7 Şubat benimki de21 ocak ti..Sizin ne zamandi??Ben gec yumuetladim ama..
Evet oyle oluyor.O yuzden takip ediyor doktorum..Cumartesi ve pazartesi bakildi.Cuma tekrar bakilacak..2 3 gun araliklarla kan testini tekrarlayin beta degerinde dusme olursa dis gebelik vardir demekmis
Evet oyle oluyor.O yuzden takip ediyor doktorum..Cumartesi ve pazartesi bakildi.Cuma tekrar bakilacak..
Insallah..Ben de dort gozle onu bekliyorum..:))Kese ultrasonda gorulsun bi an once insallah, o zaman yerini de gorebiliyolar
Hayirli olsun sizin de.Saglikla kucaginiza alin.Kac haftalik sizin?Beta yaptirdiniz mi?Merhaba ben de İnşallah Kasım annesi olacağım
14 şubat son adet tarihi. Beta dün 214 çıktıHayirli olsun sizin de.Saglikla kucaginiza alin.Kac haftalik sizin?Beta yaptirdiniz mi?
Ne guzel..Gozunuz aydin.Benim de 21 ocak son adet tarihim. Beta dun 1551 cikti.Insallah cuma gunu keseyi gorecegiz Allah in izni ile.14 şubat son adet tarihi. Beta dün 214 çıktı
Ben de pazartesi kese görmeye gideceğim. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallahNe guzel..Gozunuz aydin.Benim de 21 ocak son adet tarihim. Beta dun 1551 cikti.Insallah cuma gunu keseyi gorecegiz Allah in izni ile.
Merhaba ben de İnşallah Kasım annesi olacağım
Insallah:))Burdan paylasalim gelismeleri:))Ben de pazartesi kese görmeye gideceğim. Sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah
Günaydın canım miğden bulanmaya ne zaman başladı bende hiç yok
Oyyy maşallah. Süper canım.Arkadaşlar doktora gittim bugün. 4027 beta hcg sonucum geldi. Acaba düşük mü derken sürpriz birşey oldu. Vajinal ultrason ile 2 tane kese göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm ☺
Ama hala şaşkınım hazır olup olmadığımı düşünüyorumOyyy maşallah. Süper canım.
Ayyy masallahhh..Ne guzel.Gozunuz aydin.Arkadaşlar doktora gittim bugün. 4027 beta hcg sonucum geldi. Acaba düşük mü derken sürpriz birşey oldu. Vajinal ultrason ile 2 tane kese göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm ☺
Rabbim kolaylığını verir. İyi düşünün. Tadını çıkarın İnşallah.Ama hala şaşkınım hazır olup olmadığımı düşünüyorum
TebriklerArkadaşlar doktora gittim bugün. 4027 beta hcg sonucum geldi. Acaba düşük mü derken sürpriz birşey oldu. Vajinal ultrason ile 2 tane kese göründü. Biri 6 mm diğeri 5.5 mm ☺
Aaaa süper ne güzel.Merhaba kızlar bende nasipse kasımda anne olacagım inşallah şuanlık doğum günümde olacak görünüyor hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?