- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Ben istanbuldayımİstanbuldan kimse yokmu ya
Ay valla sormayın korkular başladı resmen noldu ordami. Bisey oldumu aslında rahat olmak en iyisi sen ne kdr rahat olursan okdr sorunsuz ilerliyo kendini dinledikçe bi sorun çıkıyor
merhaba bende 2015 annesiyim grubu hatırlıyorum hatta bi çok kişiyle görüşüyoruz da instagramdanKizlarr bende kendimi tanitayim ben 26 yasindayim. 20 kasim akrep burcuyum. 2015 aralik annesiyim ilk oglumdada bu hamileligimdede doktor bizi asilamaya yönlendirdigi ay gecen 1 sene beklemeden sonra hep o ay hamile oldugumu ögrendim. Almanya da yasiyorum. Hamileligimi ögrendigimde 82.5 kiloydum suan 76 filan geliyorum 10 tane serum yedim bu hafta sadece belki almisimdir dedim ama hala ayni. Cok memnun oldum. Bizim 2015 grubunda cizelge yapmislardi herkesin yasi son adet tarihi cocugun cinsiyetlerini ögrendigimizde onlari ekliyorlardi ama bilmiyorum nasil yapildigini
Cnm gecms olsn..oksaparla ilgili yine forumdan bjrinden ogrndm sagolsun..bilmiyrm sen nasil yapiyosun ama oksaparin havasini fln almana gerk yk demisti hemsireler burdn biri havasini alarak yapmayi dene demisti ve gercektn faydasini gordum daha az morarma olusuyo ve sanki daha az aci veriyr habern olsn senindeCanım senin kanama alanını söyledi mi doktor mesela benim ilkinde kesenın üst tarafı ydi şimdi kesenın arkasi. İnşallah güzel haberler alırsın keser ilacını benim daha çok var kullanmama gün asiri iğne oluyorum günde 3 kere fitil olarak alıyorum deri altından oksapar. Delik deşik oldum
Mantıklı canım öyle yaparım teşekkür ederimEvet bende de oluyor tavsiyem yatarak değilde hemen doğrulup oturur vaziyette öldürüp hapşırın yolda ve ataktaysanız elinizle karnınızı tutun durun ve öyle hapşırın.:):)
Çok haklısın inşallah bende yapabilirim6+4 evet hiç gitmedim yaa sorma eşim bugün gidelim dedi de randevu almadım sabah arayacağım boş zaman varsa gidecez inşallah canım kız olursa fatma betül olacak inşallah annem fatma ben betül kızım ikimizden alsın istiyorum canım annem ismini vermezsem rahat edemem oğlum olursa da ilk oğlumun adı yusuf hep hz yusufu düşünerek koymuştuk onun en sevdiği yakın olduğu kardeşi bünyamin hem değişik fazla kullanan yok araları da onlar gibi olsun istiyoruz oğlumuz olursa da bünyamindaha hamile kalmadan diyoduk allah nasip eder de çocuğumuz bidaha olursa isimleri bu olacak diye
kuzum yaa bende hep sülaleden alıyorum isimlerioğlumun iki ismi var diğeri kp nin adı aslında bütün isimler çok hoşuma gidiyo hepsinde aklım kalıyo ama bunları manevi olarak çok istediğim için tereddütsüz koyuyorum her ne kadar eşim kimliği ben çıkarttıracam annenin ismini yazdırmam dese dee öyle hata yaparsa başına gelecekleri biliyo
kuzum ya güzel beslenmek lazım şu an bi sıkıntı olmaz çok minikler almaları gerekeni alıyolar da 4 5 aydan sonra çok önemli alışmaya çalışıyorum güzel beslenmeye şimdiden yoksa ilerde hiç durduramayız kendimizi bide çok kilo almak istemiyorum veremezsek sıkıntı inan o kadar yıpratıyo ki insanı oğlumdan sonra bir yıl kilo veremedim aynaya küstüm kendimi çok çirkin hissediyodum eşimin yanında dururken utanıyodum falan zaten o dönemler ekstra hassas oluyosun tekrar yaşamak istemem
Sporla verilir canım ben hiç önemsemiyorum vallaBenim sürekli midem bulanıyo ya kusturmuyo ama süründürüyo. Çok yiyen arkadaşlar kendinizi frenlemeye çalışın ya da kilo yapmayacak sağlıklı bişeyler atıştırın çünkü asıl kilo son aylarda alınıyo hatta son ay alınıyo. Ben kızımda 8.aya kadar 8 kilo aldım herkes şaşırıyodu aa ne güzel gidiyosun falan nasıl yani 8 aylıkmısın inanılmaz diyolardı sonraaaa doğum iznine çıktım falan derken o son haftalarda hoop 15 kilo aldım üstüne herkes şokloğusa resimlerimde yüzüme hava basılmış gibi
İnşallah hepimiz de şu kanamadan sağ salim kurtuluruz canımEvet canım plasentadaymış kanama alanı, 1.5cm miş.
Canım hemşireler o konuda bişey demedi evde eşim yapıyo her seferinde havasını alıyo teşekkür ederim kuzumCnm gecms olsn..oksaparla ilgili yine forumdan bjrinden ogrndm sagolsun..bilmiyrm sen nasil yapiyosun ama oksaparin havasini fln almana gerk yk demisti hemsireler burdn biri havasini alarak yapmayi dene demisti ve gercektn faydasini gordum daha az morarma olusuyo ve sanki daha az aci veriyr habern olsn seninde
İnsallah canım yarın kontrol var, hic kanama olmadı gecmistir umarım yatıyorum 10 gündür.inşallah geçicidir canım benimde kesenin altında kanama vardı şükür gecdi
Amin kuzum aminİnşallah hepimiz de şu kanamadan sağ salim kurtuluruz canım
Pıhtılaşma sorunu mu var?Canım hemşireler o konuda bişey demedi evde eşim yapıyo her seferinde havasını alıyo teşekkür ederim kuzum
Bel ağrıları normal bence, tabi dayanilmayacak gibiyse git istersen canım.Ama hemen kötüyü düşünmeKızlar belim çok fena ağırıyor kopuyor resmen ..
Zaten ağırırdı ama bu sabah çok fena haldeyim
Doktora gitsem mi kötü birşey var mıdır
Bel ağrıları normal bence, tabi dayanilmayacak gibiyse git istersen canım.Ama hemen kötüyü düşünme
En cok bundan korkuyorum, cünkü zaten kiloluyum. Son aylardan cok korkuyorum. Bugün 8+1 im kilo almadım hatta vermek istiyorym ama 10 gündür yatıyorum o yüzden veremiyorum. Ne guzel son aya kadar almamışsınız. Son ay içimize kurt mu giriyorBenim sürekli midem bulanıyo ya kusturmuyo ama süründürüyo. Çok yiyen arkadaşlar kendinizi frenlemeye çalışın ya da kilo yapmayacak sağlıklı bişeyler atıştırın çünkü asıl kilo son aylarda alınıyo hatta son ay alınıyo. Ben kızımda 8.aya kadar 8 kilo aldım herkes şaşırıyodu aa ne güzel gidiyosun falan nasıl yani 8 aylıkmısın inanılmaz diyolardı sonraaaa doğum iznine çıktım falan derken o son haftalarda hoop 15 kilo aldım üstüne herkes şokloğusa resimlerimde yüzüme hava basılmış gibi
Çok sagol simdi biraz daha duruldu yarın kontrolum var yarını bekleyim o zaman
Ben salatalık yiyorum hep. Öneririm.Maşallah ne güzel 8 kilo hiçbişi değil. Normalde 12 kilo idealdir. İdealin de altında almışsın. Ya bence ne kadar yediğin değil ne yediğin önemli, açlığı bastırmalı öyle durulmaz tabi de işte sağlıklı bişeylerle
Bana önlem amaçlı veriyorum bir zararı yok bebeğin kalp sağlığı için kan akışın düzene girecek dedi tahlil yapmamıştı şimdi tahlil yaptık sonuçları bekliyoruzPıhtılaşma sorunu mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?