2019 Kasim anneleri buraya:)

Ayakta durmaktan oluyor bildiğim kadarıyla benimde aksam üstü çıkıyor genelde işte ayakta kalmaktan dolayı

Benim de sürekli sol kalçam da oluyor. 22 sinde doktora gidicem ve danışıcam bu konuyu.

Arkadaslar merhaba suan 11 haftalık olduk ve karnım büyüdü sanki. çok şişkin hissediyorum ne yesem patlayacak gibi oluyorum bundırumdan cok rahatsızım! sizler ne durumdasınız?? lütfen benimle paylaşırmısınız? anormal olan benmiyim??

Canım şuanda bağırsak hareketlerin besin emilimini arttırmak için normalden çok daha yavaş çalışıyor. Bu da aşırı şişkinlik yapıyor. Ben 15. Haftadayım ve hala yemek yedikten sonra rahatsız oluyorum. Sana önerim yemekten sonra 10-15 dk yürüyüş yap çok rahatlatıyor ve kabızlığı önlemiş olursun. Çünkü 1-2 hafta sonra kabızlık başlayacak.

Canım bu testler bebeğin de eğer bir kusur varsa gebeliği yasal olarak sonlandırma hakkın olduğu için yapılıyor. Bence 2 li tarama yaptırman yeterli. Diğerlerinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ne çıkarsa çıksın bizim bebeğimiz.

Ben yeni yaptırdım cnm prenatest doktorum erken doğum hikayem olduğu için istedi.

Cevap için cok tessekurler! Ben hep şişkinliğimi folik asite bagliyorum ve dr gitmeden folik asiti kendim almayi biraktim cunku beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Kabizlik sorunu simdiden basladi ilerde neyaparim hic bilmiyorum

İşe yarıyor Mu sizce?

kızlar asıl kasım annelerine gelin hepimiz burdan oraya geçtik 2 tane takip sayfası olmasın diye orada listede tutuyoruz

Cevap için cok tessekurler! Ben hep şişkinliğimi folik asite bagliyorum ve dr gitmeden folik asiti kendim almayi biraktim cunku beni ciddi anlamda rahatsiz ediyor. Kabizlik sorunu simdiden basladi ilerde neyaparim hic bilmiyorum
Folik asidi kesinlikle bırakma doktorun bıraktırana kadar. Çünkü ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım öyle bir etkisi yok

Çok teşekkürler güzel anneler :) şimdilik sadece ikili test yaptırmaya karar verdim Allah korusun bir sorun olursa nifty yaptırırız dedik eşimle... Inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır:)
Ben yeni yaptırdım cnm prenatest doktorum erken doğum hikayem olduğu için istedi.

Çok teşekkürler güzel anneler :) şimdilik sadece ikili test yaptırmaya karar verdim Allah korusun bir sorun olursa nifty yaptırırız dedik eşimle... Inşallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır:)
İyi sonuçlar olsun inşallah cnm

Kızlar kalcamin sağ tarafında bir ağrı var ara ara siddetleniyor. İnternette bel ve kalça ağrısı olabilir diyor bu süreçte ama merak ettim benzer bir durum yaşayan var mı

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Bende bıraktım folik asiti.. yeşil mercimek ye bol bol birde avokado ye doğal folik asit kaynakları bunlar

Kabızlıktan bende çok çektim zeytinyağlı pırasa çok iyi geliyor mutlaka dene rahatlatıyor

Kızlar selam geçen hafta 12. Haftalıkken ikli test yaptırdım iyi çıktı bir de renkli usg ye girdim, doktor cinsiyeti söylemedi ama rapor ekranında yazdığını gördüm erkek diye :) sizce değişir mi ? Değişir diyenler oluyorda bende detaylı usg olduğu için değişmez diye düşünüyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…