• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence rengarenk yap,amigrumi yapmayı biliyomusun?Ben amigrumi ile ilgili bir sürü şey hazırladım
Herkes aynı fikri verdi bende öyle düşünüyorum canım :) Evet biliyorum bende yaptım birşeyler uyku arkadaşı yapıcam birde kafası amigurumi altı battaniye gibi olanlardan. Cinsiyetini öğrenincede yapmayı düşünüyorum birkaç şey :))

Yaa bende adet sancısı gibi bel ağrısı ve kasık ağrıları oluyo adet dönemim yaklaştı acaba ondan mı :işsiz:
Benimde 6 kasım adet zamanımdı bir iki gün çok hafif adet sancısı oldu. Şuanda yok geçti çok şükür her adet zamanı olucak heralde bu tarz ağrılar.

Benimde haziran sonu temmuz başı gibi görünüyor. 31 yaşındayım ilk gebeliğim ve çok heyecanliyim. Ama ağzımda hep kötü bit tat var. Midem de aşırı bir bulantı yok ama hep bi dalgalanma var ve çok zor bi durum. Birde çok halsizim çook :emir_bebek:

10 gün önce ki randevum da 6+1 demişti doktorum ama küçük olduğu için tam ölçülemiyor zamanını yakalar demişti :)

Bugünkü randevumda 8+2 yle gününü yakalamış 1,75cm olmuş hiç bir sıkıntımız yok çok şükür:emir_bebek:
Kalp atışını gösterdi fakat zararlı olur diye dinletmiyorum lütfen başka biyere gidip de dinlemeyin bekleyin biraz daha büyüsün dedi, dinleyecegim için heycanlıydım ama önemli olan sağlığı oyuzden beklemeye karar verdim..

Arkadaşlar bi kaşar mevzusu vardı ya çok faydalı vs diye. Markette kaşar gibi ambalajlı tost peyniri de var onlarla karıştırmayın ben o hataya düşmüşüm 700gramlık tost peyniri almışım. Kaşar peyniri ibaresine siz dikkat edin

Arkadaşlar bi kaşar mevzusu vardı ya çok faydalı vs diye. Markette kaşar gibi ambalajlı tost peyniri de var onlarla karıştırmayın ben o hataya düşmüşüm 700gramlık tost peyniri almışım. Kaşar peyniri ibaresine siz dikkat edin

Bende farkı ne diye araştırmıştım geçenlerde, tost peyniri eritme peynir tarzında yapılıyormuş, kaşar peynir gbi 10 kg sütten 1 kg yapılmıyor oyuzden kaşar peynirinden alabileceğimiz besin değerini alamazmışız.

Benimde 6 kasım adet zamanımdı bir iki gün çok hafif adet sancısı oldu. Şuanda yok geçti çok şükür her adet zamanı olucak heralde bu tarz ağrılar.
ben doktora dedim sancım oluyo istersen gel uğra yanıma dedi kararsız kaldım acaba yarın gitsem mi 1 hafta daha mı beklesem yarın 2.ayımız bitiyo 3 ayın içine giriyoruz :)

Herkes aynı fikri verdi bende öyle düşünüyorum canım :) Evet biliyorum bende yaptım birşeyler uyku arkadaşı yapıcam birde kafası amigurumi altı battaniye gibi olanlardan. Cinsiyetini öğrenincede yapmayı düşünüyorum birkaç şey :))
Ben yaptım uyku arkadaşı ,sıpa,emzik zinciri,çıngıraklar :KK49:şimdi Bebek lifi yapıyorum

Arkadaşlar kaşar peynirini şimdi yemeyin;son ay yiyin ki bebeğiniz kg alsın.Bebeğe ciddi anlamda kg aldırıyor

Kızlaaar sağlıklı besleniyomuyuzz :KK28:

Eklentiler

• 422885EA-F4F1-49B7-B984-5BBFFEC4ED6F.webp
    422885EA-F4F1-49B7-B984-5BBFFEC4ED6F.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 123
Ne güzel yaa maşallah çok beceriklisinin keşke bende bilsem :KK43: tek bildiğim zincir çekmek:mad:
Ben evde çok sıkılıyorum,kendimi amigrumiye verdim canım ama eşe dosta hediye etmekten öteye gidemedi.İnstgramda satış sayfası açtım,ama bir tane bile satış yapamadım.Satış yapanlar nasıl yapıyor,onu da anlamadım.Ben de şimdi sunum sayfasına çevirdim.Sunum da daha çok takipçi geliyor :halay:

Ben evde çok sıkılıyorum,kendimi amigrumiye verdim canım ama eşe dosta hediye etmekten öteye gidemedi.İnstgramda satış sayfası açtım,ama bir tane bile satış yapamadım.Satış yapanlar nasıl yapıyor,onu da anlamadım.Ben de şimdi sunum sayfasına çevirdim.Sunum da daha çok takipçi geliyor :halay:
Ne güzel ya :) sen yap ben satın alırım kız bi uyku arkadaşı çok istiyorum amigurumi ama yapamıyorum :(

Back
X