• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence bu daha iyi gibi. Normal doğum yaparsak eğer dikişimiz olabilir alt kısımda rahat giyemeyiz bu hem genital bölgemizi rahatsız etmicek hemde sezaryen olursak dikiş yerini. Biraz üstten başladığı için daha uygun diye düşünüyorum.
Hic oyle dusunmemistim haklısin digerleri uzun bir sure giyilmez ozaman

Ne güzel yiyeceklerden ve kilolardan bahsediyosunuz maşallah diyim de. Yemek yemeği özledim ben dün işyerinde açlıktan kimse yokken ağladım artık. Yemek yersem ya çıkarıyorum ya saatlerce mahvoluyorum. Yemek dediğim de haşlama yumurta. Perşembeyi bekliyorum hala bebeği göremedim onun da stresi var üzerimde. Hayırlısı olsun
ben de aynıyım az daha iyi gibiyim bazen ama bazen yine çok kötü oluyorum. ne yesem de doysam kusmasan diye ölcem :-D

ben de istediği testle riçin devletten randevu aldım haftaya. direk testleri yaptırmak istiyorum dersek oluyor mu yoksa muayene ediyor mu
Ben hamilelikten once de yaptirmistim ayni testleri gittim bu testleri istiyorum dedim yaptilar hemen hic ugrasmadim ama bu sefer ozelde yaptirdim

Ne güzel yiyeceklerden ve kilolardan bahsediyosunuz maşallah diyim de. Yemek yemeği özledim ben dün işyerinde açlıktan kimse yokken ağladım artık. Yemek yersem ya çıkarıyorum ya saatlerce mahvoluyorum. Yemek dediğim de haşlama yumurta. Perşembeyi bekliyorum hala bebeği göremedim onun da stresi var üzerimde. Hayırlısı olsun
Insallah gorursun canim hayirli haberlerini bekliyoruz az kalmis birde

Bilmiyorum ama alttan muayene konusu çok utandığım bir konu maalesef kararmalar yüzünden öz güven eksikliği yaşıyorum..
Ayiplarlar ya da iğrenç bulurlar diye hep gergin halde oluyorum :(

:halay::halay: Sorması ayıptır kaç kilosun böyle bir sınır koydu
Haziran'da hamile kaldığımda 63 tartmıştı şimdi 67.7 tarttı sen niye bu kadar kilo aldın diye söylendi :skandal:
Normalde olmam gereken kilo 60 boyum 1.67 8 kilo fazla ile kalınca frene bas dedi :KK54:

Kizlar ben surekli uyku modundayim. Hic halim yok. Temizlik yapayim dedim iki oda supurdum uyuyakaldim ne zaman gecer bilen varsa yardimci olabilir mi?

:silah:Bu yorgunluk beni mahvetti kızlar:uykucu:
Oturduğum yerde yoruluyorum sanki. Allahım yardım et , bu sefer çok zorlanıyorum :KK61: iş+ev çok gelmeye başladı. Rapor mu alsam bir kaç gün
Aynen bir de gribim ben :/ rapor da alamadım işlerim çok bu hafta yoğunluğum geçsin haftaya alcam sanırım :KK43:

Bilmiyorum ama alttan muayene konusu çok utandığım bir konu maalesef kararmalar yüzünden öz güven eksikliği yaşıyorum..
Ayiplarlar ya da iğrenç bulurlar diye hep gergin halde oluyorum :KK43:
Kararmanin cozumu var bu arada ama hamile oldugundan suan kullanamazsin diye tahmin ediyorum. Benim koltukaltimda vardi ve suan bembeyaz o kadar soyliyim

Ayiplarlar ya da iğrenç bulurlar diye hep gergin halde oluyorum :KK43:
Öyle düşünme canım onlar mesleksel olarak bakıyorlar emin ol rengine, temizliğine bakmıyorlar. Tabiki temiz olmalıyız onlara saygı duymak açısından ama diğer konu bizim elimizde olan bişey değil. Valla ben onları hiç düşünmüyorumda korkuyorum hiç sevmediğim bişey alttan muane çok kasıyorum kendimi ve çok canım acıyor :(

Back
X