• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de 50 kg ile hamile kaldım,kg hala aynı,almadım.Ama kotlarım kapanmıyor.Uzun süre giyersem,sıkıyor.Hamile pantolonu almadım henüz çünkü üst kısmı düşer dediler.Ben elbise ve tayt ile geçiriyorum.Tayt daha rahat oluyor
ben ayaktayken sıkıntı yok oturunca düğmesini açmak zorunda kalıyorm canım bi bak üst kısmı düşmüyor ben 36 beden aldım oturdu baya beli lastkli zaten daha da esneme payı var

Günaydın ne çok konuşulmuş yine yetişemiyor insan :KK48: alışveriş yapan arkadaşlar olmuş sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah ben 3-5 hafta daha bişey almam sanırım bilmiyorum da :KK15: doktora gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle dönsünler inşallah ❤️
Çok fena grip oldum ben de yatamadım da işe gitmem gerekiyor :/

Randevuma gidince dogum fiyatlarini ogrenecektim dayanamadim cagri merkezinden ogrendim.
Ocak ayinda fiyatlar degisecek tabi dedi bakalim gidince israr edersek bu senin fiyatlarinda alirsak guzel olacak.
aynen canım benm doktorumda öyle dedi bu senenin fiyatı ocakta değişecek dedi ama çok yüksek geldi bana şimdi hastane araştırıyorm

aynen canım kazakları fln bi süre idare ederimde pantolon sıkıntı tayt gibi bi seçeneğimde olmuyor devlet kurumundaym:KK200: canım gebe ye baktım ama fiyatlar baya yüksek bütçeni bilemiyorm bi bak istersen . lcv defacto ya da baktım defactoda pantolonların boyları kısa oldu bana lcv da bulabildim en uygununu. başka bildiğin yer var mı senin ben de öneriye açığım:halay::KK76:
H m de var guzel hamile kotlari pantolonları

aynen canım benm doktorumda öyle dedi bu senenin fiyatı ocakta değişecek dedi ama çok yüksek geldi bana şimdi hastane araştırıyorm
Acikcasi ben cok daha yuksek birsey bekliyordum.esimi aradim hemen onuda alistirmisim pahalıdir diye 10 bin falan bekliyordu yazik sevindi hadi alalim alalim diyor

aynen canım kazakları fln bi süre idare ederimde pantolon sıkıntı tayt gibi bi seçeneğimde olmuyor devlet kurumundaym:KK200: canım gebe ye baktım ama fiyatlar baya yüksek bütçeni bilemiyorm bi bak istersen . lcv defacto ya da baktım defactoda pantolonların boyları kısa oldu bana lcv da bulabildim en uygununu. başka bildiğin yer var mı senin ben de öneriye açığım:halay::KK76:
Ben henüz hic bir yere bakamadim. Bi ilcede oturuyorum ve pek secenegim yok burada. Haftaya merkeze gidicez. Salas kazaklarim var onlari son aylara kadar giyerim diye tahmin ediyorum.Internetten baktim gebe cidden cok pahali. Ben de dedigin yerlere bakmayi düşünüyorum. Ben de devlet kurumundayim. Ogretmenim. tayt cok sorun olmaz herhalde cizme ve tunikle kullanirim diye dusundum.:KK76:

H m de var guzel hamile kotlari pantolonları
aa oraya da bkaym canım saol bilmiyordm.
Acikcasi ben cok daha yuksek birsey bekliyordum.esimi aradim hemen onuda alistirmisim pahalıdir diye 10 bin falan bekliyordu yazik sevindi hadi alalim alalim diyor
bizimkide 8 bin dedi canm
Liv hospital ile ilgili konuşmuştunuz,ben karar verdiniz sanıyordum.
Pantolonu hangi marka aldın ?

liv ile medical park arasındaym canım :) medical park evime yakınlığından aklıma biraz daha yatıyor şuan ama hala netleştiremedim. pantolonu lcw dan aldım canım

Ben henüz hic bir yere bakamadim. Bi ilcede oturuyorum ve pek secenegim yok burada. Haftaya merkeze gidicez. Salas kazaklarim var onlari son aylara kadar giyerim diye tahmin ediyorum.Internetten baktim gebe cidden cok pahali. Ben de dedigin yerlere bakmayi düşünüyorum. Ben de devlet kurumundayim. Ogretmenim. tayt cok sorun olmaz herhalde cizme ve tunikle kullanirim diye dusundum.:KK76:
biizm kurumda malesef kot serbest ama tayt yasak canım :KK49: yoksa harika bi kurtarıcı cidden :halay:

liv ile medical park arasındaym canım :) medical park evime yakınlığından aklıma biraz daha yatıyor şuan ama hala netleştiremedim. pantolonu lcw dan aldım canım
4 bin 500 dedi bana.icindekileri saydi falan.
O sebeple makul geldi.
Ocakta ucusa gecmez umarim

Sincan lokman hekimi hiç araştırdın mı canım,sana daha yakın.Medical parktansa bence orayı değerlendir

Ben henüz hastane ile görüşmedim herhangi bir insiyatif tanınır mı bilmiyorum fiyat konusunda..
Özel sigorta doğum karşılamıyor. SGK anlaşmalı bir kurumda değil..
Mecburen ücretli muayene oluyorum .
Bu süreçte yapılan her tetkik ve tahliller içinde para ödeyeceğim ki bu nasip olursa uzun bir serüven..
Bu yüzden hastane ile görüşüp doğum konusunda indirim talep edeceğim..
Şu anda 12 bin TL doğum ücreti.

Ben henüz hastane ile görüşmedim herhangi bir insiyatif tanınır mı bilmiyorum fiyat konusunda..
Bu süreçte yapılan her tetkik ve tahliller içinde para ödeyeceğim ki bu nasip olursa uzun bir serüven..
Tahlillerini devlette yaptırsan,kabul etmezler mi acaba?

Benim hastaneninde tahlil tetkikleri cok pahali.bencede goz onune almalari lazim kendi doktorlarina gittigimi ve tum test islemleri orada yaptirdigimi.

4 bin 500 dedi bana.icindekileri saydi falan.
O sebeple makul geldi.
Ocakta ucusa gecmez umarim
evet canım uygunmuş baya.
Sincan lokman hekimi hiç araştırdın mı canım,sana daha yakın.Medical parktansa bence orayı değerlendir
sincan koru hakkında eşim olumsuz canım konuştuk ama yanaşmıyor kötü bi hikaye duymuş. mesela ortadoğuda benim için öyle. bizim kurumun yanında hemen ve bir çok arkadaşım orda dopum yaptı ama çok olumsuz şeyler duydum fiyatı uygun ama çok soğuğum..
baya yüksekmiş canım bence de bi konuş bakalım

Bu hastane olayı beni de ciddi anlamda çok yordu.Ne kadar zorlu bir süreçmiş ?Ben hem özele gittim,hem de devlete gittim bir de :bicak:

Tahlillerini devlette yaptırsan,kabul etmezler mi acaba?

Ediyor ediyor o konuda sıkıntı yok hatta doktorum sürekli randevu almana gerek yok geldiğinde soyle kizlara araya alır seni dedi..Sağolsun doktorum önerdi zaten hastane ile görüşüp fiyat almamı..Ama burada devlet hastanesi o kadar kalabalık ki randevu bile almak bir külfet.

Benim hastaneninde tahlil tetkikleri cok pahali.bencede goz onune almalari lazim kendi doktorlarina gittigimi ve tum test islemleri orada yaptirdigimi

Değil mi bende öyle düşünüyorum umarım öyle olur.

baya yüksekmiş canım bence de bi konuş bakalım

Cuma günü randevu için gittiğimde ilk isim o olacak inşallah sıkıntı çıkarmazlar

Ben gebelde tayt giydigim icin simdilik idare ediyorum.ama 1 kilo bile almadim karnim bazen 5 bazen 8 aylik arasi geziyor.genelde aksamlari daha fena.
Kabizlik problemimde hic olmaz.
Bide 2 gecedir kasiklarimda kramp benzeri birseyle uyanıyorum.
Saglikli uyumaliymisim oysa ki saat basi tuvalete kalkarken nasil olacak bilmiyorum.
Bebegi ne zaman hissettim ilkinde hic hatirlamiyorum ama tek emin oldugum sey asla ne agrim ne krampim ne sıkıntım olmamisti.bunda felaket basladi sonu iyi olsunda.

Ben gebelde tayt giydigim icin simdilik idare ediyorum.ama 1 kilo bile almadim karnim bazen 5 bazen 8 aylik arasi geziyor.genelde aksamlari daha fena.
Kabizlik problemimde hic olmaz.
Bide 2 gecedir kasiklarimda kramp benzeri birseyle uyanıyorum.
Saglikli uyumaliymisim oysa ki saat basi tuvalete kalkarken nasil olacak bilmiyorum.
Bebegi ne zaman hissettim ilkinde hic hatirlamiyorum ama tek emin oldugum sey asla ne agrim ne krampim ne sıkıntım olmamisti.bunda felaket basladi sonu iyi olsunda.
Bende de var ya saglı sollu bıcAk gırıyor sankı :işsiz: kalkınca hapsrnca cok fena...

Back
X