2019 Kasim anneleri buraya:)

Saglık ocagında hangileri yapılmıyormuş?

Canım baska dr a gorunmus muydun?

Saglık ocagında hangileri yapılmıyormuş?
İşaretli olanlar sağlık ocağında yapılmıyormuş. Sağlık ocağında takibimi yapan hemşire işaretledi bunları. Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor diye.

Eklentiler

• 15538566734765988484080850341479.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 54
İşaretli olanlar sağlık ocağında yapılmıyormuş. Sağlık ocağında takibimi yapan hemşire işaretledi bunları. Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor diye.
Bizim sağlık ocağında idrar tahlili de yapılmıyor. En iyisi devlette hepsini yaptırmak tek seferde heralde

Aaaa benimkiler yapıldı saglık ocagında. Rubellalar falan hepsi. Sadece idrara bakılmadı bir de hiv unutulmuş. Salı günü yaptırıcam onları da.

Aaaa benimkiler yapıldı saglık ocagında. Rubellalar falan hepsi. Sadece idrara bakılmadı bir de hiv unutulmuş. Salı günü yaptırıcam onları da.
Bilemedim ki.. Hemşire öyle söyleyince mecbur ben de bazılarını özelde yaptırdım. İstanbulda yaşayıp şak diye devletten sıra alınamıyor... Aradım taaaaaaa nisana vermişlerdi sırayı.. Ben de amaaan dedim.. Yaptırayım gitsin.. Ama ta durumum vardı da yaptırdım.. Olmayana allah yardım etsin.

Zaten pahalı ve en önemli olanlarda bu isaretlenenler,cmv viral enfeksiyonu tesbit ediyor,toxoplazma da çiğ et ve evcil hayvanlardan kapılan virüse karşı bağışıklık olup-olmadığını.ikisde bebegin zihinsel ve bedensel gelişimi için çok o önemliymiş

Evet mesela doktorum bu testleri değerlendirirken dedi ki kedi ve köpekten uzal duracaksın bağışıklığın yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…