- 15 Eylül 2012
- 8.499
- 6.932
- 398
Amin canım inşâAllah hepimiz sağ Salim kucağımıza alalımİnş bunu sağ sağlim salıkla kucağına alırsın canım inş canım onların sağlıklı olduğunu bilelim de dinlemesekte olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşâAllah hepimiz sağ Salim kucağımıza alalımİnş bunu sağ sağlim salıkla kucağına alırsın canım inş canım onların sağlıklı olduğunu bilelim de dinlemesekte olur
Karnında ağrı da varmıydı, regl agrısı.? Benim baya kanadı buarada, aslında daha önceden olmuşmuş, içimde kalmış anca çıkmışBenim de 7. Haftada ve 9. Haftada birer kere oldu, o süreçte hep yattım ve her gün iğne oldum. 10 haftadan itibaren akıntı kanama hepsi kesildi.
Canım devlette yaptırabilirsin. Ben bütün testlerimi ilk gebe olduğumu öğrenince doktor istemişti devlette yaptırdım. Hatta şimdi yeni bir doktora gidiyorum devlette ona söyledim bende toxoplazma negatif çıktı üç ayda bir tekrarlamak istiyorum dedim tamam dedi ikili test için 28 kasımda gideceğim yine yaptıracağım. Evde 4 kedim var çünkü.Arkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Canım dr kontrolündeysen korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz. Dinlenmeye gayret etKarnında ağrı da varmıydı, regl agrısı.? Benim baya kanadı buarada, aslında daha önceden olmuşmuş, içimde kalmış anca çıkmış
İnşallah canım ama benim gbi olup sağlıklı bebiş doğuranlar var mı öerak ediyorum tabiiCanım dr kontrolündeysen korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz. Dinlenmeye gayret et![]()
Ben de buna baktim biraz once bide alttan giyilenler var onlar icin ne diyorsun ?Bi önceki mesajda atmayı unutmuşum fotoyu :)
Hepsini iceren test kan idrar falana filana toplu 500 tl verdik biz muayene de icinde bu fiyatin devlet yapiyor evet ama ben randevu falan filan bu seferlik ugrasmak istemedim birde ozelde yapinca dogumda indirim yapiolar o guzelArkadaşlar toxoplasma testini yaptırdınız mi ve fiyatı nedir bide bide devlet yapiyomu hastanem 300 tl fiyat cikardi
Aa hemşeriyiz:) birde yeşil mercimek çorbası var tabi :))Erzurum : )
Ben 6+4 üm 3 kilo aldim doktorum kizdi bu kilolari hep kendine aliyorsun ona bir faydasi yok diyerek yavas git dediKızlar haftamda artık kilolardan bahsediyor. Yavaş yavaş başla diyor ben daha şimdiden 3 kilo aldım ne başlaması yahuEki Görüntüle 2205365
Ben heryerde uyukluyorum yataga girince uyku yokBu yorgunluk beni mahvetti kızlar
Oturduğum yerde yoruluyorum sanki. Allahım yardım et , bu sefer çok zorlanıyorumiş+ev çok gelmeye başladı. Rapor mu alsam bir kaç gün

Olsun canım alayım iyi oluyor hayatımda 52 kiloyu hiç geçemedim bu vesile ile biraz kilo almış olurum. 48,5 ile gebe kaldım. Şimdi 51,5 oldum sağlıklarımızı etkilemediği sürece kilo ile ilgili sıkıntı yokBen 6+4 üm 3 kilo aldim doktorum kizdi bu kilolari hep kendine aliyorsun ona bir faydasi yok diyerek yavas git dedi

All bendende okadar sabah kalıp işe gidecem güyaBen heryerde uyukluyorum yataga girince uyku yok![]()
Haklisin ben de 50yi hic gecmemistim ama ben cok almayi istemiyorum Allah nasip ederse 12 15 arasinda olmasi niyetim dikkat edicem o sebepten biraz bebisler saglikli olsun kilo verilir ama dikkat etmekte iyidir yaOlsun canım alayım iyi oluyor hayatımda 52 kiloyu hiç geçemedim bu vesile ile biraz kilo almış olurum. 48,5 ile gebe kaldım. Şimdi 51,5 oldum sağlıklarımızı etkilemediği sürece kilo ile ilgili sıkıntı yok![]()
Ben calismiyorum ama sabah 6da ayaktayim illa her sabah uyku duzeni diye bir olay kalmadiAll bendende okadar sabah kalıp işe gidecem güya![]()
Canım merhaba demir hayat sigorta 6650 normal doğum epidural karşılıyor sezaryen de karşılamıyor 750 tl fark cıkıyor hastane paketi de aynı. Kan vs ücretsiz 8 muayne dahil yüzde 20 vergi iadesi var ikili üçlü trst var hastane paketi 7750 ikili dörtlü test aytıntılı ultrason dahil vergi ödemesi yok diğerleri aynı. Zaten sigortaya gidince detaylı anlatıyorlar ama bu şekilde başka soracağın bişey varsa sor canım :)Canım paket hakkında bilgi verir misin? Tüm mesajları henüz okuyamadım ama bilgi verdiysen de görmedim kusura bakma
Nerden aldın canımBenim göbeğimi tam sarıyor canım. Ben bol kesim almışım o yüzden diğer yerleri olmuyor bana. Deneyip al mutlaka biraz bile bol olsa genişliyor ve iyice kocaman oluyor. Bu sefer iyice daracık olmadan almıcam giyemiyorum sonra boşuna almış oluyorum :)
Teşekkürler canım. Bi de hangi doktora karar verdin :)Canım merhaba demir hayat sigorta 6650 normal doğum epidural karşılıyor sezaryen de karşılamıyor 750 tl fark cıkıyor hastane paketi de aynı. Kan vs ücretsiz 8 muayne dahil yüzde 20 vergi iadesi var ikili üçlü trst var hastane paketi 7750 ikili dörtlü test aytıntılı ultrason dahil vergi ödemesi yok diğerleri aynı. Zaten sigortaya gidince detaylı anlatıyorlar ama bu şekilde başka soracağın bişey varsa sor canım :)