• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
7+5 ta canım oda zorla ya fenaşlanşçaz ne var geç görülebiliyor doktorun dediğine bakma sen onlar hep warsayım olarak konuşur birazdaha bekle erken görünmesi için herkez aynı haftada bebeğini görcek diye bişey yok inş en kıza zamaanda minakkını görürsün

Evet normal beslen sen oo ben ne tatlıılarrr cıkolatalar yemiştim kızımda :KK70: hamılelıgın az tadını cıkaralım :sus:

Yanı 25 30 alanlar var ama verenler veremeyenlerde var herkesın farklı olabılıyor.
25 30 kilo tabiki almayayim ya benim tatliyla cikolatayla hic aram yok oldum olasi hic sevmem benim tek sevdigim abur cubur cips ve misirpatlagi bunlardan ayri kalamiyorum

Kızlar moralim çok bozuk. Bi deniyim diye devlet hastanesine de gideyim demiştim. Şuan 6+1 im hala sadece kese görünüyor. Yalnız benim adetin ikinci günü beta 9 du sonra katlanarak gitmişti. Oradaki doktor boş gebelik olabilir dedi. Ben iyi değilim fenalaşıyorum. Eşim değişiklik olsun diye avmye getirdi ama ben kendimde değilim. Siz ultrasonda bebeği ne zaman görmüştünüz
Canim endiselenme hemen 6+2 de gittim bebeği göremedim sadece kese vardı bu cumartesi kontrolüm senin geç döllenme de olmuş boşuna üzme kendini bi kaç gün bekle tekrar gidersin

Marketlerde var evet açıkta satin alabilecgim bir yer yok anlaminda demistim:)

25 30 kilo tabiki almayayim ya benim tatliyla cikolatayla hic aram yok oldum olasi hic sevmem benim tek sevdigim abur cubur cips ve misirpatlagi bunlardan ayri kalamiyorum
Ya ınan bende sevmezdım bı cıkolatayı ıkı gun kopara kopara yerdım ama kızımda oyle bısey oldu kı canm tatlı cekıyordu ben baklava hıc sevmezdım baklavaya bayılıyorum:işsiz: yada kafamı cıkolataya sokabılırım :D bu kızımda oldu ınankı annem sok oluyo :D kızımda coook sevıyor ama yedırmıyorum arada bır verıyorum:)
Tabı hergun yenmez yoksa hıc ıyı olmaz arada bır :)
Cıkılatayıda yedıkce kızım ıcerde halay cekıyodu :D nerdeyse hergun kucuk prcada olsa yerdım

Sen zayıfmısın ? :) dıkkat etmıyorum aslında bıraz toparlanamadım ama gece yemıyorum sadece :) cok severımde aksam yemeklerını :KK70:
Aslında normal yersen o kadar alırsın ben kızımda 9,5 aldım ınsallah buda oyle olur.
Ilk aylar zaten dıkkat et ılerı kı aylar ıstemeden gelecekkkk o kılolar:KK45:
İdeal ilom 53 54 olmasi gerek ben 58 le basladim gebelige 60 falanim suan zayif degilim yani:) su ilk 4 ay daha fazla almasam iyi olacak:)

Ya ınan bende sevmezdım bı cıkolatayı ıkı gun kopara kopara yerdım ama kızımda oyle bısey oldu kı canm tatlı cekıyordu ben baklava hıc sevmezdım baklavaya bayılıyorum:işsiz: yada kafamı cıkolataya sokabılırım :KK70: bu kızımda oldu ınankı annem sok oluyo :KK70: kızımda coook sevıyor ama yedırmıyorum arada bır verıyorum:)
Tabı hergun yenmez yoksa hıc ıyı olmaz arada bır :)
Cıkılatayıda yedıkce kızım ıcerde halay cekıyodu :KK70: nerdeyse hergun kucuk prcada olsa yerdım
Ye tatliyi cikar hakkiyi efsanesi yalan oldu desene:KK70:

evet öyleymiş. ben de düşünmüştüm o sigortayı ama çok da cazip gelmedi sonra düşününce

peki sen ne düşünüyosun ben doktorumdan fiyat aldım 5 bin doğum muayenelerde 100 tl. bi de 2018 fiyatı dedi yani artacak bu fiyatlarda. öyle olunca full paket almak mantklı geliyor tahlil ikili test vs için yani

Kızlar yatınca bebısın oldugu yerı hısseden var mı? Ben yatında tabi sabah bakıyorum tokluk elıme gelıyo hafıften :))))) ay sankı ılk gebelıgım heycana bak :KK200::dondurma::anneadayı:
Bugün Dr ultrasonla bakarken elimi tutup göbek deliğimin 3-4 parmak altına getirip tam burada dedi biraz sertlik hissediliyor tam o bölgede

canım bişey diyim mi hiç canını sıkma ben sata göre 7+5 de gittim sadece kese göründü o da 5+1 çıktı. hatta kesenin boyu 16 mm di ben de intden baktım 5. haftada 8 mm oluyormuş benmki büyük acaba boş gebelik mi die evham yaptım. sonraki gittiğimde bebeğide gördüm kalbini de duydum içini ferah tut. benmde reglden 5 gün sonra kan değerim 27 ydi buarada. geç döllenme yani

Evet karından baktı. Kendini hazırla manasında konuştu. İnternette baktım dış gebelikte de bulantı kasık ağrısı oluyomuş bende var. İnşallah ben de görürüm çok korkuyorum şuan
Karindan görememesi çok normal .klasik agrisi bulanti saglikli gebeliklerde de olan bir durum çok şiddetli değilse sorun etme

Ay bende hayatta ballı veya muzlu içemem :KK70:
Sıcak içmeyı severdım ama doktorum ısıtma direk iç dedi . O yüzden iğrene iğrene içiyorum sabah akşam 1 bardak
Ben de sade icemem kokuyor bal veya kahve ile bastiriyorum tadini. Hele bi de soğuk asla icemem isitirim ben :)

Karından baktı. Kendini hazırla manasında konuştu. Özelde haftaya perşembe perşembe randevum var ama görünmezse korkusu sardı beni
Uzme kendini geç döllenme olabilir bende adetimin 4. Günü 17 çıkmıştı testim katlanarak gitti ve sadece kese görünmüştü iki hafta önce gittiğimde bebeği ve kalp atışını gördüm merak etme Allah büyük hayırlısıyla görürsün internette araştırarak kafanı karıştırma herkesin gebeligi bir degil

Back
X