Saglık ocagında hangileri yapılmıyormuş?Merhaba. O rutin testleri benim doktorun da istedi... Bir sürü tahlil. Kan tahlillerinin bir çoğunu ve idrar tahlilini sağlık ocağında yaptırdım. Sağlık ocağında yapılmayan 6 testi özelde yaptırdım. Normalde tüm testler 600 tl tutuyordu. Ama sağlık ocağında yapılanları çıkınca kalanlar 325 tl tuttu. Rutin twst diyince idrar da dahil.
Benden 3 tup kan alındı ve ayriyetten idrar da istendi. Kan grubumu biliyor olmama ragmen emin olmak icin kan grubuma da bakildi:)Sadece kan mı verdin canım 3 tüp kan alındı benden
Canım baska dr a gorunmus muydun?Kızlar bugun kan degerlerime baktik yine artmamis doktor hemen yatis verdi kürtaj yapıcaz icini temizlicez sebebini ogrenmis olucaz bu saglikli kese degil dedi neye ugradigimi sasirdim biraz bekliyelim dedim anneye zarar verme rizki cokbu durumda dedi yattim bekliyorum hastanede kurtaj olucam
İşaretli olanlar sağlık ocağında yapılmıyormuş. Sağlık ocağında takibimi yapan hemşire işaretledi bunları. Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor diye.Saglık ocagında hangileri yapılmıyormuş?
Aynen kalp atışından sonra ayrıntılı tahlilleri istiyorlar genelde.Sadece kan verdim idrar istemedi canım doktorda kalp atısını duyupmu isteyecekti acaba bilmiyorum ki
Bunlari ve hatta daha fazlasını yaptilar saglik ocaginda :)Doktorumun benden istedigi testler:)
Bizim sağlık ocağında idrar tahlili de yapılmıyor. En iyisi devlette hepsini yaptırmak tek seferde heraldeİşaretli olanlar sağlık ocağında yapılmıyormuş. Sağlık ocağında takibimi yapan hemşire işaretledi bunları. Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor diye.
Aaaa benimkiler yapıldı saglık ocagında. Rubellalar falan hepsi. Sadece idrara bakılmadı bir de hiv unutulmuş. Salı günü yaptırıcam onları da.İşaretli olanlar sağlık ocağında yapılmıyormuş. Sağlık ocağında takibimi yapan hemşire işaretledi bunları. Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor diye.
Dün tahlil yaptırdım tsh 0.253 çıktıHayır canım tam tersi yüksek. Hamilelikte 2.5 altı olması istenir. Benim 2 olan değer hamilelikte 4 oldu ve ilaç alıyorum. Senin de kontrol edilmeli.
Sizin de çok düşük çok hızlı çalışıyor metabolizmaDün tahlil yaptırdım tsh 0.253 çıktı
Gorunemedim randevum vardi 2 de ama gidemeden yatmis oldum burada esim doktorla konusmus jeseye dokunmucaz sadece rahmi temizlicez sonra kan degerlerini takip edicez demisCanım baska dr a gorunmus muydun?
Dün 5 tüp kan alındı. Bir de ihlal tahlili istedi doktor. Resmen kaç ayda biriktireceğim kanım eksildi vücuttanBenden 3 tup kan alındı ve ayriyetten idrar da istendi. Kan grubumu biliyor olmama ragmen emin olmak icin kan grubuma da bakildi:)
Normalde 0.750 çıkardı düşmüş o haldeSizin de çok düşük çok hızlı çalışıyor metabolizma
Tesekkür ederimHah iyi bari, oh gecmiş olsun, yalnız sen kacıncı haftadasın? Bir de özele mi gitsen acaba? Üstten mi baktı?
Bilemedim ki.. Hemşire öyle söyleyince mecbur ben de bazılarını özelde yaptırdım. İstanbulda yaşayıp şak diye devletten sıra alınamıyor... Aradım taaaaaaa nisana vermişlerdi sırayı.. Ben de amaaan dedim.. Yaptırayım gitsin.. Ama ta durumum vardı da yaptırdım.. Olmayana allah yardım etsin.Aaaa benimkiler yapıldı saglık ocagında. Rubellalar falan hepsi. Sadece idrara bakılmadı bir de hiv unutulmuş. Salı günü yaptırıcam onları da.
Zaten pahalı ve en önemli olanlarda bu isaretlenenler,cmv viral enfeksiyonu tesbit ediyor,toxoplazma da çiğ et ve evcil hayvanlardan kapılan virüse karşı bağışıklık olup-olmadığını.ikisde bebegin zihinsel ve bedensel gelişimi için çok o önemliymişİşaretli olanlar sağlık ocağında yapılmıyormuş. Sağlık ocağında takibimi yapan hemşire işaretledi bunları. Bunlar sağlık ocağında yapılmıyor diye.
O ne demek ki acaba :/Gorunemedim randevum vardi 2 de ama gidemeden yatmis oldum burada esim doktorla konusmus jeseye dokunmucaz sadece rahmi temizlicez sonra kan degerlerini takip edicez demis
Kan grubumdan emin oldugum için onu iptal ettirdimBenden 3 tup kan alındı ve ayriyetten idrar da istendi. Kan grubumu biliyor olmama ragmen emin olmak icin kan grubuma da bakildi:)
Evet mesela doktorum bu testleri değerlendirirken dedi ki kedi ve köpekten uzal duracaksın bağışıklığın yok....Zaten pahalı ve en önemli olanlarda bu isaretlenenler,cmv viral enfeksiyonu tesbit ediyor,toxoplazma da çiğ et ve evcil hayvanlardan kapılan virüse karşı bağışıklık olup-olmadığını.ikisde bebegin zihinsel ve bedensel gelişimi için çok o önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?