2019 Kasim anneleri buraya:)

merhaba bende 2015 annesiyim grubu hatırlıyorum hatta bi çok kişiyle görüşüyoruz da instagramdan
çizelgeyide hatırlıyorum çok güzel bi gruptu inanılmaz içtendi herkes. sırayl doğum olmuştu harikaydı.

Cnm gecms olsn..oksaparla ilgili yine forumdan bjrinden ogrndm sagolsun..bilmiyrm sen nasil yapiyosun ama oksaparin havasini fln almana gerk yk demisti hemsireler burdn biri havasini alarak yapmayi dene demisti ve gercektn faydasini gordum daha az morarma olusuyo ve sanki daha az aci veriyr habern olsn seninde

Evet bende de oluyor tavsiyem yatarak değilde hemen doğrulup oturur vaziyette öldürüp hapşırın yolda ve ataktaysanız elinizle karnınızı tutun durun ve öyle hapşırın.:):)
Mantıklı canım öyle yaparım teşekkür ederim

Çok haklısın inşallah bende yapabilirim

Sporla verilir canım ben hiç önemsemiyorum valla

Canım hemşireler o konuda bişey demedi evde eşim yapıyo her seferinde havasını alıyo teşekkür ederim kuzum

Kızlar belim çok fena ağırıyor kopuyor resmen ..
Zaten ağırırdı ama bu sabah çok fena haldeyim
Doktora gitsem mi kötü birşey var mıdır
Bel ağrıları normal bence, tabi dayanilmayacak gibiyse git istersen canım.Ama hemen kötüyü düşünme

En cok bundan korkuyorum, cünkü zaten kiloluyum. Son aylardan cok korkuyorum. Bugün 8+1 im kilo almadım hatta vermek istiyorym ama 10 gündür yatıyorum o yüzden veremiyorum. Ne guzel son aya kadar almamışsınız. Son ay içimize kurt mu giriyor

Ben salatalık yiyorum hep. Öneririm.

Pıhtılaşma sorunu mu var?
Bana önlem amaçlı veriyorum bir zararı yok bebeğin kalp sağlığı için kan akışın düzene girecek dedi tahlil yapmamıştı şimdi tahlil yaptık sonuçları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…