2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhabalar doğum yaptınız mı acaba yaptıysanız iyidir inşallah bebeğiniz benim de bebeğimin kalbinde parlaklık var çok korkuyorum fetal dna testlerinden yaptırdınız mı inşallah sağlıklı almışsınızdır kucagınıza🙏
merhaba evet kizim dogdu, cok sukur saglikli, hicbir sorunu yok. Fetal DNA testini (NIPT) yaptirdim, orada da sorun cikmamisti. Icinizi ferah tutun, kalpteki parlaklik bircok saglikli bebekte de gorulebiliyormus. Bebeginizi saglicakla kucaginiza alin.

kizlar dogum yapali 4 gun oldu bugun bi bel agrim oldu kalkamiyorum benim.gibi olan oldu mu ya 3.normal dogumum 😕

merhaba evet kizim dogdu, cok sukur saglikli, hicbir sorunu yok. Fetal DNA testini (NIPT) yaptirdim, orada da sorun cikmamisti. Icinizi ferah tutun, kalpteki parlaklik bircok saglikli bebekte de gorulebiliyormus. Bebeginizi saglicakla kucaginiza alin.
Cevap için çok ama çok teşekkür ederim şurada yazdığınız iki kelime cevap hamile ve endişeli bir insanın içine su serpiyor gerçekten🥰 allah bebeğinizi size bağışlasın çok sevindim🙏

Çok teşekkür ederim canım, alt açma koymamıştım, onu da ekliym hemen..
Biberonla mama ben de koydum, ilk doğumda koymamıştım, hastanede var gerek yok demişti dr.. Çok zorluk çektik, hemşireyi bekle bekle mama getirecek diye..
Ya da benim kızlarım çok arsızdı :)
Mideleri dolmadan kıyameti kopardılar hastanede :))
Benimkiler de öyle, açken pirana gibiler :)

Evet, şu an 3 haftalıklar 😊
Allah bağışlasın, maşallah :) bizimkiler 2,5 yaşına geldiler.. Çok hızlı geçiyor zaman, güle güle büyütün analı babalı inşallah.. İkiz annesi olmayan anlayamaz, çok zor.. çok da güzel bir duygu :) ama benim lohusa depresyonum biraz uzun sürmüştü :))

Ben de bugün 39+0 oldum ama sancı haricinde tik yok :) yarin doktora kontrolüm var bakalım.ne diyecek. Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
Bende de hala bişey yok. 39+2 oldum artık😊. Gelseler sağlıcakla kavussak. İnşallah yarınki randevun da güzel geçer.

Kızlar dün bebeğim ağlama krizlerine gidiyor diye doktora götürdül apar topar.
Karnı tok altı da temiz ama asla susmuyor bacaklarını topluyor kıvranıyor susturamıyoruz.
Doktorumuzda nurtopu gibi kolik bebeğiniz var dedi diğer emzirmeye kadar bile gaz çıkartıyor alttan üstten bitmeyen gazımız var hayırlı olsun 😇
İnşallah doğurmayan annelerimizin kuzu gibi emdimi uyuyan yerine koyduğu gibi kalkan gazsız bebişleri olur 🤪😁

Allah bağışlasın, maşallah :) bizimkiler 2,5 yaşına geldiler.. Çok hızlı geçiyor zaman, güle güle büyütün analı babalı inşallah.. İkiz annesi olmayan anlayamaz, çok zor.. çok da güzel bir duygu :) ama benim lohusa depresyonum biraz uzun sürmüştü :))
Ne oluyo tam olarak lohusa depresyonunda?

Kızlar dün bebeğim ağlama krizlerine gidiyor diye doktora götürdül apar topar.
Karnı tok altı da temiz ama asla susmuyor bacaklarını topluyor kıvranıyor susturamıyoruz.
Doktorumuzda nurtopu gibi kolik bebeğiniz var dedi diğer emzirmeye kadar bile gaz çıkartıyor alttan üstten bitmeyen gazımız var hayırlı olsun 😇
İnşallah doğurmayan annelerimizin kuzu gibi emdimi uyuyan yerine koyduğu gibi kalkan gazsız bebişleri olur 🤪😁

Canım su an hepimizin bebekelri ayni dueumda sanirim
HEpsi 2 besleme aarasi gazdan agliyo maalesef
Ne onerdi doktor sise

Back
X