Ne kadar çok çalışıyor tiroidin maşallahhhh, kg veriyor musun?Dün tahlil yaptırdım tsh 0.253 çıktı
Kürtaj olucam yazınca benim de ödüm patladı... Hay allahım ya..Kizlar oldum operasyonu doktor tahmin ettigim gibi iltihap cok fazlaymis ultrason cihazi boyutunda temizledik daha ileri gitseydik keseye zarar verebilirdik dedi sali gunu kan tahliline bakicaz temizlige ragmen degerin duzelmezse dis gebelikten suphelenicez dedi
6+2 de kalp atışı aldık biz vajinal ultrasonla, o yüzden merak ettim hala bebek görünmedi diyince siz. Bir an önce görülür sizin bebiş de inşallah.Tesekkür ederimÖzeldeki doktoru sevmedim. 7+2 evet ultrasondan baktı
Vallaha beni ust kata yolladi yatis oldu damaryolu acan hemsire kürtaj islemi dedi kürtaj islemiyle temizlemeymi inanin omurunden omur gitti gerci yine sevinmiyom sagliksiz demisti simdi degerlerim birden duserse dusuk olcakmis degerler ayni duzensiz ilerlerde dis gebelik diyeceklermisKürtaj olucam yazınca benim de ödüm patladı... Hay allahım ya..
Sagol canım sen idrar tahlilide vermişmiydin saglık ocagına benden sadece kan aldılarValla ben de sağlık ocağında yaptırdım. Aynı gün akşama kadar da nette açıklandı sonuçlar. Özeldeki doktora gösterdim gerekli tüm testleri yapmış aile hekiminiz demişti. Sadece ilaç vs alırken aile hekimine değilde kadın doğum doktoruna mutlaka sorun .
Hayırlı olsun şimdiden
Bu c vitamini alımıyla ilgili ben biraz kısıtlama olması gerektigini biliyorum ilk haftalar... Nedenini hatırlayamıyorum ama çok fazla önerilmedi bana portakal ve özellikle portakal suyu.Ben hapşuruktan bol portakalla kurtuldum kızlar. Öyle şiddetli hapşururdum ki kasıklarıma kramp girerdi. Bol c vitamini alın. Bitki çayı içmeyin. Bol su tüketin. Ve terleyince mutlaka üstünüzü değişin. Ben terleyip terleyip baştan aşağı üst değiştim bir kaç gün oda rahatlattı.
Bolca turp yedim. İçi kırmızı turptan :) öksürüğümü de o kesti.
Sonra ayaklarınızın altına limon sürebilirsiniz. Bunu denemedim ama çok yerde denk geldim okudum. Şimdilik geniz akıntısı kaldı sadece.
Canım kese görülünce dış gebelik olma ihtimali yok ki... Keşke başka bir dr görünsen...Vallaha beni ust kata yolladi yatis oldu damaryolu acan hemsire kürtaj islemi dedi kürtaj islemiyle temizlemeymi inanin omurunden omur gitti gerci yine sevinmiyom sagliksiz demisti simdi degerlerim birden duserse dusuk olcakmis degerler ayni duzensiz ilerlerde dis gebelik diyeceklermis
Suradan cikayim insallahta gorunucemCanım kese görülünce dış gebelik olma ihtimali yok ki... Keşke başka bir dr görünsen...
İdrarı gebelik için vermiştim sadece. Başka bişey için istemediler . Başka hangi testte gerekli kiSagol canım sen idrar tahlilide vermişmiydin saglık ocagına benden sadece kan aldılar
Evet ya tamamen soru işaretleriyle dolu bi süreç oldu ben fenalik geçirdim burda. Allah yardimcisi olsun ama ben daha ne icin yapildigini bile bilmedigim bi operasyona izin vermezdim... Insallah bundan sonrasi guzel olur onun icinCanım kese görülünce dış gebelik olma ihtimali yok ki... Keşke başka bir dr görünsen...
Aslında bir çok yerde de bebegin organları oluştuğu aşamada c vitamini günde en az 100 ml galiba alınması gerekli yazıyor. Gün gün beslenme diye bişeyler Varyap orada da yazıyor.Bu c vitamini alımıyla ilgili ben biraz kısıtlama olması gerektigini biliyorum ilk haftalar... Nedenini hatırlayamıyorum ama çok fazla önerilmedi bana portakal ve özellikle portakal suyu.
Bilmiyorum canım burda kızlar yazdı idrar tahlilide yapılmış benimde aklım karıstı akısına bıraksak iyi olacak sanırım kalp atısını inşallah duyarsan daha iyi olacamİdrarı gebelik için vermiştim sadece. Başka bişey için istemediler . Başka hangi testte gerekli ki
Tamam tamam şimdi hatırladım içinde fruktoz oldugu için bebekte şeker hastalıgına yol acabiliyormuş.Bu c vitamini alımıyla ilgili ben biraz kısıtlama olması gerektigini biliyorum ilk haftalar... Nedenini hatırlayamıyorum ama çok fazla önerilmedi bana portakal ve özellikle portakal suyu.
Fruktoz içerdiği için bebekte şeker hastalıgına yol açıyormuş. O yüzden kısıtlamıştı..Aslında bir çok yerde de bebegin organları oluştuğu aşamada c vitamini günde en az 100 ml galiba alınması gerekli yazıyor. Gün gün beslenme diye bişeyler Varyap orada da yazıyor.
Abartmadan yenilebilir bence. Doktor sadece limon maydanoz ve naneye dikkat et dedi bana. Ve aşırı ekşi şeylere. Rahmi kasıyormuş ilk üç ay düşük son üç ay erken doğumu sağlıyormuş. Bu yüzden bunları az tüket demişti.
Ayyy ben her sabah yarım limon suyu içiyorum sıcak suyla... Hay Allah.Aslında bir çok yerde de bebegin organları oluştuğu aşamada c vitamini günde en az 100 ml galiba alınması gerekli yazıyor. Gün gün beslenme diye bişeyler Varyap orada da yazıyor.
Abartmadan yenilebilir bence. Doktor sadece limon maydanoz ve naneye dikkat et dedi bana. Ve aşırı ekşi şeylere. Rahmi kasıyormuş ilk üç ay düşük son üç ay erken doğumu sağlıyormuş. Bu yüzden bunları az tüket demişti.
Boş gebelik veya üzüm gebelik demiş olmasın doktor. Boş gebeyle dış gebeliği karıştıran çoktur .Suradan cikayim insallahta gorunucem
Cnm mrb h.geldin aramiza..hastanede nereye gidip kan vericez ne istiyrm dicz cahillik basa bela :) bnm dr.um beni 2.sinde cagirdi gitmedim hic daha tedirginimSaglik ocaklari hepsini tam yapmiyor hastanede de yaptir bence
Hamilelik döneminde beslenmenin büyük önem taşıdığını söyleyen Prof. Dr. Ziya Mocan, kalsiyum zengini süt, yoğurt ve peynirin yanı sıra yenilecek meyve ve sebzelere de dikkat edilmesini istedi. Prof. Dr. Mocan, anne adaylarına hem kendi hem de bebeklerinin sağlığını koruyacak şu önerilerde bulundu: ''Portakal suyundaki fruktoz direk bebeğe geçebilir bu da bebeğin kilolu doğmasına sebep olabilir, şeker hastalığına yol açabilir. Portakal yerine günde 1 porsiyon elma, armut (1adet) gibi diğer meyvelerden yenmeli.''Fruktoz içerdiği için bebekte şeker hastalıgına yol açıyormuş. O yüzden kısıtlamıştı..
Duyarsınız Allah'ın izniyle. Morelinizi yüksek tutunBilmiyorum canım burda kızlar yazdı idrar tahlilide yapılmış benimde aklım karıstı akısına bıraksak iyi olacak sanırım kalp atısını inşallah duyarsan daha iyi olacam
Ben mide bulantim olunca limon yiyorum geciyor. Tatli seyleri hayatta agzima suremiyorum. Tatliyi gectim cay bile icemiyorum:|Aslında bir çok yerde de bebegin organları oluştuğu aşamada c vitamini günde en az 100 ml galiba alınması gerekli yazıyor. Gün gün beslenme diye bişeyler Varyap orada da yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?