Ayakta durmaktan oluyor bildiğim kadarıyla benimde aksam üstü çıkıyor genelde işte ayakta kalmaktan dolayıArkadaşlar sağ veya sol kalçasında halk arasında ismi kengi diye geçen kramp gibi bıçak saplanması gibi şeyler yaşayan var mı ben oturduğum yerde ve yattığım yerde yön değiştirirken aklım çıkıyo çok batıyo
Canım şuanda bağırsak hareketlerin besin emilimini arttırmak için normalden çok daha yavaş çalışıyor. Bu da aşırı şişkinlik yapıyor. Ben 15. Haftadayım ve hala yemek yedikten sonra rahatsız oluyorum. Sana önerim yemekten sonra 10-15 dk yürüyüş yap çok rahatlatıyor ve kabızlığı önlemiş olursun. Çünkü 1-2 hafta sonra kabızlık başlayacak.Arkadaslar merhaba suan 11 haftalık olduk ve karnım büyüdü sanki. çok şişkin hissediyorum ne yesem patlayacak gibi oluyorum bundırumdan cok rahatsızım! sizler ne durumdasınız?? lütfen benimle paylaşırmısınız? anormal olan benmiyim??
Canım bu testler bebeğin de eğer bir kusur varsa gebeliği yasal olarak sonlandırma hakkın olduğu için yapılıyor. Bence 2 li tarama yaptırman yeterli. Diğerlerinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ne çıkarsa çıksın bizim bebeğimiz.Ben d3 haftaya 12 olacağım perşembe günü hafta dönüyor hatta, çarşamba ikili test için kan vereceğim ama doktorum nifty testi de önerdi, ikili üçlü dörtlü hiç uğraşmayız dedi ama ücreti baya yüksek, merak eden olacaktır hemen söyleyeyim 2800 tl... gerekli mi değil mi karar veremedim, gönül yaptırmak istiyor ama bedeli de yüksek çok kararsızım
Ben yeni yaptırdım cnm prenatest doktorum erken doğum hikayem olduğu için istedi.Ben d3 haftaya 12 olacağım perşembe günü hafta dönüyor hatta, çarşamba ikili test için kan vereceğim ama doktorum nifty testi de önerdi, ikili üçlü dörtlü hiç uğraşmayız dedi ama ücreti baya yüksek, merak eden olacaktır hemen söyleyeyim 2800 tl... gerekli mi değil mi karar veremedim, gönül yaptırmak istiyor ama bedeli de yüksek çok kararsızım
Ben tarlusal hap kullanmıştım 6 gün kullandım bıraktım 7.gün adet oldumAdet söktürücü iğne kullandıktan ne kadar gecınce adet olunur bilen var mı
Cevap için cok tessekurler! Ben hep şişkinliğimi folik asite bagliyorum ve dr gitmeden folik asiti kendim almayi biraktim cunku beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Kabizlik sorunu simdiden basladi ilerde neyaparim hic bilmiyorumCanım şuanda bağırsak hareketlerin besin emilimini arttırmak için normalden çok daha yavaş çalışıyor. Bu da aşırı şişkinlik yapıyor. Ben 15. Haftadayım ve hala yemek yedikten sonra rahatsız oluyorum. Sana önerim yemekten sonra 10-15 dk yürüyüş yap çok rahatlatıyor ve kabızlığı önlemiş olursun. Çünkü 1-2 hafta sonra kabızlık başlayacak.
İşe yarıyor Mu sizce?ben "frei öl" e karar verdim çatlamaya çok müsaitim bu marka zararlı içerik içermiyormuş bide çatlamama garantili geçenlerde kampanyayla 3 tanesini 100 tl ye aldım. İnşallah kullanmak nasip olur. Hamilelik sonrası oluşan çatlaklar için de ayrı kremi var.
Folik asidi kesinlikle bırakma doktorun bıraktırana kadar. Çünkü ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım öyle bir etkisi yokCevap için cok tessekurler! Ben hep şişkinliğimi folik asite bagliyorum ve dr gitmeden folik asiti kendim almayi biraktim cunku beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Kabizlik sorunu simdiden basladi ilerde neyaparim hic bilmiyorum
Canım bu testler bebeğin de eğer bir kusur varsa gebeliği yasal olarak sonlandırma hakkın olduğu için yapılıyor. Bence 2 li tarama yaptırman yeterli. Diğerlerinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ne çıkarsa çıksın bizim bebeğimiz.
Ben yeni yaptırdım cnm prenatest doktorum erken doğum hikayem olduğu için istedi.
İyi sonuçlar olsun inşallah cnmÇok teşekkürler güzel anneler :) şimdilik sadece ikili test yaptırmaya karar verdim Allah korusun bir sorun olursa nifty yaptırırız dedik eşimle... Inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır:)
Cevap için cok tessekurler! Ben hep şişkinliğimi folik asite bagliyorum ve dr gitmeden folik asiti kendim almayi biraktim cunku beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Kabizlik sorunu simdiden basladi ilerde neyaparim hic bilmiyorum
Nerede bu grupevet kızlar bu grubu açan arkadaş gruptan ayrılmış bizlerde kazenin açtığı grubu ele aldık ve tablo takibini oluşturduk tek çatı altında kasım anneleri grubunu toplamaya çalışıyoruz sizlerde oraya gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?