• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Teşekkürler canım. Bi de hangi doktora karar verdin :)
Canım başak hanıma karar verdim ama bugun korktuğum başıma geldi dk 1 gol 1 dr ameliyata girecekmiş randevum iptal oldu. Başka güne çektik , bana uymasıda zor oluyor ayarlamak ama çok memnun kalan var tek sıkıntı yoğunluk eğer ki işini aceleye getirme, aksama vs olursa mecburen değişikliğe gideceğim aynı anda doğum filan denk gelirse diye endişe ediyorum

kızlar kilo almadım ama göbeğim var birazcık pantalonumun önü açık geziyorum her pantalonun önü açık da gezilmiyor yüksek bel anca onunla idare ediyorum. hamile pantalonu için erken olur diyorum ama böyle gezmek de acaip geliyor. siz ne yapıyorsunuz?
ben lcw den 1 hamile pantolonu ve 1 kazak aldım. pantolonu epey sık giyiyiorum. erken değil, şuan da alsan rahatlıkla giyebilirsin. ki pantolonlarının önünün açık gezdiğinden bahsediyorsun, bence kesinlikle hamile kıyafetlerine geç. hani öyle dışardan bakılınca ben hamileyim dedirten kıyafetlerden değil.

Karnında ağrı da varmıydı, regl agrısı.? Benim baya kanadı buarada, aslında daha önceden olmuşmuş, içimde kalmış anca çıkmış

Yok ağrısız ve tek seferlikti benimki. 1 ped kadar geldi.. 1 hafta sonra yarısı kadar, 1 hafta sonra da sadece tuvalet kağıdına bi kere gelip kesildi...

Ağrı da eşlik ediyor, o kafamı kurcalıyor canım bugun doktora gidicem bakalım:KK1:
nasıl bir ağrı bahsettiğiniz? bende de oluyor ara sıra hafif ağrı.. hani adet olacaksındır, yeni yeni hafif ağrı başlamıştır, karından bacaklara iner. çok hafif ama yine de kafamı kurcalıyor.
kanama bende de oluyor ara ara. hatta sabah yeniden geldi, devam etmezse doktora gitmeyi düşünmüyorum bu sefer. öyle alıştım ki:işsiz:

nasıl bir ağrı bahsettiğiniz? bende de oluyor ara sıra hafif ağrı.. hani adet olacaksındır, yeni yeni hafif ağrı başlamıştır, karından bacaklara iner. çok hafif ama yine de kafamı kurcalıyor.
kanama bende de oluyor ara ara. hatta sabah yeniden geldi, devam etmezse doktora gitmeyi düşünmüyorum bu sefer. öyle alıştım ki:işsiz:
Hamileliğim başından beri ara ara adet ağrım oluyordu, normal diye önemsemedim ama iki gündür durmaksızın orta derecede regl agrım oldu alla alla dedim. Dün gece tuvalet için ayağa kalktığımda bardaktan boşalırca kanamam oldu. Acile gittim. İkisinin de kalp atışını duydum, acildeki bir neden söyleyemedi. İğne yaptı

ben lcw den 1 hamile pantolonu ve 1 kazak aldım. pantolonu epey sık giyiyiorum. erken değil, şuan da alsan rahatlıkla giyebilirsin. ki pantolonlarının önünün açık gezdiğinden bahsediyorsun, bence kesinlikle hamile kıyafetlerine geç. hani öyle dışardan bakılınca ben hamileyim dedirten kıyafetlerden değil.
bakayım ben de lcw dan . teşekkür ederim :)

Canım başak hanıma karar verdim ama bugun korktuğum başıma geldi dk 1 gol 1 dr ameliyata girecekmiş randevum iptal oldu. Başka güne çektik , bana uymasıda zor oluyor ayarlamak ama çok memnun kalan var tek sıkıntı yoğunluk eğer ki işini aceleye getirme, aksama vs olursa mecburen değişikliğe gideceğim aynı anda doğum filan denk gelirse diye endişe ediyorum
evet canım çok yoğun olan doktorlarda bu sıkıntı oluyormuş. inşallah bundan sonraki randevularda sıkıntı çıkmaz

canım ya ben de lcw den hamile pantolonu aldım. alırken hiç dikkat etmemişim beli ayarlanmıyor.. senin aldığın nasıl bel kısmı ayarlanabiliyor mu?

Hamileliğim başından beri ara ara adet ağrım oluyordu, normal diye önemsemedim ama iki gündür durmaksızın orta derecede regl agrım oldu alla alla dedim. Dün gece tuvalet için ayağa kalktığımda bardaktan boşalırca kanamam oldu. Acile gittim. İkisinin de kalp atışını duydum, acildeki bir neden söyleyemedi. İğne yaptı
zaten neden söylemiyorlar. 3 doktora gittim. belli olmaz ama düşük tehlikesi var diyorlar kanama olduğu için.
çok geçmiş olsun size de

Back
X