Hayırlı evlat olsun insallahKizlar ben bugun sabah sezeryanla dogum yaptim. Oglumu kucagima aldim. Cok sukur. Darisi sira bekleyenlere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı evlat olsun insallahKizlar ben bugun sabah sezeryanla dogum yaptim. Oglumu kucagima aldim. Cok sukur. Darisi sira bekleyenlere![]()
Hayırlı sağlıklı evlat olsunKizlar ben bugun sabah sezeryanla dogum yaptim. Oglumu kucagima aldim. Cok sukur. Darisi sira bekleyenlere![]()
Allah analı babalı büyütsün canımKizlar ben bugun sabah sezeryanla dogum yaptim. Oglumu kucagima aldim. Cok sukur. Darisi sira bekleyenlere![]()
Galiba benim sancılarım başladı
Birkaç saattir düzenli geliyo 3-4 dk da bir belime doğru vuran bir ağrı ve kasılma
Kizlar ben bugun sabah sezeryanla dogum yaptim. Oglumu kucagima aldim. Cok sukur. Darisi sira bekleyenlere![]()
Allah yardımıncin olsun canimGaliba benim sancılarım başladı
Birkaç saattir düzenli geliyo 3-4 dk da bir belime doğru vuran bir ağrı ve kasılma
Hayırlısı olsun hakkiniz da kızlar Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah benimde yarın kontrolum var inşallah bakalım ne durumda
canim hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahKizlar ben bugun sabah sezeryanla dogum yaptim. Oglumu kucagima aldim. Cok sukur. Darisi sira bekleyenlere![]()
Allah bağışlasın analı babalı büyütsünBugün 12:12de spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım :) 2600 doğdu miniğim. Şükür küvöze gerek görülmedi. 37+2de doğdu ama ultrasonda daha küçük çıkıyordu.. Rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun
Evet canım bel ve kasık ağrım başladı karnım patlayacak nerdeyse kasilmadan nasıl düzenli olduğu anlaşılacak kasilmanin mi dakikası tutuluyo onu bilmiyorum da benİyi haberler getir canım
Sende mi normal bekliyorsun
Hayırlı olsun canım Allah anali babali büyütsünBugün 12:12de spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım :) 2600 doğdu miniğim. Şükür küvöze gerek görülmedi. 37+2de doğdu ama ultrasonda daha küçük çıkıyordu.. Rabbim bekleyen herkesi sağ salim kavuştursun
Kaç dk da bir gelip gittiğine birde kaç saniye sürdüğüne bak sona doğru kasılmaların saniyesi artıyorEvet canım bel ve kasık ağrım başladı karnım patlayacak nerdeyse kasilmadan nasıl düzenli olduğu anlaşılacak kasilmanin mi dakikası tutuluyo onu bilmiyorum da ben
Tesekkur ederim canim bilgi için ilk te hiç kendi sancımi cekmedigim için bilmiyorum dusa girdim ama kesildi ağrım biraz sanırım yine gerçek değilKaç dk da bir gelip gittiğine birde kaç saniye sürdüğüne bak sona doğru kasılmaların saniyesi artıyor
Rabbım korusun tüm bebişleriUyuduğundan doktorun istediği gibi çıkmuyordur canım. Kordonda bebeğin kalp atışını etkileyen bi durum olsa anlar söyelr doktorun. Bebiş uyuduğundan dolayıdır sende :)
Doğurunca düşinmeye fırsatın kalmıycağı için sorun yok bence evden yazarsın sinunda bebiş şunu yaptı yapmadı diyeDoğuran arkadaşları gördükçe doğurasım geliyo sonra içerde ne kadar kalsa kardır diyorum bi andan dogurmaktan korkuyorum bu gidişle size erenköy ruh ve sinir hastanesinden yazıcam![]()
Inşaallah o günlere ışınlanmak istiyorum onun mis kokusuyla herşeyi unuturumDoğurunca düşinmeye fırsatın kalmıycağı için sorun yok bence evden yazarsın sinunda bebiş şunu yaptı yapmadı diye![]()