- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
O kadar rahatladim ki anlatamam.. Kadınlar kulübünde görmüştüm bi kadina oyle olmuş bebegin gelismiyor demisler kalbi de atiyormus oysaki. Alcaz bunu demisler. Ama benim doktorum da endiselenmeyin gelisimi bundan sonra uyumlu devam ederse sorun yok dedi. Buyuyor ya artik daha net görülür tabi
Kızlar bide bişey duydum, ne kadar doğru bilmiyorum.Hamile kaldığınız yaşla,hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayiysa erkek,tek sayiysa kız deniyor.Bi hesaplayın bakalım doğru mu?
Mesela be 32 yaşındayım ve şubatta hamile kaldım.32+2=34---> çift sayı erkek
Kizimda 21 yaşında hamile kaldım ve ağustos ayıydı.21+8=29---> tek sayı kız
Hadi bakalım hayırlısı27 yaşındayım mayısta 28 olacak.. ama 27 de kaldım
Şubatta da hamile kaldım
o zamann
27+2= 29 Ahaaaa kız
Hadi bakalım hayırlısı
Amin canım insallahAminn inşallah ❤❤ Saglikla gelsinlerr
Aynen aynen, sabır artık geçecek ni kaç haftaya inşCanım ya benimde aynı sorun 6+5 teyim felaket gaz sancısı var hep bi şişkinlik var patlıyor gibiyim biara geçer gibi oldu birkaç gün rahattım sonra yine başladı. Bende yemeden midem bulanıyor yiyince gece gaz sancısı 'ndan uyuyamiyorum
Doktor kendisiyle mi çelişiyor,bana mı öyle geldi?Görmüş işte,hâlâ neyi görmeyi beklermis?La havle..Özelde kese boş diyen dr bugün vajinal baktı 5,3 mm bebek göründü kalp atışı görüntüde vardı ama dinletmedi 6+3 deyiz görmeyi ve duymayı beklerdik dedi carsamba devlette netleşiriz inşallah
Özelde kese boş diyen dr bugün vajinal baktı 5,3 mm bebek göründü kalp atışı görüntüde vardı ama dinletmedi 6+3 deyiz görmeyi ve duymayı beklerdik dedi carsamba devlette netleşiriz inşallah
Yani gösterdi kalp atış hareketini olumluya döndük dedi dinletmedi haftaya netleşir dedi cidden kriz sebebi e dedim persembe devlette karından gördüler zaten 16 mm dediler yok dedi yeni 16 mm olmuş dedi neyse çarsamba devlette duyacağız inş inanıyorum. 5.3 mm bebek de iyi boyutu haftası ile uyumlu.Doktor kendisiyle mi çelişiyor,bana mı öyle geldi?Görmüş işte,hâlâ neyi görmeyi beklermis?La havle..
Canım burada tek özel hastane var orada da 3 kadın doğumcu var en çok tercih edilen bu benim rahim şeklim hakkında yönlendiren takibi iyi bir dr ama diğerine geçicez bu gidişle çok pimpirikli çünkü. Gebelik sağlıklı devam ederse 6. Ayda şehir değişikliği yapacağız o yüzden belki özele devam bile etmeyiz sadece devlette kontrol ediliriz. Tabi devam ederse.O doktor almadan rahatlamayacak.. değistirme sansin yok mu?
9 ay çekilmez ..
E gözün aydın canım, baştan vajinal baksaydı yine görürdü boş yere evham yaptırıyorlarÖzelde kese boş diyen dr bugün vajinal baktı 5,3 mm bebek göründü kalp atışı görüntüde vardı ama dinletmedi 6+3 deyiz görmeyi ve duymayı beklerdik dedi carsamba devlette netleşiriz inşallah
Aynen riskli bir durum var baksa netlesirdi kafamız evham yaptık. Vardır bir bildikleri doktorların da herhalde. Kalp atışı çok yeni olusuyor dedi duyulmasını beklerdik gibi bişiler dedi hayırlısı bakalım. 3. Bir kayıp bizi gerçekten kötü etkiler .E gözün aydın canım, baştan vajinal baksaydı yine görürdü boş yere evham yaptırıyorlar
Bana Nipp testi verdi doktorum 11. Haftada gidip kan vereceğim. Söylediklerinle aynı mı bilmiyorum ama.Nifty ve prenatal test düşünenler var mı.
Bu testi yaptırırsam ikili üçlü dörtlü hiç birine gerek yokmuş. Yurtdışı ina kan gidiyormuş ve güvenirlik %99 dedi doktorBana Nipp testi verdi doktorum 11. Haftada gidip kan vereceğim. Söylediklerinle aynı mı bilmiyorum ama.
Bilemedim ben hiç duymadım bahsettiğin testleri ama bu benim cahilliğim de olabilir. Bakalım bilen arkadaşlar yazarlar birazdan.Bu testi yaptırırsam ikili üçlü dörtlü hiç birine gerek yokmuş. Yurtdışı ina kan gidiyormuş ve güvenirlik %99 dedi doktor
Yok ben de bilmiyordum diğer hamileliğimde yoktu. Bunda 35 olunca bir de risk artıyor.Bilemedim ben hiç duymadım bahsettiğin testleri ama bu benim cahilliğim de olabilir. Bakalım bilen arkadaşlar yazarlar birazdan.
Şimdi netten baktım aynı testten bahsediyormuşuzBu testi yaptırırsam ikili üçlü dörtlü hiç birine gerek yokmuş. Yurtdışı ina kan gidiyormuş ve güvenirlik %99 dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?