2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aa hadi ya
Bizde tam tersi hergun değişik bir huy
Bi gece 3 saatte bir kalkiyo
Bi gece yarim saatte bir agliyo
Yemesi kakasi tam bir kaos ne istiyo anlamiyorum
Aynen biz de. Tam düzene girdi galiba diyorum ertesi gün kakası değişiyo gaz sancısı başlıyo. Sadece memede sakinleşip uyuyan çocuk bugün memeyle bile kavga ediyor :(

Dikişlerin ağrıması normal değil mi canım? Benimde bir hafta olacak sezaryen olalı ağrım falan oluyor hala tabi yavaş yavaş anca yürüyebiliyorum
Ay ne bileyim oncekinde ertesi gun ayaklanmistim agri yok gibi biseydi misafir agirliyodum ama simdi zorla yuruyom agrim cok oluyo

Aa hadi ya
Bizde tam tersi hergun değişik bir huy
Bi gece 3 saatte bir kalkiyo
Bi gece yarim saatte bir agliyo
Yemesi kakasi tam bir kaos ne istiyo anlamiyorum
Gaz sancilari başlıyor.
Bebek bu gunu gununu tutmaz cümlesinin hakkini vermek icin uğraşıyorlar sankin: )))
Huylar belirgin hal alir sizde de yavasca ama 3.ayda yasinda vs vs devamli degisken olacak hersey

Uyuyor da memede işte:(
Memeden ayrılınca çığlık
Sen nasılsın
Bizimki geceleri gayet güzel uyuyor maşallah emiyor 1buçuk 2 saat sonra uyanıyor tekrar emip yatıyor zaten mememde uyuyo hemen gündüzleride öyle ama günde 2 kez gaz sancısı çektiğimiz saatler var rutin hiç değişmiyo biri sabah 6-7-8-9 arası biride akşam 7de başlayıp 11e kadar sürüyo bu zamanlarda sürekli emmek istiyor 1 saatte emzirsem yatırdığım an ağlıyor uyumuyor sürekli pışpışlanmak gezmek emmek istiyor karnını çeke çeke ağlıyor o kadar huysuzlanıyoki mesela şuan 6dan beri emziriyorum altını değiştiriyorum gazı tutuyo pışpışlıyorum emzik verip sallayarak uyutmaya çalışıyorum uyumayınca tekrar emziriyorum vs eşref saati yani şuan 😀

Gaz sancilari başlıyor.
Bebek bu gunu gununu tutmaz cümlesinin hakkini vermek icin uğraşıyorlar sankin: )))
Huylar belirgin hal alir sizde de yavasca ama 3.ayda yasinda vs vs devamli degisken olacak hersey

Gaz icin neler yapıyorsunuz
Gaz ilaci masaj ilik banyo bazen onlarda işe yaramiyo :(

Günaydın kızlar bebeğim şu an 2700 kiloda kıyafetler çok büyük geliyor lcw de küçük beden kıyafet var midir acaba bilginiz var mi

Canım benim bebeğimde prematüre 2300 doğdu ama başka kıyafet almadım,kollarını kıvırıyorum giydirdiklerimin.zaten çabuk büyüyorlar,bence olanlarla geliştirebilirsin bu dönemi

Merhaba arkadaşlar benim kızım da aceleci davrandı 10 Haziran Pazartesi günü 37+3 de kavuştuk kendisiyle :)
Öğlen 12.30 gibi suyum geldi direkt hastaneye gittik enfeksiyon riskine karşı yatışım yapıldı 2 cm açılma vardı . Suyum sürekli geldiği için suni sancı ile hızlandırmaya çalıştılar akşam 8.30 da hala 2 cm di açılma bebek ilerlemedi ve nst de kalp atışlarında sıkıntı görülünce 21.30 da spinal sezeryanla doğumum gerçekleşti . 3150 gram 48 cm 🧿 hem normal Doğum hem sezeryan acısını sürecini yaşadım ama çok şükür kızım yanımda sağlıklı🙏🏻🙏🏻

Merhaba arkadaşlar benim kızım da aceleci davrandı 10 Haziran Pazartesi günü 37+3 de kavuştuk kendisiyle :)
Öğlen 12.30 gibi suyum geldi direkt hastaneye gittik enfeksiyon riskine karşı yatışım yapıldı 2 cm açılma vardı . Suyum sürekli geldiği için suni sancı ile hızlandırmaya çalıştılar akşam 8.30 da hala 2 cm di açılma bebek ilerlemedi ve nst de kalp atışlarında sıkıntı görülünce 21.30 da spinal sezeryanla doğumum gerçekleşti . 3150 gram 48 cm 🧿 hem normal Doğum hem sezeryan acısını sürecini yaşadım ama çok şükür kızım yanımda sağlıklı🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun canım sağlıklı yanında şükür...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün 🙏🧿

Bizimki geceleri gayet güzel uyuyor maşallah emiyor 1buçuk 2 saat sonra uyanıyor tekrar emip yatıyor zaten mememde uyuyo hemen gündüzleride öyle ama günde 2 kez gaz sancısı çektiğimiz saatler var rutin hiç değişmiyo biri sabah 6-7-8-9 arası biride akşam 7de başlayıp 11e kadar sürüyo bu zamanlarda sürekli emmek istiyor 1 saatte emzirsem yatırdığım an ağlıyor uyumuyor sürekli pışpışlanmak gezmek emmek istiyor karnını çeke çeke ağlıyor o kadar huysuzlanıyoki mesela şuan 6dan beri emziriyorum altını değiştiriyorum gazı tutuyo pışpışlıyorum emzik verip sallayarak uyutmaya çalışıyorum uyumayınca tekrar emziriyorum vs eşref saati yani şuan 😀
Canım aynı şeyleri yasiyormusuz. Benim kızım da genelde sakin bir çocuk 2 3 saat arası kendi uyanıp emiyor çok şükür ama akşam 7 de başlıyor 12 ye kadar emerken kıvranıyor ağlıyor uyumuyor baya zorluyor bizi . Ama diğer zamanlar maşallahı var .

Allah anali babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Back
X