden görülmemiştir ayrıca ultrasonla alakali da olabilir karindan mi bakti
Evet karından baktı. Kendini hazırla manasında konuştu. İnternette baktım dış gebelikte de bulantı kasık ağrısı oluyomuş bende var. İnşallah ben de görürüm çok korkuyorum şuan

Ah canımm ya sana tek tavsıyme kımseyle kendını kıyaslama kötü bir doktora denk gelmişssin.
3-4 gun bekleyıp özelden randevu alsan ?
Karın dan mı baktı vajınal mı ?
Karından baktı. Kendini hazırla manasında konuştu. Özelde haftaya perşembe perşembe randevum var ama görünmezse korkusu sardı beni

Dikkat edebiliyomusun peki almamak icin :) ben 9 10 kilo ile tamamlasam ne iyi olur da onu basaramicam gibi 15 e de raziyim :)
Sen zayıfmısın ? :) dıkkat etmıyorum aslında bıraz toparlanamadım ama gece yemıyorum sadece :) cok severımde aksam yemeklerını :D
Aslında normal yersen o kadar alırsın ben kızımda 9,5 aldım ınsallah buda oyle olur.
Ilk aylar zaten dıkkat et ılerı kı aylar ıstemeden gelecekkkk o kılolar:KK45:

İyi sayılırım canım bılıyosun gecen hafta bizim minnağın kalp atışını duyamadık :110:
Yarına randevum var o yzuden korku var içimde :110:
Sürekli konuusuyorum annnenı bu sefer üzme nolur dıye inşallah bu sefer mutlu döneerım :KK200:
oyyy canimsin duyarsin yarin ins. oluyo oyle seyler. hadi guzel haberlerle gel ins. bulantilarin iyi olmus okumustum. beslenmene dikkat et o da toparlar ve annesine surpriz yapar. belki kizdir ve biraz da nazlidir. :KK200::nazar::nazar:

• Beğen
soba varsa direk bi tepsiyle koy firinina yarin saat surmez yumusacik olur. soba yoksa normal firinda tepsiye yika koy 180 derecede filan yarim saate piser sanirim. biz hep sobanin firininda yapiyoruz. tadi muhtesemmmm
Soba maalesef keske olsaydi cok isterdim. Firinda kestane yaparken bunu da yanina atsam olurmu ki ?

Burdan bir arkadas suan 8. Haftasinda daha bugün gorecekti canim benim randevum cumartesi günü yani erken 6. Haftada bazen gorunmeyebiliyormus neye dayanarak bos gebelik dediki sana birde hcg nasil artmisti ? Son olarak karindan mi bakti vajinal mi ? Baska bir doktora daha gorün mutlaka ve canini sakin sikma lütfen
Karından baktı. 9-50-157-370 bu şekildeydi değerler. Niye öyle dedi ben de anlamadım korktum baya göremicem heralde diye. Biraz kesin konuştu titredim kaldım. Yani benim 6+1 görünmesi gerekiyodu dedi. 8. Haftaysa niye korkuttu ki beni. Doktora perşembe gitcem yine görünmezse vajinal isteyeyim kesin olsun en azından. Bin pişman oldum gittiğime

10 kiloyla bitirirsen helal olsun ben daha basindayim 2.5 kilo aldim boyle giderse finise 90 kiloyla girerim sanirim:KK57:
Valla basarırım gıbı gelıyor ama ınsallahhhhhhh gozum korktu :D ben daha almadım aman dıkkat et bıde abur cubur yeme zaten saglıksız bı tane tadına bak yeter cnm

Karından baktı. Kendini hazırla manasında konuştu. Özelde haftaya perşembe perşembe randevum var ama görünmezse korkusu sardı beni
Ah naısl anlıyorum senı .
Geçen hafta o doktorun odasından naısl çıktım hatırlamıyorum .
gün boyu ağladım .
Başka doktora gidene kdr . Eşim halıme dayanamadı hemen nöbetçi doktora göturdu .
O içimi rahatlattı . Ama randevum yarın okdr korkuyorum ki .
Allahım yardımcımız olsun . Hayırlı haberlerle donmemızı nasıp etsın

oyyy canimsin duyarsin yarin ins. oluyo oyle seyler. hadi guzel haberlerle gel ins. bulantilarin iyi olmus okumustum. beslenmene dikkat et o da toparlar ve annesine surpriz yapar. belki kizdir ve biraz da nazlidir. :KK200::nazar::nazar:
Ya bulantım geçmişti . Dün akşam geri geldiler . Aslında mutlu oldum yalan yok :oops:
Bulantım geçince korkmustum bebegıme bıseymı oldu dıye :110:
Şuan yıne bışey yıyemıyorum . Ama sabah zorlada olsa guzel bır kahvaltı yapıcam . Aç gitmekte etkiliyomus ultrasonu ve biraz sıkışık gitmem lazım mış

Oyle olanlarin evlilikleri daha uzun suruyor ama ben cok huysuzumdur en ufak seyden kavga cikarabilme potansiyeline sahibim esim aksine sakin mizaclidir. Kavga edilir yarim saate ikimizde unutmus oluruz.:KK67::KK70:
Bende öyle sinirlendiğim zaman gözüm kimseyi görmez hatta burda yazmıştım sinirden eşimin tşörtümü yırttım diye :D eşimde çok galesiz sakindir ama şöyleki beni delirtmeyi beceriyo. Hani bi köpek sinirden havlarda karşısında kedi sakince sinir bozucu şekilde otururya işte biz aynı öyleyiz hahaha :D

Ah naısl anlıyorum senı .
Geçen hafta o doktorun odasından naısl çıktım hatırlamıyorum .
gün boyu ağladım .
Başka doktora gidene kdr . Eşim halıme dayanamadı hemen nöbetçi doktora göturdu .
O içimi rahatlattı . Ama randevum yarın okdr korkuyorum ki .
Allahım yardımcımız olsun . Hayırlı haberlerle donmemızı nasıp etsın
Benim de öyle doktorun odasında elim ayağım buz kesti. Yollarda hep ağladım. Eşim işte avmye getirdi ama işte aklım hep orda. Perşembe yine ultrasonda görünmezse vajinal isticem çok korkuyorum. Çok zormuş bu zamanlar. Rabbim hepimize yardım etsin. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız canımm

• Beğen
Back
X