Teşekkürler sağolun solunum zorluğu olduğu için girdi inş birkaç güne çıkarGeçmiş gitmiş olsun
Gözün aydın
Küveze neden gerek duyuldu?
İNŞALLAH en kısa sürede çıkar yavrun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler sağolun solunum zorluğu olduğu için girdi inş birkaç güne çıkarGeçmiş gitmiş olsun
Gözün aydın
Küveze neden gerek duyuldu?
İNŞALLAH en kısa sürede çıkar yavrun
Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz benim bebeişim ishal olduüşüttüm herhalde
Uzun kollu çıtçıtşı badi ve alt giydiriyorum çorap eldiven ve müslin örtüyle örtüyorum.
Odanında camı kapalı kapıyı açık tutuyorum havasız kalmasın diye yanlış mı yapıyorum sizler nasıl giydiriyorsunuz ?
Kizlar bebeklerinize d vitamini kullaniyormusunuz
Bana sağlık ocağı monavit d3 verdi ama internette baya olumsuz yorum var canımı sıktı
Siz kullanıyor musunuz hangi marka kullanıyorsunuz beni aydinlatirsaniz sevinirim çok mutlu olurum:)
Hemen pisik oldu canim aldiysan koy benceBunlar tamam :) Pişik kremi koymama gerek yok di mi? Hemen pişik olcak hali yok yani :))
Bebek emmiyorsa gazı da olmadığı halde ağlıyorsa pertik olmasın diye sırtında yumurta kırulıyor güya iyi geliyormuşHiç duymadım o ne ki?
Gerçekten miHemen pisik oldu canim aldiysan koy bence
Daha önce paylaşmıştım şu şekilde,
Bebek çantasına koyduklarım:
*Ebeye verilecek poşette( kilitli buzdolabı poşeti kullandım);
10lu hastene çıkışının penye battaniyesi
İç zıbın
Ayaklı pijaması ve üstü
Şapkası
Eldivenleri
Önlüğü
Mendili
Bir adet bebek bezi
*Yedek poşette;
5li takım(iç zıbın, ayaklı alt üst takım, şapka, eldiven, mendil)
Müslin örtü
Bir adet bebek bezi
*kalın battaniye
*12 adet yedek bebek bezi
*pişik kremi
*1 adet alt açma
*1 paket ıslak mendil
Henüz koymadım ama biberon ve bir adet emzik ekleyeceğim.
Kendi çantama koyduklarım:
*2 adet alt üst takım
*1 adet sabahlık
*2 adet alt 2 adet üst çamaşır
*2 adet atlet
*2 adet çorap
*1 paket depend bez
*1 adet yüz havlusu
*terlik ve taç
*ekleyeceklerim: tarak, diş fırçası ve macunu, makyaj malzemeleri)
Aynı durumdayım sıcaktan, sağa sola dönmekten, tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorumSıcaktan uyuyamıyorum resmen![]()
Bende aynı şekilAynı durumdayım sıcaktan, sağa sola dönmekten, tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum![]()
Benimki de acayip güneş alıyor klimayı da açmıyorum alışmıyım bebek Doğunca bir süre açamam diyeBende aynı şekiloturduğum yerde su gibi ter döküyorum evim hiç esmiyor , bebek doğsa onun için de çok zor olacak.
2 haftadır salonda klimayla çekyatta yatıyorum. Bu yıl aldık almasaydık heralde akıl hastanesine yatardım sıcaktan. Şuan heryer 50 derece gibi hissediyorum. Bence şu zor günlerde klimayla uyu en azından. Bence uyuyamamak çok daha zorBenimki de acayip güneş alıyor klimayı da açmıyorum alışmıyım bebek Doğunca bir süre açamam diye![]()
O da doğru aslında2 haftadır salonda klimayla çekyatta yatıyorum. Bu yıl aldık almasaydık heralde akıl hastanesine yatardım sıcaktan. Şuan heryer 50 derece gibi hissediyorum. Bence şu zor günlerde klimayla uyu en azından. Bence uyuyamamak çok daha zor
Sende alternatif olarak klima varmış bende o da yok , taşınacağım için almıyoruz da şu an.Benimki de acayip güneş alıyor klimayı da açmıyorum alışmıyım bebek Doğunca bir süre açamam diye![]()
Zor gerçekten, Allah yardımcımız olsunSende alternatif olarak klima varmış bende o da yok , taşınacağım için almıyoruz da şu an.
Bir kaç ay da olsa pişicez evde![]()
Sicak ya cocuk mahvoluyo yaa bende almamistim hastaneden hediye verdiler onu kullandimGerçekten mitamam koyuyorum o zaman..
Bnim de bu haftasonu ya da haftaya bakalım Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın inanılmaz duygusalım bnde hep ağlama gelio biraz da tırsıyorum sezaryen olan arkadaşlar neler önerirler nasıl kolay atlatırızKizlar perşembe gunu sezeryan olucam inşaallah
Okdar heycanliyimki bütun gun hep aģladım![]()
Hayırlı olsunMerhaba hanimlar
Bebeği doğan bütün annelerin gözü aydın olsun. Rabbim hayırlı evlat etsin.
Doğacak olanlara da hayırlı kolay doğum nasip etsin.
Benim bebeğim de dün doğdu gelişim geriliği olduğu için Dr almak zorunda kaldı. Çok şükür su anda iyi durumda.
Rabbim evladı olmayan herkese hayırlı evlatlar versin insallah