• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
canım ben tuvalete çıkıyorum bi sorun yok kilomda 55 di 55.3 olmuş ama farkı bi görsen şoktaym :KK53: pantolonlarım kapanmıyor dün hamile pantolonu aldık artık o_O
Bende yakındır alışverişe cikmam esofmanlarim bile tam oturuyor sanki :) bende aynı 100 gr filan almışım oda bence bot ve spor ayakkabı farkı :) ben çok çıkamıyorum ya geçer diye bekliyorum ama bebek büyüdükçe daha kötü oldu :)

Kızlar bu panodan yapmak istiyorum ama böyle rengarenk yapsam mı yoksa cinsiyeti bekleyip pembe ya da mavi mi yapsam ?

Eklentiler

• F9EE0426-63AE-44D9-B332-CEC24F842647.webp
    F9EE0426-63AE-44D9-B332-CEC24F842647.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar bu panodan yapmak istiyorum ama böyle rengarenk yapsam mı yoksa cinsiyeti bekleyip pembe ya da mavi mi yapsam ?
Ya bende buna benzer birsey begendim uzerinde xxx dogdu xxx abla oldu yazacak rengarenk olmasi daha guzel bence.ole satenler tuller vs bence bebegi hic yansitmiyor bu tarz sirin seylere bayiliyorum

Ya bende buna benzer birsey begendim uzerinde xxx dogdu xxx abla oldu yazacak rengarenk olmasi daha guzel bence.ole satenler tuller vs bence bebegi hic yansitmiyor bu tarz sirin seylere bayiliyorum
O zaman rengarenk yapayım diğer türlü çok tekdüze olucaktı rengi :)) Bende o tarz ağır şeyleri sevmiyorum birde elimden gelen şeyleri kendim yapayım el emeğim olsun istiyorum :)

Ben özel sektördeyim evet dediğin gibi işten 1.5 saat erken çıkıyorum. Eminim kamuda da aynı şey geçerlidir çünkü bu yasal hakkımız

Merhaba
Kamuda böyle birsey yok diye biliyorum ben... Çünkü o kadar hamile arkadasim oldu hepsi 8 5 calistilar doğumlarına son 3 hafta kalana kadar calisip 1 ay 1 hafta doğum öncesi izinlerini dogun sonrasi izinlerine eklettiler tiolamda 3 ay 1 hafta rapor maporla 4 ay gelmediler geldiklerinde de ilk 6 ay 3 saatlik süt izni verildi sabah 8 de gelip 2 de eve gidiyorlardı... Ikinci 6 ayda 1 bucuk saatlik süt izni veriliyordu kizlar ben boyle biliyorum....
Ha birde isteyenler dogumdan sonra 2 yıl ücretsiz izinde alabiliyor birde bu imkan var bayanlara sunulan ama onun haricinde bir hak yok...

O zaman rengarenk yapayım diğer türlü çok tekdüze olucaktı rengi :)) Bende o tarz ağır şeyleri sevmiyorum birde elimden gelen şeyleri kendim yapayım el emeğim olsun istiyorum :)
Harikasin bence. Keceden balon yapmisligim var kizima iste butun yetenegin o.keske bende yapabilsem : ))
Yine sen bilirsin ama bence civil cıvıl bu sekilde olmali

Slm anneler Sudan tiksinen varmı ilaçlarımı bile içemiyorum ilk hamileliğimdede olmuştu yine Sudan tiksindim şişede görünce bile fena oluyorum bulaşık yıkamak bile iğrendiriyor beni. Bu sabah rüyamda kalp atışını duydum henüz duyamayanlardanım bende perşembe randevum var bakalım inşallah hayırlısıyla duyabilirim bulantılar geçen hafta neredeyse yok gibiyken bu hafta bütün dünya bulanık görünüyor gözüme turşu ve yeşil zeytinle besleniyorum resmen sağlıklı olsunlarda artık hepsine razı olucaz

Banyo yapmak ne zor is geliyor.kizimi anliyorum anneee yine mi banyo ya demesini:KK49:sirf ugrasmayayim diye gidip saclarimi kestirdim yok yine gozumde buyuyor:olamaz:.hamileler yikanmaktan muaf olsa:KK9:
Ben aksine butun gun sip sip su icinde olsam diyorum aksi gibi ama ilik suyu sevmiyorum. Sicakta zararli diyorlar

Ben aksine butun gun sip sip su icinde olsam diyorum aksi gibi ama ilik suyu sevmiyorum. Sicakta zararli diyorlar
Bende sabahlari aksam dus alir uyurum diyorum aksam bas agrim basliyor neyse sabah kalkinca alirim diyorum ole ole atlatiyorum:işsiz:
Evet sicak su iyi degil normalde de hic sevmem sicak su

Bende cok agir bir sigara iciyordum.baska sigara icemezdim.degistirdim simdi cok daha hafif birseye gectim.sonucta hic arayista olmamak gerek tabi birakmak lazim ama birakmak istemedim belkide bilmiyorum.ben hic guzel bir ornek degilim dedigim gibi kizimda 2 pakete yakin icmistim simdi cok cok daha az ama malesef yine iciyorum.
kent white alın bence

Yaa bende adet sancısı gibi bel ağrısı ve kasık ağrıları oluyo adet dönemim yaklaştı acaba ondan mı :işsiz:

Back
X