2019 Kasim anneleri buraya:)

Kürtaj olucam yazınca benim de ödüm patladı... Hay allahım ya..

Kürtaj olucam yazınca benim de ödüm patladı... Hay allahım ya..
Vallaha beni ust kata yolladi yatis oldu damaryolu acan hemsire kürtaj islemi dedi kürtaj islemiyle temizlemeymi inanin omurunden omur gitti gerci yine sevinmiyom sagliksiz demisti simdi degerlerim birden duserse dusuk olcakmis degerler ayni duzensiz ilerlerde dis gebelik diyeceklermis

Sagol canım sen idrar tahlilide vermişmiydin saglık ocagına benden sadece kan aldılar

Bu c vitamini alımıyla ilgili ben biraz kısıtlama olması gerektigini biliyorum ilk haftalar... Nedenini hatırlayamıyorum ama çok fazla önerilmedi bana portakal ve özellikle portakal suyu.

Canım kese görülünce dış gebelik olma ihtimali yok ki... Keşke başka bir dr görünsen...

Canım kese görülünce dış gebelik olma ihtimali yok ki... Keşke başka bir dr görünsen...
Evet ya tamamen soru işaretleriyle dolu bi süreç oldu ben fenalik geçirdim burda. Allah yardimcisi olsun ama ben daha ne icin yapildigini bile bilmedigim bi operasyona izin vermezdim... Insallah bundan sonrasi guzel olur onun icin

Bu c vitamini alımıyla ilgili ben biraz kısıtlama olması gerektigini biliyorum ilk haftalar... Nedenini hatırlayamıyorum ama çok fazla önerilmedi bana portakal ve özellikle portakal suyu.
Aslında bir çok yerde de bebegin organları oluştuğu aşamada c vitamini günde en az 100 ml galiba alınması gerekli yazıyor. Gün gün beslenme diye bişeyler Varyap orada da yazıyor.
Abartmadan yenilebilir bence. Doktor sadece limon maydanoz ve naneye dikkat et dedi bana. Ve aşırı ekşi şeylere. Rahmi kasıyormuş ilk üç ay düşük son üç ay erken doğumu sağlıyormuş. Bu yüzden bunları az tüket demişti.

İdrarı gebelik için vermiştim sadece. Başka bişey için istemediler . Başka hangi testte gerekli ki
Bilmiyorum canım burda kızlar yazdı idrar tahlilide yapılmış benimde aklım karıstı akısına bıraksak iyi olacak sanırım kalp atısını inşallah duyarsan daha iyi olacam

Tamam tamam şimdi hatırladım içinde fruktoz oldugu için bebekte şeker hastalıgına yol acabiliyormuş.

Fruktoz içerdiği için bebekte şeker hastalıgına yol açıyormuş. O yüzden kısıtlamıştı..

Ayyy ben her sabah yarım limon suyu içiyorum sıcak suyla... Hay Allah.

Suradan cikayim insallahta gorunucem
Boş gebelik veya üzüm gebelik demiş olmasın doktor. Boş gebeyle dış gebeliği karıştıran çoktur .
Boşta kese var ama bebek yok, dış gebelikte kese rahimde değildir. Üzüm gebeliktede de kesenin yanında küçük başka kesecikler olur ve bunlar ana keseye zararlı mı değil mi bilmiyorum . Belki doktorunuz başka şey kast ediyordur size. Keseyi görüp dış gebelik demez bence bir doktor

Fruktoz içerdiği için bebekte şeker hastalıgına yol açıyormuş. O yüzden kısıtlamıştı..
Hamilelik döneminde beslenmenin büyük önem taşıdığını söyleyen Prof. Dr. Ziya Mocan, kalsiyum zengini süt, yoğurt ve peynirin yanı sıra yenilecek meyve ve sebzelere de dikkat edilmesini istedi. Prof. Dr. Mocan, anne adaylarına hem kendi hem de bebeklerinin sağlığını koruyacak şu önerilerde bulundu: ''Portakal suyundaki fruktoz direk bebeğe geçebilir bu da bebeğin kilolu doğmasına sebep olabilir, şeker hastalığına yol açabilir. Portakal yerine günde 1 porsiyon elma, armut (1adet) gibi diğer meyvelerden yenmeli.''

http://www.kadinlahersey.com/hamilelikte-limon-yemek.html

Ben mide bulantim olunca limon yiyorum geciyor. Tatli seyleri hayatta agzima suremiyorum. Tatliyi gectim cay bile icemiyorum:|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…