• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar bu dönemde florür içermeyen dış macunu kullanmamız gerekiyormuş. Ben bulamadım pahalı ucuz bütün markalarin içeriğini tek tek okudum florür içerir yazıyor hepsinde :KK17:
Sensodyne güvenirdim oda florürlü
Florür icermeyen bildiğiniz kullandığınız bir marka var mı ?
Merhaba sandyy
Eyüp Sabri Tuncer in misvak özlü diş macunu var. Bi incele canım
Bir de roc markaya bak

İlerde çok yüklenmektense ben de yavaş yavaş alıyorum.Bebeğim için kumbara yaptım,o kumbara ile de kıyafetlerini alıcam.
Küvet seti aldım.Emzik,biberon aldım.Unisex olarak şapka,bere,eldiven,zıbın,çorap aldım.Temassız ateş ölçer aldım.Akşam da eşime Adidas yeni doğan ayakkabı aldırıcam (içim gitti walla ):anneadayı::KK200:
Güle güle kullansın inşallah. Ben de cinsiyete göre olmayan şeylerini alıyorum birden çok gelmesin diye. Ama bence adidas yenidoğan almayın giyemez ilk adım almanız daha iyi olur bence

Evet ama biz anlasiriz baya yani mutsuz degilim kisacasi ev almayi planliyoruz bebek gelince esim hemen tasinalim dedi kiraya cikalim evi beklemeyelim bende kiraya cikma taraftari deilim kendi evimizecikariz esyamizi onu bunu ona gore aliriz dedim kararsizizda suan hatta ama ben ilk bebek oldugundan yalniz kalmak istemiyorum pek acikcasi
Anladım... biraz karısık mış hakkınızda hayırlısı

Başımın ağrısını sadece Arveles,Majezik geçirirdi.Hamile olduktan sonra Parol içmeye başladım.Çok şükür geçirdi.Bu haftalarda normalmiş.İnternette de sıcak,soğuk kompress yapın yazıyordu.Ben de alnıma tülbenti ıslatıp,ıslatıp koydum.(babaannem usulü ):halay:
Gecirdi agriyi şükür. Bende tulbentle sıktım baski iyi geldi:KK49:

Anladım... biraz karısık mış hakkınızda hayırlısı
Amin canim saol bakalim hayat bize ne gösterecek yasayıp görelim bugün randevum var bana sans dileyin mutlu haberlerle doneyim hamilelerin duasi kabul olurmus bugün bana da yerverin

Aynen iyiki varlar o can ablalar Rabbim olmayanlara hatırlı elti görümce kuzen versin
Ben de yok mesela olsun epey isterdim ama bi yandan da seviyorum tek olmayi hep ilgi alaka benim ustumdeydi cunku bu sebepten azcik simarik ve bencil.olmus olabilirim ama olsun:halay:

Bunlarin icinde agiz bezini hic duymadjm ne ise yariyor. Rezene emzirirken iciliyormu o ayri bir seyin konusu ama hastane cantasina neler konuluyor kisaca bilgi alsak
Hastane çantası iki tane hazırlayın bir tanesine bir zıbın bez koyun onu hemşireye veriyorsunuz bebek doğunca onu giydiriyorlar . Diğer çanta hastanede kullanmak İçin ben nevresim bile koydum o yataklarda uyuyamam . Yine kendime gecelik kanama İçin pet bebeğe bez zıbın battaniye yine her ihtimale karşı biberon . Ağız bezine gelince ben biraz takıntısıyım mesela omzuna geliyor ya ağzı oraya koyuyorum sonuçta ben değil sadece anneanne babaannende alıcak kucağına mikrop kapmasın ağzı.

Back
X